Werkgevers

Logistiek Administratief Medewerker

Regio Schiphol
Fulltime
Asap
€ 2000,00 ex Toeslagen.
Voor een grote Luchtvracht afhandelaar op Schiphol zijn wij op zoek naar Logistiek Administratieve medewerkers (m/v) Het werk is fulltime voor lange periode in wisseldiensten (dag/avond/nacht/weekend). Alle diensten zijn bereikbaar met openbaar vervoer.
 • Je verwerkt administratief alle inkomende en uitgaande luchtvrachtzendingen.
 • Hierbij werk je met luchtvrachtdocumenten zoals Airwaybills, Luchtvrachtmanifesten, douanedocumenten en met transportdocumenten zoals een CMR of een T1 document.
 • Je hebt contact met luchtvaartmaatschappijen, expediteurs en transportbedrijven.
 • Je hebt voor de uitgifte en aanname van luchtvracht veelvuldig contact met vrachtwagenchauffeurs.
 • Registreren van de bezoekers.

Functie-eisen

 • Minimaal MBO opleiding-, werk- en denkniveau.
 • Ervaring met logistieke administratieve werkzaamheden is een sterke pré.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je kunt werken met Microsoft Excel en Microsoft Word.
 • Je bent bereid te werken in een 24/7 organisatie.

Overige eisen:

 • Teamplayer.
 • Flexibel.
 • Stressbestendig.
 • Een screening tbv een verklaring van goed gedrag (VGB) behoort tot de procedure, je hebt geen justitieel verleden en je bent minimaal de afgelopen 8 jaar woonachtig en geregistreerd op een officieel woonadres in Nederland.

Bedrijfsdetails

Info over het bedrijf: één van de grootste luchtvracht afhandelaren ter wereld met ruim duizend collega`s op de luchthaven Schiphol is opzoek naar ambitieus personeel, die samen gaat werken aan de professionalisering in 24/7 diensten. Luchtvracht, Catering, Groundhandling zijn de diverse specialisaties die zij aanbiedt. Het bedrijf is flexibel en creatief en verwacht van nieuw talent hetzelfde. Na de uitzendperiode is een vast contract geen uitzondering voor de logistiek administratief medewerker.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dag-/Avond-/Nacht-/Weekenddiensten

Over WerkCentrale Nederland
WerkCentrale Nederland is, als uitzendorganisatie en Werving en Selectie bedrijf, bekend bij alle grote en kleine logistieke bedrijven. Wij weten dus heel goed waar alle beschikbare vacatures zijn. Daarom kiezen veel werkzoekenden voor WerkCentrale Nederland. Wij zijn informeel maar ook professioneel. Ieder die met ons kennis heeft gemaakt komt graag weer terug voor een nieuwe uitdaging.

De vestigingsmedewerkers van WerkCentrale Nederland hebben zelf in de logistiek gewerkt en begrijpen jou en de markt als geen ander. Vanuit ons grote netwerk aan opdrachtgevers selecteren wij de vacatures die het beste bij jou passen.

Als transport en logistiek specialist biedt WerkCentrale Nederland gespecialiseerde opleidingen op elk niveau. Voorbeelden zijn de basiscursus expediteur, de chauffeursopleidingen (C, CE, code 95, ADR) de magazijnopleidingen (logistiek medewerker, heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur). Deze opleidingen staan een vaste baan ook niet in de weg. Ben je een starter in de logistiek, wil je kennis bijspijkeren of wil je een carrièreswitch maken? Laat je door ons informeren.

WerkCentrale Nederland is al sinds 2004 lid van de NBBU en in bezit van diverse verklaringen van vakbekwaamheid (SNA) en financiële betrouwbaarheid. Naast een specialist kies je dus ook voor een betrouwbare partner.

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Zoek vacatures
Generic filters

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN InHouse
Pelikaanweg 1 1118 DT Schiphol (Op afspraak)
inhouse@wcn.nl
020 - 2382578
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top