Werkgevers

Coördinator Outbound

Regio Schiphol
Fulltime
ASAP
In overleg

Jouw missie als coördinator outbound:
“Het overtreffen van de verwachtingen van zowel klanten als medewerkers en het streven naar bevestiging dat de keuze om zaken met dit bedrijf te doen de juiste is geweest.”
In alle gevallen ben je aanspreekpunt voor je team, operationeel escalatiepunt voor de interne klant én kennisdrager voor de interne organisatie.

De afdeling Outbound is verantwoordelijk voor het order verzamelen en verpakken van de orders voor onze klanten. Iedere klant heeft zijn eigen wensen en verwachtingen en hier moet natuurlijk aan voldaan worden. Het spreekt voor zich dat alle orders tijdig gereed moeten zijn.
Het is een grote afdeling waar gewerkt wordt in verschillende diensten. De rol van coördinator outbound is nooit hetzelfde en er komen dagelijks nieuwe uitdagingen voorbij.

De coördinator outbound is op de werkvloer aanwezig en zorgt hier samen met de Teamleider voor de coördinatie en stelt prioriteiten binnen ons Shared Warehouse. De coördinator outbound is bezig met gisteren, vandaag en morgen. Hij is bezig met verbeteringen, werkt mee op de werkvloer en heeft tijd voor de medewerkers.
Medewerkers staan hierdoor op de juiste werkplek en hebben de juiste hulpmiddelen. Ze komen met plezier naar hun werk en wanneer er vragen zijn worden ze hiermee geholpen.
De coördinator outbound werkt samen met de Teamleider, de Supervisor, Control Tower en de medewerkers in het warehouse.

De afdeling bestaat uit 1 Teamleider, 5 Coördinatoren en ongeveer 55 medewerkers.
Alle Coördinatoren zijn op alle processen inzetbaar en rouleren onderling. Bij afwezigheid van de Teamleider vervang je hem.

We zoeken een coördinator outbound voor de dagdienst, werktijden maandag t/m vrijdag tussen 07.00u en 19.00u.

Functie-eisen

De coördinator outbound voldoet aan het volgende profiel:

 • Commercieel waakzaam:
  De eerste focus van jouw team ligt op het behalen van de SLA (realiseren), waarbij het verbeteren van de processen en procedures moet zorgen voor een hoger rendement (optimaliseren).
 • Eigenaarschap:
  De mate waarin het handelen van het team voortkomt uit een ‘eigen’ initiatief. Jouw team is niet alleen correct reactief op gebeurtenissen, maar zal actief reageren dan wel proactief handelen op situaties, waarbij het ondernemende karakter uiting geeft aan de Fitte en Excellente organisatie die alles onder controle heeft.
 • In control:
  Er is een duidelijk zicht op de organisatie, waarbij de zowel klant- als interne KPI’s een actuele weergave bieden van de status van onze logistieke dienstverlening
 • Orde & Netheid:
  Vanuit Orde & Netheid maken we iedere dag een stukje excellenter. Jouw team werkt netjes, houdt werkplekken netjes en denkt mee over mogelijkheden het proces ordelijk te laten verlopen.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Leidinggevende capaciteiten.
 • Flexibele werktijden en soms in het weekend beschikbaar.
 • Hard op de inhoud, zacht op de relatie.

Bedrijfsdetails

Dit bedrijf is met hun 60 jaar een vertrouwde speler op de internationale luchtvracht markt. Vanuit het hoofdkantoor op Schiphol organiseren zij alle soorten luchtvrachtzendingen over de hele wereld. Dit bedrijf heeft unieke expertise op het gebied van parts logistics, pharma logistics en project logistics.

Dit bedrijf is continue in ontwikkeling. Er komen nieuwe klanten bij en nieuwe markten worden betreden. Om deze ontwikkeling voort te zetten en verder invulling te kunnen geven aan ons “Shared Warehouse” zijn we opzoek naar een coördinator outbound.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dag-/Avonddiensten

Over WerkCentrale Nederland
WerkCentrale Nederland is, als uitzendorganisatie en Werving en Selectie bedrijf, bekend bij alle grote en kleine logistieke bedrijven. Wij weten dus heel goed waar alle beschikbare vacatures zijn. Daarom kiezen veel werkzoekenden voor WerkCentrale Nederland. Wij zijn informeel maar ook professioneel. Ieder die met ons kennis heeft gemaakt komt graag weer terug voor een nieuwe uitdaging.

De vestigingsmedewerkers van WerkCentrale Nederland hebben zelf in de logistiek gewerkt en begrijpen jou en de markt als geen ander. Vanuit ons grote netwerk aan opdrachtgevers selecteren wij de vacatures die het beste bij jou passen.

Als transport en logistiek specialist biedt WerkCentrale Nederland gespecialiseerde opleidingen op elk niveau. Voorbeelden zijn de basiscursus expediteur, de chauffeursopleidingen (C, CE, code 95, ADR) de magazijnopleidingen (logistiek medewerker, heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur). Deze opleidingen staan een vaste baan ook niet in de weg. Ben je een starter in de logistiek, wil je kennis bijspijkeren of wil je een carrièreswitch maken? Laat je door ons informeren.

WerkCentrale Nederland is al sinds 2004 lid van de NBBU en in bezit van diverse verklaringen van vakbekwaamheid (SNA) en financiële betrouwbaarheid. Naast een specialist kies je dus ook voor een betrouwbare partner.

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Zoek vacatures
Generic filters

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top