Werkgevers

Vacature Platformmedewerker

Werken tussen de vliegtuigen
De vacature platformmedewerker Schiphol werkt in de meest dynamische werkomgeving van Nederland. De platformmedewerker zorgt met name voor het transport van luchtvracht, afhandeling van bagage en het laden en het lossen van de vliegtuigen. Wil jij het gevoel van vrijheid en werken als platform medewerker Schiphol?

Wat zijn de werkzaamheden van een platformmedewerker Schiphol?

De vacature platformmedewerker werkt bij een afhandelaar. Een afhandelaar is een logistiek bedrijf gelegen aan het platform en verzorgt voor luchtvaartmaatschappijen de opslag, het transport en laden en lossen van luchtvracht. Je staat oog in oog met de mooiste vrachtvliegtuigen, het mooiste wat er is. Een super leuke en afwisselende baan voor jou in het verschiet met vrijheid!

Als platformmedewerker Schiphol kun je als transportmedewerker, ramp agent luchtvracht en bagagemedewerker werken.

Je rijdt als transportmedewerker luchtvracht met speciale transportmiddelen over het platform en vervoert met name vliegtuigplaten en luchtvrachtcontainers. Mocht er geen transportwerkzaamheden zijn dan kan het voorkomen dat de medewerker transport in de loods werkt. De werkzaamheden zijn dan het rijden van heftruck, opbouwen of afbreken van vliegtuigplaten en het laden en lossen van containers.

Voor het beladen en het lossen van het vliegtuig zijn opleidingen vereist. De belader van vliegtuigen wordt ook wel ramp agent luchtvracht genoemd. De ramp agent zorgt met behulp van speciale laad- en losmiddelen en een verzamellijst met daarop luchtvrachtzendingen (manifest) voor het lossen en beladen van het vliegtuig. Werken als platform medewerker, reageer dan direct: info@wcn.nl

Als platform medewerker kun je ook als bagagemedewerker werken. Je zorgt dan voor het laden en lossen van bagage in en uit het vliegtuig.

  • Vacatures die voldoen aan bovenstaand, vind je onderaan deze pagina.
  • Alle logistieke vacatures vind je hier.

Wat wordt van een platformmedewerker Schiphol gevraagd?

Voor het werk als vacature platform medewerker Schiphol ben je verantwoordelijk en fysiek in orde. Een rijbewijs B is vereist. Je werkt volgens een rooster in dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten. Voor het werken bij een afhandelaar is een VGB-screening vereist. Hiertoe dien je minimaal acht jaar officieel in Nederland te wonen. Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift. Werken als platform medewerker of een vacature als platform medewerker, het start bij WerkCentrale Nederland.

Wat voor salaris wordt geboden aan een platformmedewerker Schiphol?

Het salaris verschilt per afhandelaar en is afhankelijk van ervaring en de functie. Het salaris ligt rond de € 2400,00 bruto per maand daarbij komen nog de toeslagen. Doorgroeien naar gelang de ervaring in deze functie aanwezig is, is uiteraard mogelijk. Zoek je een baan als platformmedewerker, je wilt werken op het platform, vacatures platform, werken als platformmedewerker WerkCentrale Nederland is dan de juiste partij met al haar mooi logistieke opleidingen.

Hoe kan ik mij verder ontwikkelen?

Een platform medewerker Schiphol kan bij een afhandelaar ook werken als loodsmedewerker import, heftruckchauffeur, export vliegtuigplatenbouwer. Qua doorgroei is de functie van teamleider of supervisor mogelijk. Er zijn genoeg vacatures op Schiphol!

Kan ik als platformmedewerker Schiphol nog cursussen volgen?

Een platform medewerker Schiphol kan worden opgeleid tot ramp agent luchtvracht. Je zorgt dan voor het beladen en lossen van vliegtuigen.

Als je bij een afhandelaar werkt zul je een aantal cursussen verplicht moeten volgen. Dit zijn onder andere de cursussen medewerker luchtvracht, dangerous goods en heftruck.

Hoe kan ik reageren?
Je kunt op onze website op een specifieke functie reageren door jouw gegevens in te vullen en jouw cv bij te voegen. Je kunt ons ook een e-mail sturen naar info@wcn.nl met een motivatie en cv. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons ook altijd bellen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Deze vacatures vind je misschien interessant

Opleiding Platform Supervisor

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
Min. €13,36 (tot Max €19,20)

Platform medewerker

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
In overleg met hoge toeslagen

Vrachtwagenchauffeur platform Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
In overleg
€2400-€2500
Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Magazijnmedewerker Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime

Warehouse Coördinator

Ben jij de kartrekker in een team en werk je zelf nog even hard mee in de operatie? Ben jij op zoek naar een baan als leidinggevende met verantwoordelijkheid als Warehouse Coördinator? Kom dan bij dit bedrijf op Schiphol werken!
Regio Schiphol
Fulltime
In overleg

Douane Declarant

Je gaat aan de slag als Luchtvracht douane Declarant Schiphol. • Het verzorgen van alle soorten douane aangiften ten invoer, uitvoer en doorvoer. • Controle op BTW-nummers en klantgegevens. • Onderhouden van contact met opdrachtgevers. • Het zelfstandig opmaken van bezwaarschriften en verzoeken om teruggaaf. • Het berekenen van bedragen zoals Douanewaarde.
Regio Schiphol
Fulltime

Klantenservice medewerker

Als klantenservice medewerker draag je verantwoordelijkheid voor de behandeling van alle soorten vervoers-offerteaanvragen. Deze kunnen betrekking hebben op het vervoer van luchtvracht (airfreight), zeevracht (oceanfreight) of wegvervoer (roadfreight), voor zowel import als export. Je zorgt voor een efficiënte afhandeling van deze aanvragen en je werkt hierbij nauw samen met collega’s van andere afdelingen.
Regio Schiphol
Fulltime
1 2 3 64

Open sollicitatie:

Stuur ons jouw CV en wij onderzoeken de mogelijkheden voor jou.

Klik hier voor het sollicitatieformulier


Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top