Werkgevers

Tradelane Manager

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
In overleg

Stel je voor Tradelane Manager: een toonaangevend bedrijf dat de grenzen van vrachtvervoer en logistiek in Europa verlegt. Al sinds 1879 zijn ze een onmiskenbare kracht in Europa en hebben ze vandaag de dag maar liefst 27 eigen kantoren verspreid over Europa en Azië. Hun geheim? Innovatie! Ze zijn vooruitstrevend op het gebied van IT-gebaseerde vrachtzichtbaarheid en traceerbaarheid, met een indrukwekkend arsenaal aan op maat gemaakte IT-tools die zowel partners als klanten verbazen. Met een gepassioneerd team van meer dan 1300 werknemers zijn ze niet zomaar een transportbedrijf, maar een ware transportlegende in de regio.

En daar houdt het niet op! Hun wereldwijde aanwezigheid is voelbaar met Trade Land Managers die strategisch geplaatst zijn in Europa, Noord-Amerika en elders. Deze dynamische professionals zijn de levensader van het bedrijf, met als voornaamste missie om de diensten van dit bedrijf te laten schitteren bij potentiële partners en klanten, en om nauwe banden te onderhouden met de bestaande klantenkring. Want hier draait het allemaal om: het creëren van sterke en langdurige relaties, die de wereld van vrachtvervoer en logistiek veranderen.

Primaire verantwoordelijkheden van de Tradelane Manager:

  • Het bevorderen van de zakelijke groei van de groep in Noord-Europese markten door het formuleren en implementeren van handelsstrategieën. Gebieden zullen Nederland, België, Duitsland, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk omvatten.Is er ervaring met de Iniaase markt dan zijn er ook mogelijkheden.
  • Het benoemen, ontwikkelen en ondersteunen van lokale zakenpartners.
  • Het verlenen van verkoopondersteuning en het bevorderen van groei.
  • Het in het algemeen promoten van onze multimodale producten in lucht-, zee-, supply chain-oplossingen en wegvervoer.

Functie-eisen

Vereisten van de Tradelane Manager:
• Uitgebreide en diepgaande kennis van de vrachtvervoer- en logistieke sector.
• Bachelor- of masterdiploma in Transport & Logistiek (of een vergelijkbare accreditatie).
• Werkervaring in vrachtvervoer (of nauw verwante gebieden) in Europa en/of Azië/VS.
Uitstekende communicatie-, presentatie- en sociale vaardigheden. Moet gevoel hebben voor commerciële zaken.
• Vermogen om zelfstandig te werken, vanuit een thuiskantooromgeving, maar ook een sterke teamspeler te zijn in een team dat over continenten verspreid is
• Vermogen om uitgebreid en regelmatig te reizen.
• Uitstekende beheersing van de Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Kandidaten die Nederlands als moedertaal hebben, hebben de voorkeur.
• Uitstekende MS Office-vaardigheden.

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Ze zijn vooruitstrevend op het gebied van IT-gebaseerde vrachtzichtbaarheid en traceerbaarheid, met een indrukwekkend arsenaal aan op maat gemaakte IT-tools die zowel partners als klanten verbazen. Met een gepassioneerd team van meer dan 1300 werknemers zijn ze niet zomaar een transportbedrijf, maar een ware transportlegende in de regio. Tradelane manager deze functie brengt jou uit de "sleur" en dat is al de eerste dag te merken!

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top