Werkgevers

Magazijnmedewerker vliegtuigonderdelen

Regio Schiphol
Fulltime
In overleg
Perfect!

Voor in het warehouse van onze opdrachtgever zoeken wij een Magazijnmedewerker vliegtuigonderdelen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in vliegtuigonderdelen die geleverd worden aan luchtvaartmaatschappijen, onderhouds- en reparatiebedrijven en producenten, zijn wij per direct op zoek naar magazijnmedewerkers.

Wie ben jij als Magazijnmedewerker vliegtuigonderdelen?

  • Je hebt al enige ervaring met het werken in een warehouse.
  • Je werkt nauwkeurig en zelfstandig.
  • Beheersing van de Nederlandse en evt. Engelse taal is een vereiste voor deze functie, omdat certificaten en paklijsten in het Engels zijn opgesteld.
  • Je vindt het leuk om in een klein team te werken van 9 personen.

Omdat je dagelijks werkt met luchtvrachtgoederen, dien je te voldoen aan onderstaande eisen:

  • Je hebt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en kan ook een VGB krijgen. Vullen wij voor je in.
  • Een behaalde MLV cursus (deze zullen wij je voor aanvragen)

Wat wij bieden de Magazijnmedewerker vliegtuigonderdelen:

  • Een marktconform salaris.
  • Mogelijkheid op vast dienstverband.
  • Een mooie toevoeging aan jouw cv.

Functie-eisen

Wat ga jij doen als Magazijnmedewerker vliegtuigonderdelen?

Als Magazijnmedewerker vliegtuigonderdelen ben jij verantwoordelijk voor het verwerken van alle orders van luchtvracht en vliegtuigonderdelen. Je werkt samen met 7 andere collega’s, een klein en hecht team. Samen zorg je ervoor dat alle vracht in- en uitgeladen wordt en bij de juiste locatie terecht komt. Verder controleer je, zorgvuldig,  de documenten en zorg jij ervoor dat deze kloppen en ingevoerd worden in het systeem.

Veiligheid staat bij onze opdrachtgever voorop! Omdat je in dit magazijn in aanraking gaat komen met vliegtuigonderdelen en de zendingen luchtvracht betreffen, zal je voordat je zelfstandig deze functie mag uitoefenen, een security awareness training gaan volgen. Nadat je deze training succesvol hebt afgerond, ontvang je een 'medewerker luchtvracht basiscertificaat'. Dit regelen wij voor jou bij WerkCentrale Nederland.

Deze baan als magazijnmedewerker vliegtuigonderdelen betreft een baan met een vaste aanstelling!

Rooster: 06:30 -14:00 uur, 14:00 -22:30 uur, zaterdag, zondag. In rooster.

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Voor in het warehouse van onze opdrachtgever zoeken wij een Magazijnmedewerker vliegtuigonderdelen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in vliegtuigonderdelen die geleverd worden aan luchtvaartmaatschappijen, onderhouds- en reparatiebedrijven en producenten, zijn wij per direct op zoek naar magazijnmedewerkers.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dag-/Avond-/Weekenddiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top