Werkgevers

Teamleider Warehouse

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
In overleg

Jouw missie als Teamleider Warehouse:
“Het overtreffen van de verwachtingen van zowel klanten als medewerkers en het streven naar bevestiging dat de keuze voor onze klant de juiste is geweest.” In alle gevallen ben je als Teamleider Warehouse aanspreekpunt voor je team, operationeel escalatiepunt voor de interne klant én kennisdrager voor de interne organisatie.

De Teamleider Warehouse werkt nauw samen met de Warehouse manager.

Als Teamleider Warehouse ben je verantwoordelijk voor het managen van het volledige operationele proces van het team. De Teamleider Warehouse is de spin in het web binnen het warehouse team en richt zich in eerste instantie op de gewenste werkverdeling binnen het team, om zo de verwachte klant SLA’s de garanderen.

De Teamleider Warehouse is actief op de werkvloer aanwezig en zorgt hier voor de coördinatie en stelt prioriteiten binnen het warehouse, cruciaal voor het halen van de verwachte klant resultaten.
De Teamleider Warehouse is bezig met gisteren, vandaag en morgen. Hij/ zij is bezig met verbeteringen, springt soms bij op de werkvloer en heeft tijd voor de medewerkers. Medewerkers staan hierdoor op de juiste werkplek en hebben de juiste hulpmiddelen. Ze komen met plezier naar hun werk en wanneer er vragen zijn worden ze hiermee geholpen.

We verwachten van de Teamleider Warehouse dat hij zichzelf en zijn team zo ontwikkelt dat hij op termijn een stap omhoog kan maken en dat er op dat moment meerdere goede vervangers in zijn team klaar staan om hem op te volgen.

Flexibele diensten zijn vereist, en worden in overleg gedraaid met de Warehouse manager. Flexibele diensten worden niet per dag bepaald maar wel volgens een rooster.

Functieprofiel van de Teamleider Warehouse:
• Commercieel waakzaam in het operationele proces: De zendingen moeten tijdig en zo efficiënt mogelijk de deur uit.
• Communicatie: Als Teamleider Warehouse hou je regelmatig (korte) besprekingen met je team. Je informeert, adviseert jouw team en luistert naar input van medewerkers om processen te verbeteren.
• In control: Er is een duidelijk zicht op de organisatie. Je controleert regelmatig de beschikbare cijfers om de voortgang te controleren.
• Leiderschap: De Teamleider Warehouse toont leiderschap.
• Orde & Netheid: Vanuit Orde & Netheid maken we iedere dag een stukje excellenter.

Functie-eisen

Functie-eisen van de Teamleider Warehouse:
• MBO denk- en werkniveau;
• Een VOG, MLV en GDP – certificaat;
• Beheersing van de Nederlands en Engels in woord en geschrift;
• Leidinggevende capaciteiten;
• Flexibele werktijden en soms in het weekend beschikbaar;

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Volgens rooster

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Zoek vacatures
Generic filters

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top