Werkgevers

Magazijnmedewerker Zeevracht

Regio Rotterdam
Fulltime
N.v.t.
In overleg

Ben jij een ervaren kracht in de wereld van zeevracht en zoek je naar een nieuwe uitdaging als Magazijnmedewerker Zeevracht? Als je zowel goed zelfstandig als in een team kunt werken en een hands-on mentaliteit hebt, dan willen we graag met jou in gesprek komen!

Voor dit bedrijf in Rotterdam zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Magazijnmedewerker Zeevracht (meerdere) om ons team te versterken.

Je treedt binnen in een familiebedrijf met maar liefst 59 jaar aan ervaring in het transport en de afhandeling van lucht- en zeevracht. Samen met meer dan 375 collega's bieden we vanuit onze vestigingen in Nederland en België een uitgebreide dienstverlening op het gebied van import en export, waaronder transport, opslag, on-airport services, douaneformaliteiten en bevoorrading van zeeschepen.

Hoe ziet jouw dag als Magazijnmedewerker Zeevracht eruit?
Als Magazijnmedewerker Zeevracht ben je verantwoordelijk voor het tijdig laden en lossen van zeevrachtzendingen volgens de geldende voorschriften. Daarnaast controleer je inkomende vracht op juiste aantallen en eventuele schade, en verwerk je deze volgens de vastgestelde procedures. Naast het laden, lossen en controleren, zorg je er ook voor dat de containers nauwkeurig worden behandeld volgens de instructies van de klant. Verder behoort het in- en uitslaan van import- of exportgoederen en het gereedmaken van vracht voor verzending tot jouw takenpakket. Je communiceert altijd tijdig via laad- en loslijsten en brengt de betrokken afdelingen op de hoogte.

Dit bieden wij jou als Magazijnmedewerker Zeevracht:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een pensioenregeling (conform de CAO Beroepsgoederenvervoer)
  • Reiskostenvergoeding, ploegentoeslag en overurentoeslag
  • Samenwerking in een zeer enthousiast en goed op elkaar ingespeeld team
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling via onze Academy
  • Uitzicht op een vast dienstverband!

Functie-eisen

Wat verwachten we van jou als Magazijnmedewerker Zeevracht:
• Goede beheersing van de Nederlandse taal (vereist) en redelijke kennis van het Engels
• Ervaring met zeevracht, in het bijzonder het laden en lossen van zeecontainers en vrachtwagens (vereist)
• Bereidheid om af en toe in het weekend te werken
• In het bezit van een heftruckcertificaat en minimaal 3 maanden ervaring met een heftruck
• Flexibel inzetbaar en bereid om een extra stap te zetten wanneer dat nodig is!

Eigen vervoer is zeer handig gezien de werktijden.

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Als Magazijnmedewerker Zeevracht treed je binnen in een familiebedrijf met maar liefst 59 jaar aan ervaring in het transport en de afhandeling van lucht- en zeevracht. Samen met meer dan 375 collega's bieden we vanuit onze vestigingen in Nederland en België een uitgebreide dienstverlening op het gebied van import en export, waaronder transport, opslag, on-airport services, douaneformaliteiten en bevoorrading van zeeschepen.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Volgens rooster

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Rotterdam
Rotterdam
rotterdam@wcn.nl
010 - 3032801
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top