Werkgevers

Sales Support Officer

Regio Rotterdam
Fulltime
N.v.t.
In overleg

Als Sales Support Officer onderhoud je dagelijks contact met klanten en prospects. Je benadert ze actief en voert zowel warme als koude acquisitie-gesprekken. Je geeft adequate commerciële en administratieve ondersteuning aan de operationele afdelingen en het Sales team voor het beheer en behoud van de bestaande en potentiele klanten. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het opstellen van offertes en prijsaanvragen, opvolgen van salesleads, passes en je bent het aanspreekpunt voor de klant en zorgt voor een snelle opvolging van vragen.

Wij zijn op zoek naar een klantgerichte Sales support officer collega met een hoge mate van accuratesse, administratieve zorgvuldigheid, flexibiliteit, collegialiteit en stressbestendigheid.

Functie-eisen

De Sales Support Officer voldoet aan:

• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
• Je hebt kennis van de transportmarkt en prijzen voor zeevracht.
• Daarnaast heb je inzicht in tariefsopbouw en de totstandkoming daarvan.

Bedrijfsdetails

Wij bieden een ambitieuze werkomgeving binnen een groeiende organisatie met een collegiale werksfeer en ruimte voor eigen inbreng, initiatief en groei. De Sales Support Officer ontvangt een eigentijds en flexibel arbeids-voorwaardenpakket. De functie van Sales Support Officer is een fulltime functie (40 uur per week).

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Zoek vacatures
Generic filters

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Rotterdam
Overschieseweg 12-D 3044 EE Rotterdam (Op afspraak)
rotterdam@wcn.nl
010 - 3032801
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top