Werkgevers

Reachtruck chauffeur Schiphol

Werken op plekken waar niemand bij komt.
De reachtruck chauffeur Schiphol of Rotterdam is met name verantwoordelijk het vervoer van goederen in een magazijn of loods.

Wat zijn de werkzaamheden van een reachtruck chauffeur Schiphol?

De reachtruck chauffeur Schiphol of Rotterdam zorgt voor het wegzetten van goederen op locaties die moeilijk bereikbaar zijn met de hand of met de heftruck. De reachtruck wordt vaak gebruikt in een magazijn of distributiecentrum met smalle paden tussen de stellingen waarin veel verschillende goederen liggen opgeslagen. De reachtruck maakt geen draaiende beweging zoals de heftruck maar beweegt zich zijwaarts. Hierdoor kan en moet een reachtruck chauffeur goed op de kleine ruimte werken en de goederen op grote hoogten wegzetten en weghalen. Dit is een zeer verantwoordelijke taak omdat schade aan pallets de werkgever veel geld kost. Het hebben van ervaring of een reachtruckdiploma is een must.

De reachtruck chauffeur Schiphol werkt vaak met een computer of handheld terminal om de locatie van de goederen in te voeren of op te vragen. De locatie van de goederen wordt ingevoerd in het voorraadbeheersysteem. De reachtruck chauffeur Schipholzal in sommige situaties ook fysiek werk moeten verrichten. Bijvoorbeeld bij het opbouwen en afbreken van pallets of bij het orderpicken. Als de goederen worden opgehaald pakt de reachtruck chauffeur de goederen uit de stelling en zet deze klaar voor de vrachtwagenchauffeur. Na controle van de documenten kan de vrachtwagenchauffeur de goederen meekrijgen.

reachtruck chauffeur

Wat wordt van een reachtruck chauffeur gevraagd?

Voor het werk als reachtruck chauffeur ben je verantwoordelijk, fysiek in orde en denk je goed aan de veiligheid van jou, anderen en de goederen. Een geldig reachtruckdiploma is een must. Werkervaring als reachtruck chauffeur is een sterke pré. Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift. Bij sommige bedrijven werk je in wisseldiensten en in het weekend. Je dient in bezit te kunnen komen van een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Wat voor salaris wordt geboden aan een reachtruck chauffeur?

Het salaris verschilt per werkgever en is afhankelijk van ervaring en het takenpakket. Het salaris start vaak bij € 1900,00 bruto per maand en loopt tot € 2300,00 bruto per maand. Het salaris is exclusief toeslagen voor onregelmatig werk, overwerk, reiskosten en reserveringen.

Hoe kan ik mij verder ontwikkelen?

Veranderen van functie naar voorraadbeheerder, logistiek coördinator, voorman of teamleider is mogelijk.

Kan ik als reachtruck chauffeur nog cursussen volgen?

Voor een startende reachtruck chauffeur Schiphol is het behalen van een reachtruckdiploma een must. WerkCentrale Nederland biedt cursussen om dit diploma te behalen.

Hoe kan ik reageren?
Je kunt op onze website op een specifieke functie reageren door jouw gegevens in te vullen en jouw cv bij te voegen. Je kunt ons ook een e-mail sturen naar info@wcn.nl met een motivatie en cv. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons ook altijd bellen.

Deze vacatures vind je misschien interessant

Reachtruckchauffeur Rotterdam

Regio Rotterdam
Fulltime
Februari 2021

Reachtruckchauffeur Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
Vandaag

Heftruckchauffeur Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
Februari 2021

Heftruck Chauffeur

Regio Schiphol
Fulltime
Februari 2021

WerkCentrale Nederland erkend en gecertificeerd

De NBBU-cao en ABU-cao zien erop toe dat haar leden betrouwbare, professioneel opererende ondernemingen zijn die de wet- en regelgeving, hoe complex ook, in acht nemen. WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU-cao en confirmeert zich hieraan.

Zij houden cao-controles om te zorgen dat de NBBU-cao voor o.a. uitzendkrachten in de uitzendbranche op een correcte manier worden gehanteerd. Deze controle wordt uitbesteed aan een gerenommeerd accountantskantoor die ter plekke 1 à 2 keer per jaar controles uitvoert. Hierbij wordt naar de wet- en regelgeving gekeken en of de cao juist gehanteerd wordt. Hieruit komt een NEN-certificering 4400-1 naar voren.

NBBU-leden moeten beschikken over het SNA-Keurmerk (stichting normering arbeid). Deze certificering is een waarborg dat de bij de NBBU aangesloten bureaus voldoen aan de wet- en regelgeving, voortvloeiend uit het ter beschikking stellen van flexkrachten. Het voorkomen van fraude en illegaliteit in de uitzendbranche is het idee daarachter.

Om nog meer vertrouwen uit te stralen plaatst WerkCentrale Nederland elke maand op haar site een WKA-verklaring (wet keten aansprakelijkheid). De WKA is een regelgeving vanuit de overheid waarmee men zich verzekert van betaling van de verschuldigde loonheffingen alsmede omzetbelastingen.

Kortom, flex-organisaties worden niet zómaar lid bij de NBBU!

Tevens is WerkCentrale Nederland lid van ACN de brancheorganisatie voor de luchtvrachtindustrie in Nederland. De hoofddoelstelling van ACN is het ontwikkelen van de Nederlandse luchtvrachtindustrie in de ruimste zin van het woord.

Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Omscholing logistiek medewerker loods

Zet jij graag een stapje extra en wil je werken in de logistiek? Als loodsmedewerker, Omscholing logistiek medewerker loods, ga je aan de slag met alles rondom de fysieke vrachtafhandeling. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van de nauwkeurige opbouw/afbraak van de luchtvracht. Daarnaast zorg je dat alles tijdig is klaargezet voordat de luchtvracht op transport gaat.
Regio Schiphol
Fulltime
1 2 3 32
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top