Werkgevers

Sales Operator

Regio Rotterdam
Fulltime
N.v.t.
In overleg

Onze opdrachtgever is een containerrederij met een toenemende capaciteit en behoort tot 's werelds top 5 wereldwijde maatschappijen. De Sales Operator is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor alle verkoop- en marketingactiviteiten. Hij/ zij rapporteert aan de Manager Sales en Marketing en werkt nauw samen met zijn/ haar collega's op de afdeling en met alle andere afdelingen. De vacature is fulltime, biedt bij gebleken geschiktheid uitzicht op een contract bij de organisatie zelf en daar hoort uiteraard ook een aantrekkelijk salaris bij.

Klantrelatiebeheer. Actief dagelijks contact met bestaande en potentiële relaties om onze diensten te promoten.
Onder zijn/ haar verantwoordelijkheid, zorgen voor een maximum aan boekingen voor alle diensten door het ontvangen van zendingen door middel van offertes, follow-up van de onderhandelingen.
Dagelijks contact met de principaal in het buitenland, evenals met agenten wereldwijd over allerlei soorten commerciële kwesties, zoals vrachttarieven, toewijzingen, marketing en alle andere relevante zaken.
Werken aan wereldwijde en inter-Europese aanbestedingen, samen met de principalen en agenten.
Verzorgen van allerlei soorten statistieken.
Zo af en toe het bezoeken van andere kantoren en/ of agenten binnen Europa.

Functie-eisen

  • Ervaring / kennis van Amerikaanse handelsroutes is een pre voor de sales operator.
  • MBO + / HBO-niveau, werk- en denkniveau, Bachelor diploma is een pre.
  • 5 jaar ervaring in de scheepvaart, ervaren in verkoopactiviteiten is een pre voor de sales operator.
  • Cargadoor I- en II-certificaten (pré).
  • IMDG-cursuscertificaat of bereid om een cursus te volgen.
  • Vloeiend in zowel Nederlands als Engels (gesproken en geschreven) dat is een vereiste voor de sales operator.
  • Ervaren in Ms Office (Word / Excel).
  • Aanvullende verkoopcursussen zijn vereist om op de hoogte te blijven.
  • Nauwkeurig, Teamplayer, Commerciële houding, Service minded zijn uiteraard van belang voor de sales operator.
  • Kan verschillende taken tegelijkertijd verwerken.

Bedrijfsdetails

Sales Operator.

Onze opdrachtgever is een containerrederij met een toenemende capaciteit en behoort tot 's werelds top 5 wereldwijde maatschappijen.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Over WerkCentrale Nederland
WerkCentrale Nederland is, als uitzendorganisatie en Werving en Selectie bedrijf, bekend bij alle grote en kleine logistieke bedrijven. Wij weten dus heel goed waar alle beschikbare vacatures zijn. Daarom kiezen veel werkzoekenden voor WerkCentrale Nederland. Wij zijn informeel maar ook professioneel. Ieder die met ons kennis heeft gemaakt komt graag weer terug voor een nieuwe uitdaging.

De vestigingsmedewerkers van WerkCentrale Nederland hebben zelf in de logistiek gewerkt en begrijpen jou en de markt als geen ander. Vanuit ons grote netwerk aan opdrachtgevers selecteren wij de vacatures die het beste bij jou passen.

Als transport en logistiek specialist biedt WerkCentrale Nederland gespecialiseerde opleidingen op elk niveau. Voorbeelden zijn de basiscursus expediteur, de chauffeursopleidingen (C, CE, code 95, ADR) de magazijnopleidingen (logistiek medewerker, heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur). Deze opleidingen staan een vaste baan ook niet in de weg. Ben je een starter in de logistiek, wil je kennis bijspijkeren of wil je een carrièreswitch maken? Laat je door ons informeren.

WerkCentrale Nederland is al sinds 2004 lid van de NBBU en in bezit van diverse verklaringen van vakbekwaamheid (SNA) en financiële betrouwbaarheid. Naast een specialist kies je dus ook voor een betrouwbare partner.

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Zoek vacatures
Generic filters

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Rotterdam
Overschieseweg 12-D 3044 EE Rotterdam (Op afspraak)
rotterdam@wcn.nl
010 - 3032801
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top