Werkgevers

Technisch medewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
ASAP
€ 2000,00- € 2400,00

Wij zoeken een technisch medewerker Schiphol voor het repareren van apparatuur op o.a. het platform van Schiphol. Zij verzorgen de service en onderhoud aan onder andere bagagekarren, dolly’s en trappen.

Functie als Technisch medewerker Schiphol:
Wij zoeken een fulltime algemeen medewerker voor diverse werkzaamheden zoals kleine onderhoud klussen op airside aan onze producten en het ophalen en wegbrengen van karren en dolly’s van de werkplaats naar air side. De werkzaamheden vinden plaats in onze werkplaats, maar ook op het platform tussen de vliegtuigen in beveiligd gebied.

Functie-eisen

Jouw profiel als Technisch medewerker Schiphol:
Je bent leergierig en werkt graag hard. Je bent in het bezit van rijbewijs B en een heftruck certificaat is gewenst. Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Onbesproken gedrag is vereist, er vindt een uitgebreide AIVD-screening plaats.

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Een afwisselende baan in een dynamische omgeving op één van de grootste luchthavens van Europa. Een goed en marktconform salaris (CAO metaalbewerking) bij een stabiel en groeiend bedrijf. Het betreft een fulltime baan als technisch medewerker Schiphol met uitzicht op vast dienstverband. Met secundaire arbeidsomstandigheden zoals bedrijfsuitjes, fruit op je werk, optie tot behalen certificaten zoals VCA & heftruck en een goede pensioenopbouw.
Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en persoonlijk contact, waar veilig werken, kwaliteit en snel schakelen hoog in het vaandel staan. Dus Technisch medewerker Schiphol .... kom maar op!

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dag-/Avond-/Nacht-/Weekenddiensten

Over WerkCentrale Nederland
WerkCentrale Nederland is, als uitzendorganisatie en Werving en Selectie bedrijf, bekend bij alle grote en kleine logistieke bedrijven. Wij weten dus heel goed waar alle beschikbare vacatures zijn. Daarom kiezen veel werkzoekenden voor WerkCentrale Nederland. Wij zijn informeel maar ook professioneel. Ieder die met ons kennis heeft gemaakt komt graag weer terug voor een nieuwe uitdaging.

De vestigingsmedewerkers van WerkCentrale Nederland hebben zelf in de logistiek gewerkt en begrijpen jou en de markt als geen ander. Vanuit ons grote netwerk aan opdrachtgevers selecteren wij de vacatures die het beste bij jou passen.

Als transport en logistiek specialist biedt WerkCentrale Nederland gespecialiseerde opleidingen op elk niveau. Voorbeelden zijn de basiscursus expediteur, de chauffeursopleidingen (C, CE, code 95, ADR) de magazijnopleidingen (logistiek medewerker, heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur). Deze opleidingen staan een vaste baan ook niet in de weg. Ben je een starter in de logistiek, wil je kennis bijspijkeren of wil je een carrièreswitch maken? Laat je door ons informeren.

WerkCentrale Nederland is al sinds 2004 lid van de NBBU en in bezit van diverse verklaringen van vakbekwaamheid (SNA) en financiële betrouwbaarheid. Naast een specialist kies je dus ook voor een betrouwbare partner.

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top