Werkgevers

Belangrijke informatie 2020 - 2021!

Beste WCN-er,
Wij willen je bedanken voor jouw inzet dit jaar en hebben daarom een leuke kerstattentie voor je klaarliggen op onze vestiging. Deze kun je vanaf woensdag 9 december afhalen op onze vestiging.


Inleveren werkbriefjes 2020
Om het jaar goed af te sluiten en de salarisbetalingen goed te laten verlopen dienen alle werkbriefjes en urenlijsten uiterlijk 5 januari 2021 voor 12:00 uur binnen te zijn.


Uitbetaling van de feestdagen
Als je de feestdagen vanuit je reserveringen wilt laten uitbetalen, dan dien je dit ons kenbaar te maken. Dit kun je doen door ons te bellen, te mailen of door het verzoek op je werkbriefje te schrijven.

Divers geld -

Maandverloning
Mocht je voor maandbetaling hebben gekozen, dan word je gewoon uitbetaald op de vierde dinsdag van de maand.

De verloning van week 1
Jouw salaris van week 1 wordt uiterlijk donderdag 14 januari 2021 uitbetaald. Het kan dus zijn dat je twee dagen langer moet wachten. Hier kan WCN helaas niets aan doen. Dit heeft te maken met de updates van onze softwareleverancier.

Jaaropgaven
De Jaaropgaven van 2020 worden gemaild of per post verstuurd tussen 5 januari en 12 januari 2021.

Er is veel gebeurd in het jaar 2020
Het jaar 2020 is er één om nooit meer te vergeten. Onze vrijheid van bewegen en sociale omgang was geen vanzelfsprekendheid meer. Wij hebben ons privé en in het werk moeten aanpassen aan het nieuwe normaal. Dat vroeg veel van ons allemaal. Voor het jaar 2021 mogen we voorzichtig weer wat positiever zijn en denken aan een terugkeer naar het oude normaal.
Wij zien dit jaar het aantal vacatures toenemen. Dit wijst op herstel van de economie. Dit zal zich in 2021 verder voortzetten. Het betekent dat veel bedrijven weer op eigen benen kunnen gaan staan zonder steun van onze overheid. Dat is positief nieuws.
Verder terugkijkend naar 2020 zien we dat de Wet Arbeidsmarkt in Balans in werking gegaan. WerkCentrale Nederland heeft de WAB zonder problemen verwerkt. Als uitzendkracht bouw je met de WAB meer rechten op voor vast en regelmatig werk. Dit jaar gaat onze nieuwe website online. Met deze nieuwe website www.wcn.nl heb je snel en overzichtelijk toegang tot alle vacatures.

Laten we positief en hoopvol naar het jaar 2021 kijken. Wij zien je graag op de vestiging voor jouw eindejaarattentie en wensen je prettige feestdagen en een gelukkig en vooral gezond nieuwjaar!

Team WerkCentrale Nederland.

Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Customer Service Medewerker luchtvracht

Als je al ervaring hebt als Customer Service Medewerker luchtvracht, dan weet je hoe uitdagend deze functie is. Mocht je net klaar zijn met je HBO-opleiding en zoekende naar je eerste stap, lijkt deze job wellicht niet direct voor de hand te liggen. Toch wel!
Regio Schiphol
Fulltime
Zo snel mogelijk
1 2 3 17
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top