Werkgevers

Monteur Technische Dienst

Regio Rotterdam
Fulltime
N.v.t.
In overleg

Als Monteur Technische Dienst ben je, samen met je collega, verantwoordelijk voor het onderhoud aan alle machines, gebouw gebonden installaties en alle andere voorkomende randapparatuur in of aan het gebouw.

In jouw rol als Monteur Technische Dienst hou je je vooral bezig met het onderhouden en naar een hoger niveau brengen van ons machinepark. Het betreft hier vaak specifieke vervaardigde machines. Daarnaast heb je de volgende verantwoordelijkheden:
• Het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan machines, gebouw gebonden installaties en facilitaire zaken;
• Meewerken aan nieuwe productiemachines of automatiseringsprojecten;
• Het oplossen van storingen die niet door (productie) werknemers kunnen worden opgelost;
• Uitleg geven aan (nieuwe) productie werknemers hoe onze machines afgesteld kunnen worden;
• Het analyseren en verbeteren van de productielijnen in samenwerking met je collega’s uit de productie en de Technische Dienst;
• Zorgdragen voor een goede en veilige werking van machines en apparatuur;
• Het bestellen van benodigde reserveonderdelen en gereedschappen;
• Het verwerken en archiveren van documentatie over machines en randapparatuur;
• Het nauwkeurig bijhouden van het TD onderhoudssysteem waar het aankomt op kalibraties, onderhoudscontracten, onderhoudsplanning, benodigde keuringen etc.;
• Het begeleiden en controleren van werkzaamheden die door externe partijen worden uitgevoerd;

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou als Monteur Technische Dienst?

Als vakbekwaam Monteur Technische Dienst zorg je ervoor dat alle werkzaamheden uitgevoerd worden volgens de geldende werkinstructies. Binnen de voedingsmiddelen industrie gelden er strenge regels met betrekking tot de hygiëne en veiligheid.

Om van deze functie een succes te maken zoeken we kandidaten die zich herkennen in onderstaande profielschets:

• Je hebt een afgeronde technische MBO-4 opleiding, bij voorkeur richting Elektrotechniek of Mechatronica;
• Je bent niet snel onder de indruk van veranderende omstandigheden, sterker nog, je vindt het fijn niet elke dag hetzelfde te doen;
• Enige ervaring binnen een Technische Dienst is gewenst;
• Enige ervaring in de Food is een pré;
• Beschikt over technische kennis binnen een productie omgeving;
• De functie wordt uitgevoerd in dagdienst, maar je bent flexibel qua werkuren. Onderhoud en storingen komen namelijk niet altijd onder werktijd voor,

Maar bovenal ben je uiterst gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen. Be je de nieuwe monteur technische dienst?

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

We bieden de Monteur Technisch dienst een zéér dynamische positie binnen een snel groeiende organisatie in de voedingsindustrie. In deze mooie rol rapporteer je rechtstreeks aan de Hoofd Technische Dienst. Je staat er binnen dit bedrijf natuurlijk nooit alleen voor. Je werkt zeer nauw samen met je directe collega’s en met de afdelingen productie en operations.

Dit bedrijf biedt een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden waarvan een goed salaris slechts het begin is. Er zal je een jaarcontract worden geboden dat bij tevredenheid van beide kanten omgezet kan worden in een vaste aanstelling. We volgen de CAO voor de Gemaksvoeding industrie, waarbinnen uiteraard ook aan je pensioen en secundaire voorwaarden is gedacht. Een consignatie dienst of verschoven diensten kunnen in de toekomst tot de mogelijkheden behoren. Hiervoor zul je uiteraard worden gecompenseerd.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN InHouse
Pelikaanweg 1 1118 DT Schiphol (Op afspraak)
inhouse@wcn.nl
020 - 2382578
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top