Werkgevers

Transport Planner

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
In overleg

Wij zijn op zoek naar een Transport Planner als enthousiast nieuw teamgenoot voor onze Transport Planning-afdeling (import luchtvracht). Als jij een passie hebt voor het oplossen van puzzels en vlot kunt schakelen met collega's, dan is deze functie precies wat je zoekt! Je zult je inzetten binnen een internationale omgeving om ervoor te zorgen dat inkomende zendingen zo snel mogelijk in onze loods arriveren. Dit doe je samen met een jong en hecht team, waarbij we streven naar optimale dienstverlening voor al onze klanten.

In deze rol als Transport Planner kun je je talent voor probleemoplossing ten volle benutten. Je zult verantwoordelijk zijn voor het plannen van transportroutes en het waarborgen van een efficiënte goederenstroom. Goede communicatie en samenwerking met collega's en externe partners zijn van cruciaal belang.

Als onderdeel van ons team kun je rekenen op een ondersteunende werkomgeving waarin persoonlijke groei en professionele ontwikkeling worden gestimuleerd. Je draagt direct bij aan het succes van ons bedrijf. Als je geniet van uitdagingen, graag complexe problemen oplost en goed kunt samenwerken in een team, dan is deze functie absoluut iets voor jou!

Wat ga je doen als Transport Planner?

  • Het overzien van het Transport proces
  • Plannen en organiseren van toekomstige orders naar onze loods
  • Contact onderhouden met onze transporteurs
  • Samenwerken met je collega’s in het planning team
  • Constant proberen om het proces te verbeteren waar mogelijk

Functie-eisen

Jouw profiel als Transport Planner:
• MBO 3 werk- en denkniveau
• Goede communicatie vaardigheden in Nederlands en Engels (spreken, lezen en schrijven)
• Administratief of logistieke ervaring wordt als pré gezien
• Een open houding en teamplayer zijn
• Leergierig zijn
• Mogelijkheid om te werken in shift (Maandag t/m Zondag 07:00 - 16:00 of 15:00 - 00:00 uur)

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Je zult je inzetten binnen een internationale omgeving om ervoor te zorgen dat inkomende zendingen zo snel mogelijk in onze loods arriveren.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dag-/Avonddiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top