Werkgevers

Weekendwerk

Regio Schiphol
Fulltime / Parttime
N.v.t.
In overleg

Weekendwerk: Het op juiste wijze operationeel, commercieel en administratief behandelen, afhandelen, vervoeren en doen vervoeren van goederen, alsmede het zorgdragen voor en/of uitvoeren van douane formaliteiten.

Verantwoordelijkheden, taken en bevoegdheden voor weekendwerk:
• Alle voorkomende operationele, commerciële en administratieve werkzaamheden gericht op het behandelen, afhandelen, vervoeren en doen vervoeren van goederen, alsmede zorgdragen voor en/of uitvoeren van douane formaliteiten
• Het waarborgen van een correcte uitvoering conform de gemaakte afspraken door middel van het monitoren van de lopende processen en waarnodig bij te sturen
• Onderhouden van contacten met opdrachtgevers, leveranciers en diverse instanties
• Opdrachtgevers op de hoogte houden van de status van de in behandeling zijnde opdrachten en het pro-actief voorzien van feedback en advies
• Signaleren en rapporteren van kwaliteitsproblemen
• Leveren van bijdrage aan de uitvoering van het beleid
• Zorgdragen voor de naleving van de huisregels alsmede alle bedrijfs- wet, en regelgeving aangaande Kwaliteit, Arbo, Milieu, Risk Management en Veiligheid

Functie-eisen

Functie-eisen voor weekendwerk:
• Werkervaring in een soortgelijke functie, binnen de logistieke dienstverlening.
• Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands en Engels).
• Resultaatgericht, klantgericht, commercieel en analytisch inzicht, pro-actief, hands-on mentaliteit, geen negen-tot-vijf mentaliteit, loyaal, flexibel, nauwkeurig, communicatief vaardig, teamplayer.
• Ervaring met- en handig in computergebruik hoort ook bij weekendwerk.

Wil je een extra financiële bonus? Ga dan naar: https://www.werkcentralenederland.nl/aanbrengbonus/ en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Zij behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Bedrijfsdetails

Voor diverse bedrijven op Schiphol zoeken wij medewerkers die ook in het weekend willen werken. Dan ben je dus vrij door de weeks. Zoek jij ook weekendwerk om dan door de weeks vrij te zijn op een bepaalde dag?

Werktijden

De werktijden/-dagen voor deze vacature zijn: Volgens rooster

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top