Werkgevers

HR Medewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
In overleg
€3500,- en €4000,-

Werken al HR Medewerker Schiphol


Of het de HR Medewerker Schiphol nu gaat om een sollicitant of om een medewerker die al 25 jaar in dienst is: jij gaat voor 100% tevredenheid en je streeft naar een foutloze personeelsadministratie. Als HR medewerker Schiphol word jij de steun en toeverlaat voor onze HR manager en specialist en ondersteun en ont zorg je hen met werkzaamheden op het gebied van in-, door- & uitstroom van onze medewerkers.
Er zijn soms dagen dat je denkt dat je met bovenstaande aan de slag kunt en blijkt jouw dag door spoedjes anders te lopen. “Go with the flow” is een uitspraak die bij jou past. Je bent een held in multitasking en je deinst niet terug voor een hoge werkdruk. Je gaat zo op in je werk dat jouw collega’s je eraan moeten herinneren dat het alweer 17.30 uur is. "Je baalt dat het alweer vrijdag is en kijkt alweer uit naar de maandag". Deze vacature is uiteraard niet op uitzendbasis maar direct op contract bij onze klant!

Functie-eisen

Taken van de HR-medewerker Schiphol:
• Helpen bij het werven van warehouse en administratief personeel, het bieden van ondersteuning in HR vraagstukken aan de warehouse manager, teamleiders en meewerkend voormannen.
• Up to date houden van de software systemen ADP, Kelio/Bodet in samenwerking met de financiële HR.
• Aanspreekpunt voor de Facility manager/ Preventiemedewerker op het gebied van de R,I&E en preventie.
• De HR-medewerker Schiphol onderhoudt contacten met de uitzendorganisaties en werving- en –selectiebureaus.
• De HR-medewerker Schiphol onderhoudt contacten met opleidingsinstituten.

Benodigde persoonlijke eigenschappen/ competenties van de HR Medewerker Schiphol:
• De HR-medewerker Schiphol weet perfect de balans te vinden tussen Peoplemanagement op het gebied van HR en het belang van het bedrijf te vertegenwoordigen. Je bent benaderbaar en open, weet mensen op hun gemak te stellen. Je weet echter ook grenzen te stellen.
• De wet Poortwachter omtrent ziekteverzuim.
• Wet- en-regelgeving omtrent o.a. verlofregelingen, wet AVG, arbeidsomstandigheden wetgeving.
• Nederlandse taal in woord en geschrift.
• Engelse taal in woord en geschrift.
• MBO plus./HBO werk- en denkniveau. Je bent in staat om iets te constateren, relativeren en vervolgens te communiceren met (in-/ externe) medewerkers, collega’s en leidinggevenden.

Bedrijfsdetails

Een grote Expediteur te Schiphol met een eigen warehouse. Mogelijkheden tot zelf ontplooiing, training en cursussen. Een fijn, respectvol, team waar iedereen wat voor elkaar over heeft. HR Medewerker wil jij in dit leuke team starten?

 

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Zoek vacatures
Generic filters

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top