Werkgevers

Declarant Opleiding

Regio Schiphol en Rotterdam
Fulltime
N.v.t.
In overleg

Wil jij graag declarant worden? WerkCentrale Nederland maakt dit mogelijk! Wij leiden je op tot declarant. En nog mooier, je krijgt er een baangarantie bij voor deze declarant opleiding.

Een declarant opleiding met baangarantie

Je werkt voor WerkCentrale Nederland als uitzendkracht en je betaalt zelf helemaal niets. Door te werken los je de opleiding af. Binnen een jaar ben je helemaal klaar met je opleiding en kun je op contract als declarant bij jouw nieuwe werkgever. Als gediplomeerd declarant verhoog je jouw salaris en toekomstmogelijkheden.

De declarant opleiding

Je neemt deel aan de Basis Opleiding Douane Declarant. Deze opleiding bestaat uit 6 dagen of 13 dagdelen en duurt ongeveer 3 maanden. De opleiding wordt afgesloten met een landelijk examen. Lees meer over de declarant opleiding.

De vacatures

Tijdens de Basis Opleiding Douane Declarant kun je via WerkCentrale Nederland werken als (junior) importmedewerker, (junior) exportmedewerker, customer servicemedewerker, cargo officemedewerker, gateway medewerker, logistiek administratief medewerker, junior (expediteur) en meer.

WerkCentrale Nederland biedt een groot aanbod aan bedrijven waar je kunt werken. Samen kijken wij naar alle bedrijven en functies. De geboden salarissen zijn marktconform en per bedrijf verschillend. Bekijk onze vacatures.

Functie-eisen

De locatie van werk en opleiding

De bedrijven en de opleidingslocaties liggen in de regio Amsterdam/Schiphol en Rotterdam.

Voorwaarden voor deelname aan declarant opleiding:

  • Je bent voor lange periode fulltime beschikbaar;
  • Werkervaring in logistieke administratieve functies is een sterke pré;
  • Het kunnen werken in dag/avond/weekenddiensten is een pré;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je kunt in bezit komen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag);

Hoe kan ik mij aanmelden?

Meld je aan door de onderstaande gegevens in te vullen en door jouw cv bij te voegen. Wij nemen contact met jou op voor een eventuele kennismaking bij ons kantoor. Je kunt ons ook bellen op 020- 4059111 / 010-3032801 of mailen naar info@wcn.nl voor meer informatie.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Volgens rooster

Over WerkCentrale Nederland
WerkCentrale Nederland is, als uitzendorganisatie en Werving en Selectie bedrijf, bekend bij alle grote en kleine logistieke bedrijven. Wij weten dus heel goed waar alle beschikbare vacatures zijn. Daarom kiezen veel werkzoekenden voor WerkCentrale Nederland. Wij zijn informeel maar ook professioneel. Ieder die met ons kennis heeft gemaakt komt graag weer terug voor een nieuwe uitdaging.

De vestigingsmedewerkers van WerkCentrale Nederland hebben zelf in de logistiek gewerkt en begrijpen jou en de markt als geen ander. Vanuit ons grote netwerk aan opdrachtgevers selecteren wij de vacatures die het beste bij jou passen.

Als transport en logistiek specialist biedt WerkCentrale Nederland gespecialiseerde opleidingen op elk niveau. Voorbeelden zijn de basiscursus expediteur, de chauffeursopleidingen (C, CE, code 95, ADR) de magazijnopleidingen (logistiek medewerker, heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur). Deze opleidingen staan een vaste baan ook niet in de weg. Ben je een starter in de logistiek, wil je kennis bijspijkeren of wil je een carrièreswitch maken? Laat je door ons informeren.

WerkCentrale Nederland is al sinds 2004 lid van de NBBU en in bezit van diverse verklaringen van vakbekwaamheid (SNA) en financiële betrouwbaarheid. Naast een specialist kies je dus ook voor een betrouwbare partner.

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top