Werkgevers

Warehouse Medewerker Amsterdam

Regio Amsterdam
Fulltime / Parttime
N.v.t.
In overleg

De functie van Warehouse medewerker Amsterdam:

Als warehouse medewerker Amsterdam draag je zorg het verzamelen van goederen in het warehouse en het verplaatsen van goederen met behulp van een elektrisch palletwagen of reachtruck. Ook zorg je voor het verzendklaar maken en controleren van goederen. Verder verricht je algemene warehousewerkzaamheden.

Functie-eisen

Het profiel van de warehouse medewerker Amsterdam:
Wij zoeken gemotiveerde medewerkers met oog voor detail en precisie. Daarnaast werk je graag in een team en beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen en initiatief. Je hebt dan ook geen 9 tot 5 mentaliteit, en zet je moeiteloos een stap extra. Bij voorkeur heb je ervaring in een soortgelijke functie en beschik je over een heftruck- en reachtruckcertificaat, maar ook ambitieuze talenten geven wij graag een kans.

Ons aanbod aan de Warehouse medewerker Amsterdam:
Wij bieden een baan in een modern en vooruitstrevend bedrijf waar ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Soort dienstverband: 32-40 uur/week, Vaste baan

Rooster: Dagdienst

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: Bonus verdienen en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

This company is a is a Global full-service logistics provider.

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Dagdiensten

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top