Werkgevers

Sales support binnendienst

Regio Rotterdam
Fulltime
N.v.t.
In overleg
Bij deze functie ben je werkzaam op de verkoop afdeling. De Sales support binnendienst afdeling biedt nauwkeurige en tijdige administratieve ondersteuning aan accountmanagers en verkoopmanagers voor een klantenportfolio. Daarnaast fungeert Sales Support binnendienst als schakel tussen de klant, sales en verschillende cross-functionele afdelingen op operationeel gebied. Biedt administratieve en verkoopondersteuning aan de Account Manager en / of Sales Manager. Onder jouw taken en verantwoordelijk heden horen onder andere:
 • Opvolging van leads van accountmanagers.
 • Ondersteuning bij dagelijkse problemen en vragen.
 • Deelname met wekelijkse verkoopbijeenkomsten.
 • Behandelt alle offerteaanvragen van accountmanagers en klanten.
 • Opvolging van offertes.

Functie-eisen

 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, Frans is een pre.
 • Je hebt kennis van MS Office-software, CRM-software.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk).
 • Je bent klantgericht en resultaatgericht.
 • Je bent in staat om presentaties te maken en te geven.
 • Je hebt goede kennis van inland terminals.
 • Je hebt goede onderhandelingsvaardigheden en bent staat om verkopen te sluiten.
 • Je bent in bezit van een B rijbewijs.

Bedrijfsdetails

Deze organisatie heeft in totaal 502 schepen. Met een breed scala aan containeroplossingen en 285 oceaanroutes binnen handbereik, vervoeren zij alles op alle zeeën. Ze leveren een volledig uitgebreide en gepersonaliseerde maritieme, havens en logistieke service die ongeëvenaard is.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Over WerkCentrale Nederland
WerkCentrale Nederland is, als uitzendorganisatie en Werving en Selectie bedrijf, bekend bij alle grote en kleine logistieke bedrijven. Wij weten dus heel goed waar alle beschikbare vacatures zijn. Daarom kiezen veel werkzoekenden voor WerkCentrale Nederland. Wij zijn informeel maar ook professioneel. Ieder die met ons kennis heeft gemaakt komt graag weer terug voor een nieuwe uitdaging.

De vestigingsmedewerkers van WerkCentrale Nederland hebben zelf in de logistiek gewerkt en begrijpen jou en de markt als geen ander. Vanuit ons grote netwerk aan opdrachtgevers selecteren wij de vacatures die het beste bij jou passen.

Als transport en logistiek specialist biedt WerkCentrale Nederland gespecialiseerde opleidingen op elk niveau. Voorbeelden zijn de basiscursus expediteur, de chauffeursopleidingen (C, CE, code 95, ADR) de magazijnopleidingen (logistiek medewerker, heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur). Deze opleidingen staan een vaste baan ook niet in de weg. Ben je een starter in de logistiek, wil je kennis bijspijkeren of wil je een carrièreswitch maken? Laat je door ons informeren.

WerkCentrale Nederland is al sinds 2004 lid van de NBBU en in bezit van diverse verklaringen van vakbekwaamheid (SNA) en financiële betrouwbaarheid. Naast een specialist kies je dus ook voor een betrouwbare partner.

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Zoek vacatures
Generic filters

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Rotterdam
Overschieseweg 12-D 3044 EE Rotterdam (Op afspraak)
rotterdam@wcn.nl
010 - 3032801
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top