Werkgevers

Verzorgende luchtvracht

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
In overleg

Verzorgende in de logistiek!

Ben je gedreven genoeg of heb je al enige ervaring in een logistieke, verzorgende, functie?
Wil je een keer heel wat anders in een relaxte functie op Schiphol en jouw klanten verzorgen met jouw hulp?
Een regelfunctie met alle mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien in de dynamische wereld van de luchtvracht?
Maak dan de stap naar dit mooie bedrijf op Schiphol en leer alle ins and outs bij een van de grootste logistieke organisaties ter wereld kennen!

Als verzorgende Customer Service Medewerker Luchtvracht bij dit bedrijf, vestiging Schiphol, maak je deel uit van een gezellig en gedreven team, dat verantwoordelijk is voor het bedienen van de airfreight klanten. Jij als Customer Service Medewerker luchtvracht hebt direct contact met de klant en je weet iedere situatie op de juiste manier te managen. Er zijn verschillende afdelingen waar jij onderdeel van kunt gaan uitmaken. Zo heeft iedere afdeling zijn expertise waar iedereen met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoording werkzaam is.
Je werkt in deze functie fulltime; daar hoort uiteraard een goed salaris bij (€ 2.400,- - € 2.800,-), afhankelijk van kennis en ervaring;

Je ontzorgt jouw klanten van A-Z m.b.t. hun luchtvrachtzendingen: pakt nieuwe zendingen die via het systeem/excel worden aangemeld op;
Hiertoe zorg je voor de juiste documenten (douane, luchtvracht documenten) en stem je af met de luchtvaartmaatschappijen en wegvervoerders. Uiteraard leg je alles goed vast in het systeem;
De verdeling van het werk doe je samen met je teamgenoten; die elkaar goed ondersteunen, klaar staan voor elkaar en een waardering normaal is!

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding en ervaring als verzorgende customer service. Of je bent een startende HBO’er.
  • Je bent proactief en resultaatgericht en je kan je goed inleven in de behoeften van de klant.
  • Je staat stevig in je schoenen en hebt sterke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels;
  • Je bent klantgericht. Je houdt van afwisseling, je bent goed in organiseren en bent een kei in het stellen van prioriteiten;
  • Je bent accuraat bij het verwerken van gegevens en hebt goede kennis van geautomatiseerde systemen.
  • Je komt te werken in een 24/7 organisatie, wanneer jij dat wilt mag je al deze diensten lopen. Heb je een andere voorkeur dan kan dat ook!

Bedrijfsdetails

De divisies van dit bedrijf bieden klanten expertise in nationale en internationale zendingen, lucht- en zeevracht, transport via de weg en het spoor en supply chain management.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dag-/Avond-/Nacht-/Weekenddiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Zoek vacatures
Generic filters

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top