Werkgevers

Bijbaan op Schiphol

Regio Schiphol
Bijbaan
N.v.t.
Afh. vd dienst!

Werken waar en wanneer jij wilt? Dat is mogelijk met deze bijbaan op Schiphol. Op het dit moment voor lichte fysieke werkzaamheden en niet om te werken op Schiphol plaza!

Voor diverse bedrijven in de regio Schiphol zoeken wij logistieke oproepkrachten voor werk als magazijnmedewerker, logistiek medewerker, heftruckchauffeur, luchtvrachtmedewerker, productiemedewerker, verhuizer en meer.

De bijbaan op Schiphol is ideaal voor studenten of mensen die op flexibele (parttime) basis geld willen (bij)verdienen.

Meld je aan via deze pagina. Wij nodigen jou uit voor een kennismaking en inschrijving bij ons op de vestiging. Je geeft je beschikbaarheid door en wij bellen je als er werk is. Zo simpel is het. Er is genoeg werk dus de kans is erg groot dat je snel aan de slag gaat.

De meeste bedrijven werken ook buiten kantoortijden. Dit betekent dat je na schooltijden of studietijden ook kunt werken. Ook voor het weekend zijn er diensten beschikbaar. Je kunt dus dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten werken. Lijkt je dat wat een bijbaan op Schiphol?

Functie-eisen

De bijbaan op Schiphol:

Er zijn geen eisen aan het aantal dagen dat je beschikbaar moet zijn. Werken voor een dag in de week is mogelijk maar tijdelijk fulltime werken bijvoorbeeld tijdens vakantie ook.
Heb je het erg naar je zin bij een bedrijf dan zou je hier ook als vaste oproepkracht kunnen werken.
Je werkt met leuke collega’s, de verdiensten zijn goed en je kunt ook korte cursussen volgen en bijvoorbeeld een heftruckcertificaat behalen.
Jouw salaris wordt per week betaald. Dat is lekker snel nadat je hebt gewerkt.
Wat wij vragen is dat je betrouwbaar bent. Als je een dienst krijgt dan kom je op tijd en werk je goed mee. Je hebt geen moeite met (licht) fysiek werk. Je kunt in bezit komen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Deze vragen wij voor je aan.

De verdiensten kunnen in het weekend oplopen tot wel +/- € 20,00, bijvoorbeeld op een zondag. Doordeweeks gelden andere percentages en zijn de verdiensten rond de €10,00 (afhankelijk van leeftijd)!

Weet jij iemand? Meld hem of haar aan via www.wcn.nl/aanbrengbonus en verdien een leuke cadeaubon! Je hoeft niet eens voor ons werkzaam te zijn om de cadeaubon te verdienen.

Vul snel de onderstaande gegevens in en dan zien wij je snel op onze vestiging Schiphol.

Bedrijfsdetails

Diverse mooie bedrijven op Schiphol.

Reageer op deze functie:


Zoek jouw vacature:

Zoek vacatures
Generic filters

Wat gebeurt er hierna?

Wanneer de vacature hiernaast jou aanspreekt dan dien je alle velden in te vullen. Controleer voor de zekerheid of je mail adres klopt en voeg jouw CV toe. Probeer zo goed mogelijk je aanmelding te motiveren bij het vakje 'Motivatie'.

Jouw aanmelding wordt door een vestigingsmedewerker opgepakt waarna jij via de mail of middels een telefoontje op de hoogte wordt gehouden.

Meer informatie?

WCN Schiphol
Flamingoweg 32 (Freightway Building) 1118 EE Schiphol
info@wcn.nl
020 - 4059111
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top