Werkgevers

Sales medewerker

Regio Schiphol
Fulltime
Zo snel mogelijk
In overleg

Je maakt als sales medewerker onderdeel uit van een team dat actief bijdraagt aan de verkoop van vracht capaciteit namens diverse luchtvaartmaatschappijen. We zoeken een collega met ervaring in de luchtvracht met de nodige marktkennis. Je communiceert duidelijk in zowel de Engelse als Nederlandse taal en weet klanten commercieel aan je te binden. Je weet feilloos in te spelen op de ontwikkelingen van de markten je zet de wensen van de klant om in diensten die onze organisatie aanbiedt. Je bent betrokken bij je vak en je werkt resultaat gericht.

Jouw missie als sales medewerker:
Jij bent als sales medewerker een belangrijke schakel van de Sales afdeling. Doortastend opvolgen van sales aanvragen en een actieve bijdrage leveren aan het succes van ons bedrijf staat hoog op jou ‘todo’ lijst. Targets behaal je niet, die overtref je. Je stemt de verwachtingen regelmatig af met Customer Service en Operations teams. Zo bouw je aan onze organisatie en aan jezelf en maak je de weg vrij om door te groeien naar een Senior Sales Executive. Met je inzet en vaardigheden lever je een hoge kwaliteit van werken. Je weet van aanpakken en je hebt doorzettingsvermogen. Je bent gewend te werken met deadlines en je laat je niet snel uit het veld slaan wanneer het tegenzit.

Jouw uitdagingen als sales medewerker:
Je wilt het beste uit jezelf halen en wordt graag specialist in je nieuwe rol. Je bent een open en vlotte persoonlijkheid, no-nonsens, communicatief en commercieel vaardig; een gesprekspartner op niveau. In een dynamische omgeving waar je te maken hebt met acute veranderingen, schakel je moeiteloos en je behoudt het overzicht. Je bent het type man/vouw waar graag mee samen gewerkt wordt en de business wordt jou gegund. Door je positieve werkhouding en je plan van aanpak, motiveer je anderen om te streven naar de beste resultaten.

Functie-eisen

Je wilt als sales medewerker het beste uit jezelf halen en wordt graag specialist in je nieuwe rol.

Je bent een open en vlotte persoonlijkheid, no-nonsens, communicatief en commercieel vaardig; een gesprekspartner op niveau. In een dynamische omgeving waar je te maken hebt met acute veranderingen, schakel je moeiteloos en je behoudt het overzicht. Je bent het type man/vouw waar graag mee samen gewerkt wordt en de business wordt jou gegund. Door je positieve werkhouding en je plan van aanpak, motiveer je anderen om te streven naar de beste resultaten.

Bedrijfsdetails

Mensen die bij dit bedrijf werken, hebben een internationale achtergrond, zijn flexibel en gedijen goed in een dynamische en innovatieve omgeving.
Door de dynamische uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een ervaren en gepassioneerde luchtvaartenthousiasteling om het ambitieuze team te komen versterken!

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Zoek vacatures
Generic filters

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top