Werkgevers

Pricing Analyst

Regio Rotterdam
Fulltime
N.v.t.
In overleg

Als Pricing Analyst ben je verantwoordelijk voor het calculeren, monitoren en het correct administratief verwerken van offertes en tenders. Je ontwerpt creatieve oplossingen van een simpele LCL aanvraag tot aan volledige project zendingen en overlegt met de operationele afdelingen over logistieke oplossingen. Je werkt samen met de afdeling Inkoop om tot de beste tarieven te komen en biedt samen met de Pricing Manager de offerte aan de klant aan. Daarnaast zorg je ervoor dat de juiste transportdocumenten en certificaten worden opgesteld en zet je acties uit om processen te verbeteren en de klanttevredenheid te verhogen. Je werkt in onze vestiging in Rotterdam en rapporteert aan de Pricing Project Manager.

Functie-eisen

Wat breng jij mee als Pricing Analyst?
• Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol;
• Je beschikt over goede kennis van speciaal wegtransport, luchtvracht en zeevracht (LCL en FCL en Breakbulk);
• Je beschikt over goede kennis van incoterms en weet hoe je deze moet toepassen;
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschift.
• Je bent een klantgerichte en zelfstandig werkende teamplayer met goed ontwikkelde communicatieve en commerciële vaardigheden die er alles aan doet om de juiste service te verlenen;
• Je hebt aandacht voor details en werkt georganiseerd en gestructureerd.

Wat wij bieden de Pricing Analyst?
Dit bedrijf biedt jou een uitdagende bedrijfscultuur waar klantgerichtheid, flexibiliteit, initiatief, doorzettingsvermogen en collegialiteit gewaardeerd worden. We bieden een competitief salaris en arbeidsvoorwaarden pakket en hebben oog voor je persoonlijke ontwikkeling.

Als Pricing Analyst ga je direct op contract, WerkCentrale Nederland doet de Werving!

Bedrijfsdetails

Dit bedrijf is één van de grootste Logistieke dienstverleners in de wereld. Met meer dan 30.000 professionals zijn wij aanwezig in meer dan 65 landen en hebben we een global netwerk in 125 landen. Met onze organisatie
in Nederland voeren wij (voornamelijk) Freight Forwarding, Contract Logistics en Transport Management activiteiten uit. WerkCentrale Nederland zoekt voor hen een ervaren Pricing Analyst!

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Zoek vacatures
Generic filters

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Rotterdam
Overschieseweg 12-D 3044 EE Rotterdam (Op afspraak)
rotterdam@wcn.nl
010 - 3032801
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top