Aansprakelijkheid en Dienstverlening

WCNAansprakelijkheid:

Natuurlijk wilt u graag de zekerheid dat u samenwerkt met een betrouwbare, bonafide partner
Bijvoorbeeld met een uitzendorganisatie die in het bezit is van de WKA-verklaring en de NEN-normering. WerkCentrale Nederland is in het bezit van beide.

De afkorting WKA staat voor Wet Keten Aansprakelijkheid. Deze wet houdt in dat u als werkgever aansprakelijk kan worden gesteld indien de uitzendorganisatie waarmee u samenwerkt, nalatig is in de verplichte afdrachten voor de omzet-, loonbelasting en sociale premies. De Stichting Normering Arbeid (NEN) controleert en stelt vast of de uitzendorganisatie aan haar verplichtingen voldoet, waardoor u geen risico loopt.

Verklaringen

CAO:

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU, de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. Als brancheorganisatie behartigt de NBBU de belangen van werkgevers en werknemers in de bemiddelings- en uitzendbranche.

NBBU CAO

WCNDienstverlening:

Uitzenden:

Uitzendmedewerkers zijn dé oplossing voor het opvangen van pieken en ter vervanging van zieke werknemers. Maar ook de kans om op flexibele wijze te zoeken naar een meer structurele oplossing. Voor al deze wensen beschikt WerkCentrale Nederland over een uitgebreid bestand van gemotiveerde, flexibele- en ervaren uitzendmedewerkers; laag- en hoogopgeleid.

Werving en Selectie:

Werving en selectie vragen veel tijd. Tijd die u vaak niet heeft. WerkCentrale Nederland neemt u dit traject graag uit handen. Wij zoeken snel en efficiënt voor u de geschikte kandidaat tegen interessante bemiddelingsvoorwaarden.

Opleidingen:

WerkCentrale Nederland verzorgt ook diverse logistieke opleidingen, zoals chauffeurs-, heftruck- en reachtruckopleidingen, magazijnmedewerker, maar ook de cursus Expediënt waarbij je de wereld van import en export leert kennen.

Beschermingsmiddelen:

Indien gewenst zorgen wij ervoor dat onze uitzendmedewerkers van werkschoenen worden voorzien. Deze werkschoenen voldoen natuurlijk volledig aan de eisen die binnen de branche gelden.

WerkCentrale Schiphol

WerkCentrale Nederland B.V.

Flamingoweg 32
1118 EE Schiphol
Telefoon: 020-4059111
Fax: 020-4059120

WerkCentrale Rotterdam

WerkCentrale Nederland B.V.

Overschieseweg 12-D
3044 EE Rotterdam
Telefoon: 010-3032801
Fax: 010-3032802