Werkgevers

Administratief Medewerker Douane

Regio Schiphol
Fulltime / Parttime
N.v.t.
In overleg

Werk je georganiseerd en gestructureerd, beheers je de Engelse taal en vind je het leuk om contact te hebben met verschillende klanten? Solliciteer dan als Administratief Medewerker Douane (wegtransport en/of logistiek) op Schiphol.

Wat ga je doen als Administratief Medewerker Douane?

Mede door Brexit vervoeren we veel meer zendingen van/naar niet-EU-landen en zijn onze douanewerkzaamheden flink toegenomen. Als Administratief Medewerker Douane ondersteun je verschillende afdelingen met administratieve werkzaamheden. Zo liggen er administratieve taken bij onder andere onze afdelingen Performance Management, Track & Trace, Customer Service en Boekhouding. Je verwerkt de statussen van douanezendingen in transportdossiers, verzorgt de administratie bij het opstarten van nieuwe klanten, checkt of alle benodigde documenten voor zendingen binnen zijn en bewaakt de financiële afwikkeling hiervan. Daarnaast heb je veel telefonisch en mailcontact met klanten (van klanten) en onze Europese partners. Een veelzijdige functie dus. Omdat het een nieuwe functie betreft kunnen de werkzaamheden in de toekomst nog aangevuld worden met andere taken, zoals uitbreiding van de taken op de afdeling boekhouding. Het betreft een parttime functie van ongeveer 24 tot 32 uur per week, afhankelijk van de werkzaamheden. Graag vragen hiervoor jouw flexibiliteit. De werkdagen en -uren kunnen
we in samenspraak afstemmen.

Wat verwachten we van jou als Administratief Medewerker Douane?

Het is voor deze functie belangrijk dat je proactief en gestructureerd te werk gaat. Je bent accuraat en kunt goed overzicht bewaren. Omdat je veel contact zult hebben met buitenlandse relaties is het belangrijk dat je goed Engels spreekt en schrijft en communicatief vaardig bent. Heb jij ervaring met financiële werkzaamheden? Dan is dat een extra voordeel (maar zeker geen vereiste), omdat er in de toekomst wellicht een uitbreiding komt van de taken op onze afdeling Boekhouding. Uiteraard is het ook belangrijk dat je het bedrijfs-DNA bezit, wat inhoudt dat je achter de organisatie staat, klantgericht te werk gaat en betrouwbaar bent.

Functie-eisen

Andere belangrijke punten van de Administratief Medewerker Douane:
• Minimaal mbo werk- en denkniveau hebt
• Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. Spreek je ook andere talen? Laat het ons weten!
• Bekend bent met Microsoft Office, zoals Word en Excel
• Goed zelfstandig en in teamverband kunt werken
• Kennis van de transport en logistiek is een pré!

Wat kunnen we je bieden als Administratief Medewerker Douane?
Persoonlijke service, betrouwbaarheid en vooruitstrevendheid; daar draait het om bij dit bedrijf. De lijnen binnen dit bedrijf zijn kort, waardoor je snel kunt schakelen, en er heerst een prettige werksfeer. We vinden we het belangrijk om te blijven investeren in de ontwikkeling van onze werknemers. Via onze opleidingen tak stellen we samen met iedere medewerker een persoonlijk ontwikkelingsplan op, geven we diverse trainingen en bieden we je de mogelijkheid externe opleidingen te volgen. Wil je doorgroeien? Dan kijken we graag samen hoe we dit mogelijk kunnen maken!

Daarnaast kun je als Administratief Medewerker Douane rekenen op:
• Salaris overeenkomstig met de functie-inschaling
• Bonusregeling
• Veelzijdige werkomgeving met diverse aspecten van de logistiek
• Toegang tot een online trainingsplatform met 100+ softskill trainingen
• Collectieve pensioenregeling en “employee benefits” (o.a. zorgverzekering)

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Werk je georganiseerd en gestructureerd, beheers je de Engelse taal en vind je het leuk om contact te hebben met verschillende klanten? Solliciteer dan als Administratief Medewerker Douane (wegtransport en/of logistiek) op Schiphol.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top