Werkgevers

Booking agent

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
In overleg

Als booking agent ben je een belangrijke schakel voor de luchtvaartmaatschappij en lever je een goede service bij het aannemen van de vracht reserveringen. Je voorziet de klant van de juiste informatie zoals de beschikbare vluchten en de daarbij horend tarieven en je staat in voor de opvolging ervan. Na vluchtvertrek, controleer je de gegevens van de zending voor een correcte verwerking en assisteer je bij het afreken proces. Tevens speel je vlot en adequaat in op de vragen van zowel de klant als de luchtvaartmaatschappij over de zendingen. We verwachten als booking agent een optimale samenwerking binnen het team en met de betreffende afdelingen van de luchtvaartmaatschappij.

Jouw missie als booking agent:
Als vaste aanspreekpunt voor de vracht reserveringen streef je naar een optimale dienstverlening en een snelle follow-up. Nauwkeurigheid en precisie in deze rol is van cruciaal belang. In piek tijden ondersteun je de afdeling Sales en je schakelt eenvoudig tussen de verschillende taken, zonder de prioriteiten uit het oog te verliezen. Je onderneemt gericht acties om problemen rondom zendingen op te lossen en te verhelpen. Met je service gerichte instelling lever je een hoge kwaliteit van werken.

Jouw uitdagingen als booking agent:
Door je werkervaring ben je bekend met de luchtvracht en wil je graag verder ontwikkelen. Als booking agent heb je een belangrijke rol binnen het team en draag je actief bij aan een soepel en foutloos boekingsproces.

Functie-eisen

Door je werkervaring als booking agent ben je bekend met de luchtvracht en wil je graag verder ontwikkelen. Als booking agent heb je een belangrijke rol binnen het team en draag je actief bij aan een soepel en foutloos boekingsproces.

Je bent positief en je weet ook in stressvolle situaties het hoofd koel te houden.

  • Je bent een teamplayer met een flexibele werkhouding.
  • Je communiceert aan de telefoon of email vriendelijk, geduldig en duidelijk.
  • Een goede mondeling en schriftelijk uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal is een must.

Bedrijfsdetails

Mensen die bij dit bedrijf werken, hebben een internationale achtergrond, zijn flexibel en gedijen goed in een dynamische en innovatieve omgeving.
Door de dynamische uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een ervaren en gepassioneerde luchtvaartenthousiasteling om dit ambitieuze team te komen versterken!

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Zoek vacatures
Generic filters

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top