Werkgevers

Werken als Reachtruck chauffeur

Werken op plekken waar niemand bij komt.
De reachtruck chauffeur Schiphol of Rotterdam is met name verantwoordelijk het vervoer van goederen in een magazijn of loods. Werken als Reachtruck chauffeur...

Wat zijn de werkzaamheden van een reachtruck chauffeur Schiphol?

De reachtruck chauffeur Schiphol of Rotterdam zorgt voor het wegzetten van goederen op locaties die moeilijk bereikbaar zijn met de hand of met de heftruck. De reachtruck wordt vaak gebruikt in een magazijn of distributiecentrum met smalle paden tussen de stellingen waarin veel verschillende goederen liggen opgeslagen. De reachtruck maakt geen draaiende beweging zoals de heftruck maar beweegt zich zijwaarts. Hierdoor kan en moet een reachtruck chauffeur goed in de kleine ruimte werken en de goederen op grote hoogten wegzetten en weghalen. Dit is een zeer verantwoordelijke taak omdat schade aan pallets de werkgever veel geld kost. Het hebben van ervaring of een reachtruckdiploma is een must. Een reachtruck is dan ook heel wat anders dan een heftruck. Waar een heftruck begrenst is in hoogte, zal een reachtruck tot wel 12 meter hoog kunnen gaan met heffen. Precisie is dan ook zeer belangrijk om met de reachtruck te kunnen en mogen werken.

De reachtruck chauffeur Schiphol werkt vaak met een computer of handheld terminal om de locatie van de goederen in te voeren of op te vragen. De locatie van de goederen wordt ingevoerd in het voorraadbeheersysteem. De reachtruck chauffeur Schiphol zal in sommige situaties ook fysiek werk moeten verrichten. Bijvoorbeeld bij het opbouwen en afbreken van pallets of bij het orderpicken. Als de goederen worden opgehaald pakt de reachtruck chauffeur de goederen uit de stelling en zet deze klaar voor de vrachtwagenchauffeur. Na controle van de documenten kan de vrachtwagenchauffeur de goederen meekrijgen. Werken als reachtruck chauffeur daar zijn heel veel mogelijkheden voor, wil je niet meer verder lezen, mail dan direct jouw gegevens: info@wcn.nl

  • Vacatures die voldoen aan bovenstaand, vind je onderaan deze pagina.
  • Alle logistieke vacatures vind je hier.
reachtruck chauffeur
Werken als Reachtruck chauffeur

Wat wordt van een reachtruck chauffeur gevraagd?

Voor het werk als reachtruck chauffeur ben je verantwoordelijk, fysiek in orde en denk je goed aan de veiligheid van jou, anderen en de goederen. Een geldig reachtruckdiploma is een must. Werkervaring als reachtruck chauffeur is een sterke pré. Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift. Bij sommige bedrijven werk je in wisseldiensten en in het weekend. Je dient in bezit te kunnen komen van een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Wat voor salaris wordt geboden aan een reachtruck chauffeur?

Werken als Reachtruck chauffeur kan ook een mooi salaris opleveren. Het salaris verschilt per werkgever en is afhankelijk van ervaring en het takenpakket. Het salaris start vaak bij € 1900,00 bruto per maand en loopt tot € 2300,00 bruto per maand en soms nog wel meer. Het salaris is exclusief toeslagen voor onregelmatig werk, overwerk, reiskosten en reserveringen.

Hoe kan ik mij verder ontwikkelen?

Veranderen van functie naar voorraadbeheerder, logistiek coördinator, voorman of teamleider is mogelijk.

Kan ik als reachtruck chauffeur nog cursussen volgen?

Voor een startende reachtruck chauffeur Schiphol is het behalen van een reachtruckdiploma een must. WerkCentrale Nederland biedt cursussen om dit diploma te behalen.

Hoe kan ik reageren?
Je kunt op onze website op een specifieke functie reageren door jouw gegevens in te vullen en jouw cv bij te voegen. Je kunt ons ook een e-mail sturen naar info@wcn.nl met een motivatie en cv. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons ook altijd bellen.

Deze vacatures vind je misschien interessant

Heftruck Chauffeur

Regio Schiphol
Fulltime
Asap
CAO

Heftruckchauffeur Rotterdam

Regio Rotterdam
Fulltime
Per direct
In overleg

Reachtruckchauffeur Rotterdam

Regio Rotterdam
Fulltime
Maart 2021
€ 2.100,-
Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Ocean Freight Expediteur

Boekingen aannemen en onderbrengen bij carriers (sea + air), transporteurs en principalen; Innovatief en klantvriendelijk zijn; Zelfstandig goede oplossingen aandragen voor de dagelijkse problemen; Marge verhogend werken.
Regio Rotterdam
Fulltime
1 2 3 67

Open sollicitatie:

Stuur ons jouw CV en wij onderzoeken de mogelijkheden voor jou.

Klik hier voor het sollicitatieformulier


Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top