Werkgevers

Magazijn Medewerker

Regio Schiphol
Fulltime
Zo snel mogelijk
Hoog

Als magazijn Medewerker bij Dit Bedrijf op Schiphol vervul jij een onmisbare rol in de logistieke Airfreight branche. In dag, avond en nachtdiensten. Jouw collega's kunnen op jou bouwen en je bent een expert in het bedienen van een heftruck. Samen met je team zorg je ervoor dat alle processen soepel verlopen.

In deze veelzijdige functie sta je midden in de operatie. Met behulp van een heftruck zorg je ervoor dat alles op de juiste locatie wordt geplaatst. Indien nodig steek je ook zelf de handen uit de mouwen. Je belangrijkste taak is echter het laden en lossen van vrachtwagens. Je zorgt ervoor dat de zendingen van onze klanten tijdig, veilig en correct worden verwerkt. Daarnaast is het nauwkeurig scannen van zendingen een essentieel onderdeel van je werk.

Als echte alleskunner ben je ook verantwoordelijk voor andere taken. Als de accu van de heftruck leeg is, zorg jij voor vervanging. Daarnaast ben je alert op ongewenste items en ruim je deze op. Als of je thuis bent.

Als magazijn medewerker werk je samen met een gedreven team om ervoor te zorgen dat alles met plezier wordt verwerkt. Je bent betrouwbaar, hardwerkend en altijd gericht op kwaliteit.

Functie-eisen

Als Magazijn Medewerker, Heftruckchauffeur, binnen onze organisatie ben jij een essentieel onderdeel van ons team. Je hebt een duidelijk inzicht in de processen en neemt verantwoordelijkheid voor de taken die nodig zijn. Met jouw harde werkethiek en oog voor kwaliteit lever je consistent resultaten. Je positieve instelling inspireert jouw collega's en samen maken jullie elke dag tot een succes.

Om in aanmerking te komen voor deze rol als Magazijn Medewerker vragen wij het volgende:

  • Minimaal Engels, Nederlands is niet verplicht.
  • Een geldig heftruckcertificaat of de bereidheid om deze te behalen. Dat kan bij dit bedrijf.
  • Ervaring binnen de logistieke branche is een pre.
  • Kennis van wettelijke regelgeving en normen met betrekking tot veiligheid en milieu, zoals ISO 9001/14001, ARBO, ADR, schadepreventie en milieuwetgeving is gewenst.

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Een fantastisch bedrijf om voor te werken, een vaste baan te krijgen en een zeer mooi toekomst voor jou in de logistiek!
En een salaris waar geen ander bedrijf tegenop kan.

 

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dag-/Avond-/Nacht-/Weekenddiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top