Werkgevers

Nieuwsoverzicht:

31-12-2020
De verloning van week 1 2021: Jouw salaris van week 1 wordt uiterlijk donderdag 14 januari 2021 uitbetaald. Het kan dus zijn dat je twee dagen langer moet wachten. Hier kan WCN helaas niets aan doen. Dit heeft te maken met de updates van onze softwareleverancier. Jaaropgaven: De Jaaropgaven van 2020 worden gemaild of per post verstuurd tussen 5 januari en 12 januari 2021.
29-09-2020
Wil je wel graag solliciteren maar ben je niet instaat om bij ons langs te komen? WerkCentrale Nederland biedt verschillende manieren aan om video te bellen o.a. middels Skype of Teams. Wij hebben hier de nodige ervaring mee opgedaan en kunnen dan rustig met elkaar jouw CV doorlopen en elkaar beter leren kennen. Afspreken kan daarna altijd nog.
02-09-2020
Als WCN-er vragen wij je om verantwoordelijkheid te nemen om verdere verspreiding te voorkomen. Bekijk hier een overzicht van de maatregelen.
02-07-2020
Net als alle voorgaande jaren heeft WerkCentrale Nederland ervoor gekozen om haar budget voor eindejaarsgeschenken beschikbaar te stellen aan twee goede doelen.
Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Declarant zeevracht

Declarant Zeevracht Het opmaken van alle soorten douaneaangiften ten invoer, uitvoer en doorvoer. Opmaken van veterinaire (GDB) en fytosanitaire (PD) documenten. Controle op BTW-nummers en klantengegevens. Het opmaken van bezwaarschriften en verzoek om teruggaaf.
Regio Rotterdam
Fulltime
1 2 3 17
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top