Werkgevers

Intercedent

Regio Schiphol
Fulltime
Zo snel mogelijk
In overleg

Ter uitbreiding van ons team te Schiphol zoeken wij de juiste intercedent op Schiphol! Geen dag zal vanaf dan hetzelfde zijn, elke dag is anders in een leuk team met een gezond gevoel voor humor. Een ander woord voor intercedent is consulent, intermediair of arbeidsbemiddelaar.

In deze fulltime functie als intercedent op Schiphol werk je bij WerkCentrale Nederland, a 40 uur/week, zorg je voor de werving van logistiek personeel, de invulling van de vacatures, het onderhouden van de contacten met klanten/personeel en het uitvoeren van administratieve werkzaamheden. Wij zoeken een spontaan, commercieel en administratief onderlegd persoon. De dagelijkse en wekelijkse planning beheer je samen met je collega's. Uiteraard zul je ook jouw klanten gaan bezoeken waardoor een enorme afwisseling in het werk van zelf sprekend is. Werken op het filiaal van WerkCentrale Nederland, is werken op Schiphol, is plezier hebben! Wil je werken als intercedent en personeel bemiddelen dan is dit je kans. Een andere naam voor intercedent is recruiter.

Wij bieden onze intercedent Schiphol een prettige en stabiele werkomgeving waarin volop mogelijkheden zijn om je zelf te ontwikkelen. Verder zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden goed!

 • Opstellen of aanpassen van een functieprofiel voor een specifieke vacature;
 • Selecteren van de meest effectieve recruitmentkanalen;
 • Verzamelen, screenen en beoordelen van binnenkomende sollicitaties;
 • Zoeken naar geschikte kandidaten via diverse kanalen;
 • Matchen werkzoekenden aan de opdrachtgever, dus het vervullen van vacatures is de hoofdzaak van de intercedent.

Functie-eisen

 • Jouw opleiding- en denkniveau bedraagt minimaal MBO.
 • jij bent als intercedent in het bezit van rijbewijs B.
 • Je bent in staat om vraag en aanbod samen te brengen.
 • Netjes en sterk aan de telefoon.
 • Administratief goed onderlegd.
 • Prioriteiten kunnen stellen.
 • Mobiele noodservice kunnen draaien samen met collega's (niet in het weekend).Werken als intercedent? Dan is WerkCentrale Nederland de juiste keuze! 

  Nog meer informatie lezen wat een intercedent of recruiter zo allemaal doet, werken als intercedent of werken als recruiter, lees hier verder.

Bedrijfsdetails

WerkCentrale Nederland is sinds 2003 actief in de bemiddeling van transport en logistiek personeel. Onze bemiddeling betreft uitzenden, werving en selectie, opleiden en vestiging in-house.
Ons vestigingennetwerk telt drie vestigingen en dat zijn de vestigingen Schiphol, Rotterdam en onze inhouse-vestiging. Vanuit deze vestigingen voorzien wij bedrijven in Noord- en Zuid-Holland van transport en logistiek personeel.

Werken op Schiphol, vacatures op Schiphol, klik hier voor meer info.

 

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Over WerkCentrale Nederland
WerkCentrale Nederland is, als uitzendorganisatie en Werving en Selectie bedrijf, bekend bij alle grote en kleine logistieke bedrijven. Wij weten dus heel goed waar alle beschikbare vacatures zijn. Daarom kiezen veel werkzoekenden voor WerkCentrale Nederland. Wij zijn informeel maar ook professioneel. Ieder die met ons kennis heeft gemaakt komt graag weer terug voor een nieuwe uitdaging.

De vestigingsmedewerkers van WerkCentrale Nederland hebben zelf in de logistiek gewerkt en begrijpen jou en de markt als geen ander. Vanuit ons grote netwerk aan opdrachtgevers selecteren wij de vacatures die het beste bij jou passen.

Als transport en logistiek specialist biedt WerkCentrale Nederland gespecialiseerde opleidingen op elk niveau. Voorbeelden zijn de basiscursus expediteur, de chauffeursopleidingen (C, CE, code 95, ADR) de magazijnopleidingen (logistiek medewerker, heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur). Deze opleidingen staan een vaste baan ook niet in de weg. Ben je een starter in de logistiek, wil je kennis bijspijkeren of wil je een carrièreswitch maken? Laat je door ons informeren.

WerkCentrale Nederland is al sinds 2004 lid van de NBBU en in bezit van diverse verklaringen van vakbekwaamheid (SNA) en financiële betrouwbaarheid. Naast een specialist kies je dus ook voor een betrouwbare partner.

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Zoek vacatures
Generic filters

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol A.u.b. reageren per mail!
brian@wcn.nl
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top