Werkgevers

Pricing Specialist

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
In overleg

Heb je ervaring als pricing specialist met complexe logistieke vraagstukken en heb je affiniteit met luchtvracht? Ben jij op zoek naar een baan met eigen verantwoordelijkheid en een hoge mate van zelfstandigheid? En wil je werken in een functie in het hart van onze luchtvracht afdeling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Dit ga je doen Als Specialist ben je samen met je collega’s de schakel tussen de commerciële en operationele afdelingen van ons luchtvracht product. Samen met de inkoopafdeling en bijvoorbeeld buitenlandse kantoren ga je op zoek naar de beste tarieven en mogelijkheden en vertaalt dit vervolgens naar een passende aanbieding voor de klant. Een ander deel van je werkzaamheden zullen bestaan uit het invullen van tenders. Dit kunnen zowel relatief kleine tenders zijn als de hele grote van wereldwijd gerenommeerde bedrijven, met alle bijbehorende deadlines. Je komt te werken in een team van circa 12 specialisten.
Dit ben jij, pricing specialist. Je bent commercieel ingesteld en kan je goed verplaatsen in de behoefte van de klant maar verliest daarbij nooit de belangen van onze eigen organisatie uit het oog. Je bent communicatief sterk in zowel woord als geschrift en laat je niet snel uit het veld slaan onder druk van anderen. Je bent secuur in je werk. Omdat een groot deel van je werkzaamheden in Excel zullen worden uitgevoerd heb je ruime ervaring met MS Office en meerdere dingen tegelijk doen is iets waar jij je hand niet voor omdraait. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Schiphol.

Functie-eisen

Verder heb je als pricing specialist minimaal…
Ervaring in een internationale logistieke omgeving.
Mbo/hbo werk- en denkniveau.
Uitstekende computer en telefoonvaardigheden.
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Affiniteit met luchtvracht expeditie.
Fulltime beschikbaarheid.

 

Bedrijfsdetails

Dit bieden wij Je krijgt de mogelijkheid om deze functie fulltime in te vullen. Daar hoort uiteraard een goed salaris bij, maar ook met stevige secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals een CAO, waarbij je jaarlijks de keuze hebt om vakantie dagen bij te kopen óf dagen te verkopen voor extra salaris. Ook regelen we een korting op je ziektekosten d.m.v. een collectieve ziektekosten verzekering en hebben we een zeer goede pensioenregeling. 8% vakantiegeld, een tegemoetkoming in je reiskosten. En werken bij de wereldwijd marktleider in lucht- en zeetransport brengt natuurlijk zekerheid en doorgroeimogelijkheden met zich mee!

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Zoek vacatures
Generic filters

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top