Werkgevers

Platform chauffeur Schiphol

Je werk krijgt vleugels
De platform chauffeur Schiphol zorgt voor het bevoorraden van vliegtuigen op het platform van Schiphol met catering en andere producten. Je rijdt op een zeer speciale wagen, schaarwagen, met catering etenswaar, kussens en dekens en duty-free (sales-artikelen).

vrachtwagenchauffeur schiphol.jpg - platform chauffeur

  • Vacatures die voldoen aan bovenstaand, vind je onderaan deze pagina.
  • Alle logistieke vacatures vind je hier.

Wat zijn de werkzaamheden platform chauffeur Schiphol?

Als platform chauffeur Schiphol rijd je op een schaarwagen. Een schaarwagen is een vrachtwagen waarvan de bak en cabine omhoog kunnen worden gebracht naar de ingang van het vliegtuig. De catering en overige producten worden door de chauffeur gecontroleerd op juistheid en geladen in de schaarwagen. De catering moet heel goed worden vastgezet zodat beweging niet meer mogelijk is. Nu kan de vrachtwagenchauffeur gaan rijden en dit is van een locatie op Schiphol naar het platform. Met een speciale Schipholpas heeft de chauffeur toegang tot het platform. Bij het vliegtuig aangekomen wordt de bak met cabine naar de ingang van het vliegtuig gebracht. Nu kan het overbrengen van de catering beginnen. Het komt voor dat je boven de schouders moet tillen. Na overdracht van de catering rij je terug naar het bedrijf en los je de vrachtwagen en voorbereiding voor de volgende vlucht. Het kan zijn dat je op andere afdelingen moet ondersteunen als er even geen vliegtuig is om te bevoorraden. Deze functie is zeer geschikt voor vrachtwagenchauffeurs die graag op Schiphol en op het platform willen werken, chauffeurs die niet in bezit zijn van code 95 en chauffeurs die geen lange werkweken van gemiddeld 50+ uur willen werken. Dus geen code 95 en lange werkweken voor de platform chauffeur ook wel catering chauffeur genoemd!

Wat wordt van een platform chauffeur Schiphol gevraagd?

platform chauffeur

Voor het werk als platform chauffeur ben je verantwoordelijk, fysiek in orde, klantvriendelijk en denk je goed aan de veiligheid van jou, anderen en de catering. Je bent minimaal in bezit van rijbewijs C. Voor dit werk is code 95 geen vereiste. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je dient in bezit te kunnen komen van een VGB (verklaring geen bezwaar). Voor dit onderzoek dien je minimaal acht jaar officieel In Nederland te wonen. Je werkt volgens een vast rooster dag, avond en weekenddiensten. Wat een heerlijk gevoel om zo vrij op het platform te werken, vliegtuigen om je heen en iedereen heeft een soort "vakantie gevoel". Je rijdt als platform chauffeur, catering chauffeur, catering etenswaar, kussens en dekens en duty-free (sales-artikelen). Werken als platform chauffeur of een vacature als platform chauffeur, het start bij WerkCentrale Nederland.

Wat voor salaris wordt geboden aan een platform chauffeur Schiphol?

Het startsalaris van een platform chauffeur bedraagt ongeveer € 2600,00 bruto per maand. Boven op dit salaris komen toeslagen voor onregelmatig werk, overwerk, reiskosten, riante ATV-regeling, vergoeding voor het wassen van bedrijfskleding en reserveringen. Daarnaast eet je bij het bedrijf.

Hoe kan ik mij verder ontwikkelen?

Binnen het bedrijf kun je doorgroeien naar bijvoorbeeld teamleider of supervisor. Als platform chauffeur kun je ook in andere branches werkzaam zijn. Het komt ook voor dat vrachtwagenchauffeurs als planner wegtransport of als transportplanner gaan werken.https://www.schiphol.nl/nl/

Kan ik als platform chauffeur nog cursussen volgen?

Mocht je nog niet in bezit zijn van code 95 of rijbewijs CE dan biedt WerkCentrale Nederland de mogelijkheid om deze te behalen. Zo kunnen wij je opleiden tot trekker/opleggerchauffeur of vrachtwagen CE. Vraag ons naar de voorwaarden.

Hoe kan ik reageren?
Je kunt op onze website op een specifieke functie reageren door jouw gegevens in te vullen en jouw cv bij te voegen. Je kunt ons ook een e-mail sturen naar info@wcn.nl met een motivatie en cv. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons ook altijd bellen.

Deze vacatures vind je misschien interessant

Reachtruckchauffeur

Regio Schiphol
Fulltime
Zo snel mogelijk
Erg goed!

Heftruck Chauffeur

Regio Schiphol
Fulltime
Asap
CAO

Reachtruckchauffeur Rotterdam

Regio Rotterdam
Fulltime
Asap
€ 2.100,-

Heftruckchauffeur Rotterdam

Regio Rotterdam
Fulltime
Per direct
In overleg

Chauffeur rijbewijs b

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
In overleg

Heftruckchauffeur

Regio Amsterdam
Fulltime
N.v.t.
€ 2300,00

Vrachtwagenchauffeur platform Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
In overleg
In overleg

Vrachtwagenchauffeur

Regio Schiphol
Fulltime
In overleg
In overleg

Catering Chauffeur

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
Volgens CAO

Bakwagen chauffeur

Regio Amsterdam
Fulltime / Parttime
Per direct
Conform CAO

Vrachtwagenchauffeur Schiphol

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
In overleg

Chauffeur Loodsmedewerker

Regio Schiphol
Fulltime
N.v.t.
In overleg
Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Healthcare customer service

In deze uitdagende en afwisselende baan ben jij, als healthcare customer service medewerker, het aanspreekpunt voor een aantal healthcare klanten. Je adviseert bij logistieke vraagstukken en draagt zorg voor een correcte en tijdige operationele en administratieve afhandeling van importzendingen. Je verwerkt documenten conform voorgeschreven procedures, instructies en geldende regels.
Regio Schiphol
Fulltime
1 2 3 66

Open sollicitatie:

Stuur ons jouw CV en wij onderzoeken de mogelijkheden voor jou.

Klik hier voor het sollicitatieformulier


Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top