Werkgevers

Werken als heftruckchauffeur Schiphol

Als het (h)effen hoger moet
De heftruckchauffeur is verantwoordelijk voor het laden, lossen en vervoer van goederen in een magazijn of loods. Wil jij werken als heftruckchauffeur Schiphol, reageer dan direct. Ook een opleiding kunnen wij dan inplannen.

Wat zijn de werkzaamheden van een vork heftruckchauffeur?

De vacature vork heftruckchauffeur zorgt voor de aanname van goederen die worden geleverd. Deze goederen worden los, op pallets, op vliegtuigplaten of in containers aangeleverd. De goederen worden met de heftruck uit de vrachtwagen gereden en gecontroleerd op aantal, nummer en schade. Als dit niet juist is, wordt er een aantekening gemaakt op de bon of het transportdocument. Hiermee wordt aansprakelijkheidstelling voorkomen en dit is heel belangrijk. De heftruckchauffeur zet de goederen weg op locatie. Dit kan op hoogte in een stelling of op een locatie op de vloer. De locatie wordt ingevoerd in het voorraadbeheersysteem. Als de goederen weer worden opgehaald dan krijgen de goederen afhankelijk van transport een extra etiket. De vork heftruckchauffeur laadt de goederen in de vrachtwagen. Welke goederen hij eerst laadt, is afhankelijk van de route die de vrachtwagenchauffeur moet rijden. Na de controle van de documenten (transportdocumenten en eventueel douanedocumenten) mag de vrachtwagenchauffeur met de goederen gaan rijden. De vork heftruckchauffeur zal in sommige situaties ook fysiek werk moeten verrichten. Bijvoorbeeld bij het opbouwen en afbreken van pallets.

Werken als heftruckchauffeur Schiphol
Werken als heftruckchauffeur Schiphol
  • Vacatures die voldoen aan bovenstaand, vind je onderaan deze pagina.
  • Alle logistieke vacatures vind je hier.

Wat wordt van een vacature vork heftruckchauffeur gevraagd?

Voor het werk als vacature vork heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk, fysiek in orde en denk je goed aan de veiligheid van jou, anderen en de goederen. Een geldig heftruckcertificaat of heftruckdiploma is een must. Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift. Bij sommige bedrijven werk je in wisseldiensten en in het weekend. Je dient in bezit te kunnen komen van een VOG (verklaring omtrent gedrag). Voor sommige bedrijven is een VGB-screening vereist. Dit is een andere en strengere screening dan de VOG. Hiertoe dien je minimaal acht jaar in Nederland te wonen. Werken als heftruckchauffeur Schiphol start bij WerkCentrale Nederland! Vacature heftruckchauffeur start ook bij WerkCentrale Nederland.

Wat voor salaris wordt geboden aan een vacature vork heftruckchauffeur?

Het salaris verschilt per werkgever en is afhankelijk van ervaring en het takenpakket. Het salaris start vaak bij € 2300,00 bruto per maand en loopt tot € 2700,00 bruto per maand. Het salaris is exclusief toeslagen voor onregelmatig werk, overwerk, reiskosten en reserveringen.

Hoe kan ik mij verder ontwikkelen als vacature vork heftruckchauffeur?

Veranderen van functie naar ULD-bouwer, export loodsmedewerker, platformmedewerker, voorraadbeheerder, logistiek coördinator, voorman of teamleider is mogelijk. https://www.schiphol.nl/nl/

Kan ik als vacature vork heftruckchauffeur nog cursussen volgen?

Voor een startende vacature vork heftruckchauffeur is het behalen van een heftruckcertificaat mogelijk. WerkCentrale Nederland biedt cursussen om dit certificaat te behalen.

Hoe kan ik reageren?
Je kunt op onze website op een specifieke functie reageren door jouw gegevens in te vullen en jouw cv bij te voegen. Je kunt ons ook een e-mail sturen naar info@wcn.nl met een motivatie en cv. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons ook altijd bellen.

Deze vacatures vind je misschien interessant

Reachtruckchauffeur

Regio Schiphol
Fulltime
Zo snel mogelijk
Erg goed!

Heftruck Chauffeur

Regio Schiphol
Fulltime
Asap
CAO

Reachtruckchauffeur Rotterdam

Regio Rotterdam
Fulltime
Asap
€ 2.100,-

Heftruckchauffeur Rotterdam

Regio Rotterdam
Fulltime
Per direct
In overleg

Heftruckchauffeur

Regio Amsterdam
Fulltime
N.v.t.
€ 2300,00
Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Junior Warehouse Employee

As a junior warehouse employee you will work on everything related to the physical cargo handling. Together with your team you are responsible for the correct execution of the accurate construction / breakdown of the air cargo. In addition, you ensure that everything is prepared in time before the air freight is transported.
Regio Schiphol
Fulltime
As soon as possible
1 2 3 66

Open sollicitatie:

Stuur ons jouw CV en wij onderzoeken de mogelijkheden voor jou.

Klik hier voor het sollicitatieformulier


Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top