Werkgevers

Export Gateway

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
In overleg

Deze vacature als Export Gateway biedt een geweldige kans voor een ambitieuze professional met ervaring in de luchtvracht om deel uit te maken van een toonaangevende wereldwijde logistieke speler. Als Export Gateway op onze Airfreight locatie op Schiphol, ben jij een cruciale schakel in onze succesvolle organisatie en speel je een belangrijke rol bij het onderhouden van relaties met luchtvaartmaatschappijen, partners en klanten. Jouw vaardigheden in het ontwikkelen van tarieven, onderhandelen over prijzen en optimaliseren van consolidaties dragen bij aan onze winstgevendheid en concurrentiepositie.

Je krijgt als Export Gateway de kans om te werken in een dynamische en internationale omgeving, waarbij je nauw samenwerkt met diverse afdelingen en klanten. Dit biedt jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie. Naast een marktconform salaris en een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals 27,5 vakantiedagen, een vaste reiskostenvergoeding, milieuvriendelijk fietsplan, voordelige pensioenregeling en jaarlijkse winstdeling, bieden wij jou ook een laptop van de zaak.

Functie-eisen

Als de ideale kandidaat als Export Gateway beschik je over een MBO-opleiding in de logistiek, goede communicatieve vaardigheden en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bent een aanpakker met een proactieve houding, werkt nauwkeurig en hecht veel waarde aan kwaliteit. Door jouw flexibiliteit met betrekking tot werktijden, inclusief het draaien van avond- en weekenddiensten, ben jij een waardevolle toevoeging aan ons team.

Als je klaar bent om jouw carrière naar het volgende niveau te tillen en deel wilt uitmaken van een vooraanstaand logistiek bedrijf, solliciteer dan direct op deze uitdagende en lonende vacature!

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

 

Bedrijfsdetails

Deze vacature als Export Gateway biedt een geweldige kans voor een ambitieuze professional met ervaring in de luchtvracht om deel uit te maken van een toonaangevende wereldwijde logistieke speler. Als Export Gateway op onze Airfreight locatie op Schiphol, ben jij een cruciale schakel in onze succesvolle organisatie en speel je een belangrijke rol bij het onderhouden van relaties met luchtvaartmaatschappijen, partners en klanten.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Volgens rooster

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top