15
oktober
2019

Aanbrengbonus

Aanbrengbonus

1.    Deze actie heeft als doel om mensen te motiveren om nieuwe medewerkers aan te brengen bij WerkCentrale Nederland (WCN).

2.    De aangebrachte kandidaat moet op de hoogte zijn dat hij/zij is aangebracht door jou. WCN zal een toelichting vragen.

3.    De aanbrengbonus geldt niet voor contactpersonen van klanten van WCN.

4.    De aangebrachte kandidaat mag nog niet bij WCN ingeschreven staan. Mocht de kandidaat wel ingeschreven staan, dan moet er 6 maanden voor aanbrengen geen contact zijn geweest.

5.    Als de aangebrachte kandidaat direct in dienst treedt bij het inlenende bedrijf en de proeftijd van één maand succesvol heeft doorlopen, dan wordt de aanbrengbonus uitgekeerd.

6.    Als de aangebrachte kandidaat als uitzendkracht 340 uur heeft gewerkt via WCN, dan wordt de aanbrengbonus uitgekeerd.

7.    Aandragen vindt plaats via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van: Aanbrengbonus

8.    De aanbrenger levert WCN de volgende gegevens aan; connectie tussen jou en de aangebrachte kandidaat, CV, adres, telefoonnummer en mailadres van de kandidaat. 

9.    De persoonsgegevens die worden gevraagd worden enkel verwerkt voor de identificatie van de aanvrager en de eventuele uitbetaling van de aanbrengbonus. De persoonsgegevens worden uiterlijk 24 maanden na uitbetaling automatisch verwijderd. 

10. De aanbrengbonus wordt niet contant uitbetaald. 

11. De aanbrenger kan meerdere kandidaten voordragen.

12. De aanbrenger geeft bij iedere aangebrachte kandidaat expliciete toestemming tot de verwerking van zijn/haar persoonsgegevens in verband met deelname aan deze actie.

13. WCN behoudt zich het recht voor de actie aanbrengbonus op elk gewenst moment te wijzigen of te beëindigen.

14. Ben je als aanbrenger niet werkzaam voor WCN dan ben je zelf verantwoordelijk voor aangifte IB bij de belastingdienst. 

15. Voor werkende uitzendkrachten van WCN wordt de belastingafdracht verwerkt in de loonbetaling.

16. De aanbrengbonus is niet van toepassing op medewerkers van WCN en/of directe familieleden. 

17. Na het dagtekenen van de overeenkomst is de bonus geldig voor een periode van 1 jaar.

 

 

 

* De aanbrengbonus is een brutobedrag.

 

 

Aanbrengbonus

WerkCentrale Schiphol

WerkCentrale Nederland B.V.

Flamingoweg 32
1118 EE Schiphol
Telefoon: 020-4059111
Fax: 020-4059120

WerkCentrale Rotterdam

WerkCentrale Nederland B.V.

Overschieseweg 12-D
3044 EE Rotterdam
Telefoon: 010-3032801
Fax: 010-3032802