Werkgevers

Wagenpark beheerder

Regio Amsterdam
Fulltime
In overleg
€2.300 - €3.400/mnd

Als Wagenpark beheerder, Medewerker Verzekering, ben je verantwoordelijk voor diverse taken binnen deze organisatie. Je speelt een cruciale rol bij het afhandelen van meldingen van verzekeringsmaatschappijen, waarbij snelheid en nauwkeurigheid essentieel zijn. Daarnaast zorg je voor het verkrijgen en behouden van vergunningen voor beroepsgoederenvervoer.

Een belangrijk onderdeel van je takenpakket als wagenpark beheerder is het verwerken van credits en creditaanvragen. Hierbij is het van groot belang dat je deze administratieve processen op de juiste wijze afhandelt. Je werkt accuraat en zorgt ervoor dat alles correct wordt geregistreerd.

Samen met externe adviseurs begeleid je als wagenpark beheerder de ontwikkeling en implementatie van het kwaliteits- en veiligheidsbeleid. Je initieert periodieke evaluaties, bewaakt de uitvoering ervan en verwerkt de resultaten. Daarnaast adviseer je medewerkers en het management en zorg je voor afstemming tussen alle betrokken partijen. Je spreekt medewerkers aan op hun verantwoordelijkheden en motiveert hen om doelen te bereiken.

Als Wagenpark beheerder rapporteer je maandelijks alle relevante informatie met betrekking tot kwaliteits- en veiligheidsmaatregelen aan de finance manager en het management. Je hebt een proactieve rol in het verstrekken van advies en het delen van inzichten om de processen en resultaten te verbeteren.

Functie-eisen

Als wagenpark beheerder beheers je:

• HBO-werk- en denkniveau: Je hebt een diploma op HBO-niveau of vergelijkbare werkervaring die aantoont dat je op dit niveau kunt functioneren.
• Sterke plannings- en organisatievaardigheden: Je bent bedreven in het efficiënt plannen en organiseren van werkzaamheden. Je kunt prioriteiten stellen en zorgen dat taken tijdig worden afgerond.
• Leiderschaps- en adviesvaardigheden: Je bent in staat om sturing en advies te geven aan medewerkers. Je kunt anderen enthousiast maken en motiveren, zodat doelen worden bereikt.
• Kennis van moderne computerapplicaties: Je hebt ervaring met het werken met moderne computerprogramma's en applicaties die relevant zijn voor de functie. Je kunt efficiënt omgaan met technologie om taken uit te voeren.
• Beheersing van de Duitse en Engelse taal: Je kunt zowel mondeling als schriftelijk communiceren in het Duits en Engels. Dit is belangrijk omdat je mogelijk te maken krijgt met internationale klanten of collega's.
• Kennis van de logistieke wereld: Je hebt basiskennis van de logistieke sector en begrijpt de processen en uitdagingen die daarmee samenhangen.

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Een zeer mooi bedrijf in ontwikkeling in de omgeving van Amsterdam zoekt voor haar wagenpark een wagenpark beheerder, een medewerker verzekeringen.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top