Werkgevers

Vacature Export Medewerker

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
In overleg

Vacature Export Medewerker Luchtvracht ( m/v ).
Ben jij de startende expediteur die wij zoeken, reageer dan op deze vacature export medewerker.
Wij zijn per direct op zoek naar een startende, gemotiveerde en enthousiaste export medewerker, om ons team te versterken. In deze uitdagende en afwisselende functie ben jij het aanspreekpunt voor een aantal gedefinieerde klanten. Je adviseert bij logistieke vraagstukken en draagt zorg voor een correcte en tijdige operationele en administratieve afhandeling van exportzendingen.

 • Operationele en administratieve afhandeling van luchtvracht exportzendingen.
 • Adviseren van klanten en aanbieden van passende oplossingen voor klanten.
 • Het onderhoud van contacten met buitenlandse agenten, klanten en leveranciers (transporteurs, afhandelaars, en luchtvaartmaatschappijen).
 • Contacten met de loods, planning m.b.t. het afhandelen van vracht.
 • Het opmaken van alle documenten die bij de functie komen kijken.
 • Facturatie wordt gevraagd in deze vacature export medewerker.

Functie-eisen

Wat maakt jou geschikt voor de vacature export medewerker:

 • MBO niveau wenselijk, echter is de juiste instelling en ervaring doorslaggevend.
 • Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Minimaal 1 a 2 jaar ervaring.
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Klant- en service gerichte instelling.
 • Oplossingsgericht, pro-actief.

Bedrijfsdetails

Dit bedrijf is een middelgrote expediteur met groei potentie en heeft een leuk team. Verloop van mensen bij hen is nagenoeg nul. Iedereen die bij dit bedrijf komt te werken, gaat niet meer weg !!

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Over WerkCentrale Nederland
WerkCentrale Nederland is, als uitzendorganisatie en Werving en Selectie bedrijf, bekend bij alle grote en kleine logistieke bedrijven. Wij weten dus heel goed waar alle beschikbare vacatures zijn. Daarom kiezen veel werkzoekenden voor WerkCentrale Nederland. Wij zijn informeel maar ook professioneel. Ieder die met ons kennis heeft gemaakt komt graag weer terug voor een nieuwe uitdaging.

De vestigingsmedewerkers van WerkCentrale Nederland hebben zelf in de logistiek gewerkt en begrijpen jou en de markt als geen ander. Vanuit ons grote netwerk aan opdrachtgevers selecteren wij de vacatures die het beste bij jou passen.

Als transport en logistiek specialist biedt WerkCentrale Nederland gespecialiseerde opleidingen op elk niveau. Voorbeelden zijn de basiscursus expediteur, de chauffeursopleidingen (C, CE, code 95, ADR) de magazijnopleidingen (logistiek medewerker, heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur). Deze opleidingen staan een vaste baan ook niet in de weg. Ben je een starter in de logistiek, wil je kennis bijspijkeren of wil je een carrièreswitch maken? Laat je door ons informeren.

WerkCentrale Nederland is al sinds 2004 lid van de NBBU en in bezit van diverse verklaringen van vakbekwaamheid (SNA) en financiële betrouwbaarheid. Naast een specialist kies je dus ook voor een betrouwbare partner.

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Zoek vacatures
Generic filters

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top