Werkgevers

Data Entry Medewerker Rotterdam

Regio Rotterdam
Fulltime
Zo snel mogelijk
In overleg

Wij zoeken een Data Entry Medewerker Rotterdam M/V!
Ben jij administratief goed onderlegd, werk jij accuraat en kun je goed met systemen overweg? Dan zijn we op zoek naar jou!
Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een enthousiaste en hardwerkende Data Entry Medewerker Rotterdam voor een fulltime dienstverband.

• Het invoeren van data.
• Data verrijking (bestaande data aanvullen met extra informatie).

Functie-eisen

  • De Data Entry Medewerker Rotterdam is uiterst secuur.
  • Zelfstandig.
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau.
  • Uiteraard heeft de Data Entry Medewerker Rotterdam administratieve ervaring.
  • Beheersing van de Nederlandse taal.
  • Prima beheersing van de Engelse taal is ook een must voor de Data Entry Medewerker Rotterdam.

Bedrijfsdetails

Dit bedrijf is een succesvol logistiek bedrijf sinds 1871. Hun medewerkers staan ​​wereldwijd garant voor kwaliteit en klantgerichte logistieke dienstverlening, onder constante begeleiding van onze kernwaarden: klanttevredenheid, kwaliteit, innovatie en economische, ecologische en sociale duurzaamheid.
Dit bedrijf vertegenwoordigt het partnerschap en het vertrouwen dat hun identificeert als een betrouwbare partner in de wereld. Zij bieden hun logistieke diensten aan op basis van internationale standaarden en gecertificeerde systemen.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Over WerkCentrale Nederland
WerkCentrale Nederland is, als uitzendorganisatie en Werving en Selectie bedrijf, bekend bij alle grote en kleine logistieke bedrijven. Wij weten dus heel goed waar alle beschikbare vacatures zijn. Daarom kiezen veel werkzoekenden voor WerkCentrale Nederland. Wij zijn informeel maar ook professioneel. Ieder die met ons kennis heeft gemaakt komt graag weer terug voor een nieuwe uitdaging.

De vestigingsmedewerkers van WerkCentrale Nederland hebben zelf in de logistiek gewerkt en begrijpen jou en de markt als geen ander. Vanuit ons grote netwerk aan opdrachtgevers selecteren wij de vacatures die het beste bij jou passen.

Als transport en logistiek specialist biedt WerkCentrale Nederland gespecialiseerde opleidingen op elk niveau. Voorbeelden zijn de basiscursus expediteur, de chauffeursopleidingen (C, CE, code 95, ADR) de magazijnopleidingen (logistiek medewerker, heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur). Deze opleidingen staan een vaste baan ook niet in de weg. Ben je een starter in de logistiek, wil je kennis bijspijkeren of wil je een carrièreswitch maken? Laat je door ons informeren.

WerkCentrale Nederland is al sinds 2004 lid van de NBBU en in bezit van diverse verklaringen van vakbekwaamheid (SNA) en financiële betrouwbaarheid. Naast een specialist kies je dus ook voor een betrouwbare partner.

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Zoek vacatures
Generic filters

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Rotterdam
Overschieseweg 12-D 3044 EE Rotterdam (Op afspraak)
rotterdam@wcn.nl
010 - 3032801
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top