Werkgevers

Customer Service Medewerker luchtvracht

Regio Schiphol
Fulltime
Zo snel mogelijk
€2200,- tot €2950,-

Als je al ervaring hebt als Customer Service Medewerker luchtvracht, dan weet je hoe uitdagend deze functie is.
Mocht je net klaar zijn met je HBO-opleiding en zoekende naar je eerste stap, lijkt deze job wellicht niet direct voor de hand te liggen. Toch wel!
Als Customer Service Medewerker Luchtvracht Export op onze vestiging op Schiphol maak je deel uit van een team van 11 collega's dat verantwoordelijk is voor het bedienen van de airfreight klanten. Wat doe je dan zoal?

  • Je ontzorgt onze klanten van A-Z m.b.t. hun luchtvrachtzendingen: pakt nieuwe zendingen die via verschillende kanalen bij THE COMPANY worden aangemeld op;
  • Voor elke zending vind jij de juiste afvoer mogelijkheid, in transittijd en prijs;
  • Hiertoe zorg je voor de juiste documenten (douane, airway bills) en stem je af met de luchtvaartmaatschappijen en wegvervoerders. Uiteraard leg je alles goed vast in het operationele systeem;
  • De verdeling van het werk doe je samen met je teamgenoten; jullie zijn allemaal allround en kunnen elkaar goed ondersteunen;
  • Uiteraard zorg je ervoor dat je klanten goed geïnformeerd zijn over de status van hun zendingen (track&trace), leveringsperiode en tarieven;
  • Klantcontacten gaan voornamelijk in het Engels en Nederlands; dit is voor jou dan ook geen probleem.

Functie-eisen

Als customer service medewerker functioneer je op hbo-niveau en hebt bij voorkeur ervaring als customer service medewerker of expediteur binnen de airfreight. Als hbo- starter kun je ook zeker in deze functie aan de slag. Wij zullen je On The Job trainen! Wat nog meer belangrijk is:

  • Je staat stevig in je schoenen en hebt sterke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels;
  • Je bent commercieel en klantgericht, houdt van afwisseling en bent een kei in het stellen van prioriteiten;
  • Je bent accuraat bij het verwerken van gegevens en hebt goede kennis van geautomatiseerde systemen.

Bedrijfsdetails

De wereldwijde marktleider in lucht- en zeetransport.
Met natuurlijk zekerheid en doorgroeimogelijkheden.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Over WerkCentrale Nederland
WerkCentrale Nederland is, als uitzendorganisatie en Werving en Selectie bedrijf, bekend bij alle grote en kleine logistieke bedrijven. Wij weten dus heel goed waar alle beschikbare vacatures zijn. Daarom kiezen veel werkzoekenden voor WerkCentrale Nederland. Wij zijn informeel maar ook professioneel. Ieder die met ons kennis heeft gemaakt komt graag weer terug voor een nieuwe uitdaging.

De vestigingsmedewerkers van WerkCentrale Nederland hebben zelf in de logistiek gewerkt en begrijpen jou en de markt als geen ander. Vanuit ons grote netwerk aan opdrachtgevers selecteren wij de vacatures die het beste bij jou passen.

Als transport en logistiek specialist biedt WerkCentrale Nederland gespecialiseerde opleidingen op elk niveau. Voorbeelden zijn de basiscursus expediteur, de chauffeursopleidingen (C, CE, code 95, ADR) de magazijnopleidingen (logistiek medewerker, heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur). Deze opleidingen staan een vaste baan ook niet in de weg. Ben je een starter in de logistiek, wil je kennis bijspijkeren of wil je een carrièreswitch maken? Laat je door ons informeren.

WerkCentrale Nederland is al sinds 2004 lid van de NBBU en in bezit van diverse verklaringen van vakbekwaamheid (SNA) en financiële betrouwbaarheid. Naast een specialist kies je dus ook voor een betrouwbare partner.

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Zoek vacatures
Generic filters

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top