Werkgevers

Transportplanner junior Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
ASAP
Conform CAO

WerkCentrale Nederland zoekt een Transportplanner junior Schiphol. Als Transportplanner Schiphol ben jij verantwoordelijk voor het plannen van transporten en capaciteit- /routeplanningen. Ook het indelen van export zendingen met zeer strakke deadlines behoort tot de werkzaamheden van de Transportplanner junior Schiphol. Jij bent vooral goed in staat het overzicht te behouden in een drukke, hectische en dynamische omgeving.

  • De Transportplanner Schiphol zorgt voor een optimale routeplanning en het bepalen van de volgorde van de route voor zowel eigen chauffeurs als van onze subcontractors, rekening houdend met en strevend naar maximale klanttevredenheid, zowel intern als extern.
  • De Transportplanner Schiphol verstrekt informatie aan magazijnmedewerkers en aan interne en externe klanten ten aanzien van aflevertijdstippen buiten de overeengekomen afspraken.
  • De Transportplanner Schiphol verzorgt een optimale capaciteitsplanning van het beschikbare eigen wagenpark en van gecontracteerde derden.
  • De Transportplanner Schiphol zoekt naar retourvrachten ter minimalisering van kosten en toewijzen hiervan aan chauffeurs, rekening houdend met rij- en rusttijden. Jij bent in staat om overzicht te behouden in de hectiek tussen interne/externe klanten en de onvoorspelbaarheid die dit met zich meebrengt

Functie-eisen

  • Ervaring in luchtvracht en/of een Transport Management Systeem (TMS) is een pré.
  • De transportplanner Schiphol beschikt over sterke plannings skills en een uitstekende geografische kennis.
  • De transportplanner Schiphol is in staat om snel te schakelen, creatieve oplossingen te verzinnen en je staat stevig in je schoenen.
  • De transportplanner Schiphol werkt graag nauwkeurig en kan duidelijk communiceren.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Bedrijfsdetails

Een Transport bedrijf zoekt een goede gemotiveerde De transportplanner Schiphol.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dag-/Avond-/Weekenddiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Zoek vacatures
Generic filters

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top