Werkgevers

Account Handler

Regio Schiphol
Fulltime
ASAP
€2.299,- t/m €3.192,-
Als Account Handler ben je verantwoordelijk voor het correct en tijdig afhandelen van alle luchtvrachtzendingen van één of meer klanten uit de Energy sector. Samen met jouw collega’s stem je afspraken af met de klant en zorg je ervoor dat deze afspraken gemonitord en gewaarborgd worden. Je consolideert vracht, maakt ze klaar voor verzending, bereidt daarvoor de benodigde vrachtdocumenten voor en zorgt dat dossier volledig en actueel zijn. Je fungeert als eerste aanspreek- en escalatiepunt voor operationele aangelegenheden zoals facturatie, schades, retouren etc. Daarnaast ben je als Account Handler verantwoordelijk voor:
 • Het signaleren van afwijkingen in de dienstverlening en het (laten) oplossen van klantproblemen;
 • De facturatie van de luchtvrachtzendingen;
 • Het monitoren van de gestelde KPI’s en het verzorgen van de reporting betreffende de KPI’s.
 • De ontwikkeling (Continious Improvement) van de processen en het account in het geheel.
Waar kom je te werken? Als Account Handler werk je in een team met vier andere Account Handlers en werk je nauw samen met jouw collega’s in andere landen die voor dezelfde klant werken. In jouw functie zul je rapporteren aan de supervisor. Jouw standplaats is onze altijd gezellige en dynamische locatie op Schiphol.

Functie-eisen

 • Minimaal 2 jaar werkervaring binnen export (richting klantenservice) in de luchtvracht.
 • Kennis van Customs en Compliance.
 • Ervaring in de Energy sector is een pré (als account handler)
 • Je bent iemand die graag uitdagingen aangaat en in staat is om binnen een dynamische en snel veranderende omgeving te functioneren.
 • Het streven naar een optimaal resultaat staat daarom hoog in het vaandel bij jou.
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig, zelfstandig, je werkt gestructureerd en je bent in staat altijd het overzicht te behouden.
 • Ook ben je accuraat en flexibel om soms wat langer door te werken wanneer dat nodig is.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden Engels, Nederlands is een pré.

Bedrijfsdetails

Heb jij ervaring in luchtvracht export, sta jij sterk in je schoenen, ben je klantgericht en wil je in een dynamische omgeving werken? Dan zijn wij op zoek naar jou, de account handler!

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Over WerkCentrale Nederland
WerkCentrale Nederland is, als uitzendorganisatie en Werving en Selectie bedrijf, bekend bij alle grote en kleine logistieke bedrijven. Wij weten dus heel goed waar alle beschikbare vacatures zijn. Daarom kiezen veel werkzoekenden voor WerkCentrale Nederland. Wij zijn informeel maar ook professioneel. Ieder die met ons kennis heeft gemaakt komt graag weer terug voor een nieuwe uitdaging.

De vestigingsmedewerkers van WerkCentrale Nederland hebben zelf in de logistiek gewerkt en begrijpen jou en de markt als geen ander. Vanuit ons grote netwerk aan opdrachtgevers selecteren wij de vacatures die het beste bij jou passen.

Als transport en logistiek specialist biedt WerkCentrale Nederland gespecialiseerde opleidingen op elk niveau. Voorbeelden zijn de basiscursus expediteur, de chauffeursopleidingen (C, CE, code 95, ADR) de magazijnopleidingen (logistiek medewerker, heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur). Deze opleidingen staan een vaste baan ook niet in de weg. Ben je een starter in de logistiek, wil je kennis bijspijkeren of wil je een carrièreswitch maken? Laat je door ons informeren.

WerkCentrale Nederland is al sinds 2004 lid van de NBBU en in bezit van diverse verklaringen van vakbekwaamheid (SNA) en financiële betrouwbaarheid. Naast een specialist kies je dus ook voor een betrouwbare partner.

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Zoek vacatures
Generic filters

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top