Werkgevers

Import Pharma

Regio Schiphol
Fulltime
ASAP
In overleg
Import Pharma, Expediteur Pharma - General Cargo Import In deze functie als Import Pharma ben jij verantwoordelijk voor het tijdig, correct en efficiënt afhandelen van de uitbestede logistieke goederenstroom van opdrachtgevers binnen de Pharma wereld. Je draagt als Import Pharma operationeel zorg voor zowel import als export aangiftes, opdrachten. Voor het team dat zich bezig houdt met de Import en Export van Hard Cargo – specifiek Pharma/healthcare zijn wij op zoek naar een ervaren Expediteur, Import Pharma, met minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Momenteel liggen de werktijden tussen 08.00 – 18.00 maar dat gaat in de toekomst naar een vast werkrooster veranderen.
 • In deze functie als Import Pharma onderhoud je veelvuldig contact met klanten en verzorg je de binnenkomende orders.
 • Je handelt als Import Pharma export- en import opdrachten af die per telefoon/ e-mail binnengekomen zijn;
 • Je regelt operationele opdrachten, rekening houdend met tarieven en aard van de opdrachten: alsook verzorgen van al de juiste documentatie bij verzendingen en het inplannen van vracht;
 • Je adviseert klanten m.b.t. transportmogelijkheden, documenten, kosten, en dergelijke.

Functie-eisen

 • Je beschikt als Import Pharma over MBO+ werk en denkniveau, Logistiek gerelateerde opleiding met succes afgerond;
 • Je hebt als Import Pharma minimaal 2 werkervaring in een soortgelijke functie in een luchtvracht/forwarding omgeving, en het is een pré als je over pharma kennis beschikt;
 • Je bent als Import Pharma ervaren in het MS-Office pakket;
 • Je bent als Import Pharma communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent stressbestendig en klantgericht en in staat te multitasken;
 • Je bent flexibel naar werktijden en naar werkaanbod;
 • Uitstekende beheersing van de Engels taal is een must, zowel in woord en geschrift.

Bedrijfsdetails

Met meer dan 1300 kantoren wereldwijd zijn zij een van de grootste logistieke bedrijven ter wereld.

Ze geven vorm aan de wereld van de logistiek met hun sterke vastberadenheid om mensen en goederen met elkaar te verbinden door middel van innovatieve en duurzame logistieke oplossingen. Ze doen er alles aan om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Door te anticiperen op uitdagingen en hun visionaire mentaliteit toe te passen, bevorderen ze de wereldhandel en brengen ze gemeenschappen samen.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dag-/Avonddiensten

Over WerkCentrale Nederland
WerkCentrale Nederland is, als uitzendorganisatie en Werving en Selectie bedrijf, bekend bij alle grote en kleine logistieke bedrijven. Wij weten dus heel goed waar alle beschikbare vacatures zijn. Daarom kiezen veel werkzoekenden voor WerkCentrale Nederland. Wij zijn informeel maar ook professioneel. Ieder die met ons kennis heeft gemaakt komt graag weer terug voor een nieuwe uitdaging.

De vestigingsmedewerkers van WerkCentrale Nederland hebben zelf in de logistiek gewerkt en begrijpen jou en de markt als geen ander. Vanuit ons grote netwerk aan opdrachtgevers selecteren wij de vacatures die het beste bij jou passen.

Als transport en logistiek specialist biedt WerkCentrale Nederland gespecialiseerde opleidingen op elk niveau. Voorbeelden zijn de basiscursus expediteur, de chauffeursopleidingen (C, CE, code 95, ADR) de magazijnopleidingen (logistiek medewerker, heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur). Deze opleidingen staan een vaste baan ook niet in de weg. Ben je een starter in de logistiek, wil je kennis bijspijkeren of wil je een carrièreswitch maken? Laat je door ons informeren.

WerkCentrale Nederland is al sinds 2004 lid van de NBBU en in bezit van diverse verklaringen van vakbekwaamheid (SNA) en financiële betrouwbaarheid. Naast een specialist kies je dus ook voor een betrouwbare partner.

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Zoek vacatures
Generic filters

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top