Werkgevers

Branch manager Schiphol

Jij bent de baas.
De branch manager Schiphol is de leidinggevende die toezicht houdt op een divisie of kantoor van een (groot) bedrijf of organisatie.

Wat zijn de werkzaamheden van een branch manager Schiphol?

De branch manager Schiphol houdt zich bezig met:

  • Sales, Marketing & Business Development: De ontwikkeling van een bedrijf en het zorgen voor verdere groei van de luchtvrachttak/zeevrachttak. Je stuurt het kantoor aan (Operations, Financieel, Customer Service en Sales)
  • Operations: Voert alle operaties uit in overeenstemming met de operationele procedures van het bedrijf.
  • Customer Service: Verleent service bij problemen en voert oplossingen uit of laat deze uitvoeren.
  • Financieel: Zorgt ervoor om de winstgevendheid te maximaliseren.
  • People Management: Is verantwoordelijk voor de prestaties van zijn team.
branch manager
  • Vacatures die voldoen aan branchemanager, vind je onderaan deze pagina.
  • Alle logistieke vacatures vind je hier.

Wat wordt van een branch manager Schiphol gevraagd?

De branch manager Schiphol werk eraan om de aanwezigheid van zijn bedrijf uit te breiden en ervoor te zorgen dat zijn bedrijf een belangrijke organisatie is binnen de markt. Is zich er bewust van dat potentiële klanten belangrijk zijn om het bedrijf te ontwikkelen, nieuwe business ontwikkelen door communicatie met potentiële klanten door bezoek of telefonisch.

De branch manager Schiphol zorgt voor effectieve en constante communicatie met klanten en zal uiterst proactief zijn wanneer u met problemen wordt geconfronteerd. Dit is alleen mogelijk doordat de teamactiviteiten het hoge niveau van de perfecte customer service, klantenservice, weet te bereiken.

Voor het werk als branch manager is jouw opleidingsniveau, werkniveau en denkniveau minimaal HBO. Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift. Je kunt in bezit te komen van een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Wat voor salaris wordt geboden aan een branch manager Schiphol?

Het salaris verschilt per werkgever en is afhankelijk van ervaring en de functie. Het salaris ligt gemiddeld op € 7000,00 bruto per maand. Het salaris is exclusief toeslagen voor werk op onregelmatige tijden, overwerk, reiskosten en reserveringen.

Kan ik ook zonder werkervaring als branch manager Schiphol aan de slag?

Dat kan zeker. Echter dan dient er op vele vlakken jaren lange ervaring opgedaan te zijn in de bedrijfstak waar de branch manager Schiphol voor gevraagd wordt.

Hoe kan ik mij verder ontwikkelen?

De logistiek is zeer divers. Een branch manager Schiphol kan doorgroeien naar diverse functies in de logistiek. Denk hierbij aan functies zoals regionaal manager of zelfs internationaal manager.

Kan ik als branch manager Schiphol nog cursussen volgen?

Uiteraard kunnen er nog diverse cursussen en training gevolgd worden. Bijvoorbeeld: Management trainingen of internationaal zaken doen.

Hoe kan ik reageren?

Je kunt op onze website op een specifieke functie reageren door jouw gegevens in te vullen en jouw cv bij te voegen. Je kunt ons ook een e-mail sturen naar info@wcn.nl met een motivatie en cv. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons ook altijd bellen op 020-4059111.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Deze vacatures vind je misschien interessant

Manager Value Added Service

Regio Schiphol
Fulltime
In overleg
€6500,-

Import Manager

Regio Amsterdam
Fulltime
Asap
€4500 tot €5200
Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Meewerkend Voorman

Regio Schiphol
Fulltime

Warehousemedewerker ploegendienst

Stap in de Schiphol wereld van logistiek en dynamiek met een boeiende kans om te werken in een warehouse als warehousemedewerker ploegendienst 24/7. Als onderdeel van het gepassioneerde team ben je de spil in het proces van efficiënte goederenstroom. In een omgeving die nooit stilstaat, bieden wij jou de mogelijkheid om jouw talenten te benutten in een uitdagende ploegendienst. Samen zorgen we voor een soepele operatie waarbij snelheid, precisie
Regio Schiphol
Fulltime

Customs Specialist Import

Ben jij klaar voor een uitdagende rol, Customs Specialist Import ,waarin je een cruciale rol speelt bij het vlekkeloos laten verlopen van import douaneoperaties? Als Customs Specialist Import ben jij dé expert die elke dag weer zorgt voor een soepele afhandeling van importprocessen voor onze gewaardeerde klanten. Jouw werk is essentieel voor het succes van ons bedrijf en je krijgt de kans om te schitteren in een dynamische omgeving!
Regio Schiphol
Fulltime / Parttime
Per direct

Warehouse Medewerker Luchtvracht

De Warehouse Medewerker Luchtvracht houdt zich bezig met luchtvracht werkzaamheden in het warehouse. Lossen van vrachtwagens en controleren of alle meegeleverde documentatie overeenkomt met wat geleverd is. Nadat goederen zijn gelost moeten deze worden weggezet in het Warehouse. De goederen die geleverd zijn worden geïnspecteerd op hoeveelheid en schades.
Regio Schiphol
Fulltime

Exportmedewerker Schiphol

Voor deze uitdagende en afwisselende functie zijn wij op zoek naar een Exportmedewerker, Expediteur, in hart en nieren. Je vindt het een uitdaging om logistieke vraagstukken op te lossen en als aanspreekpunt van de klant weet je het juiste advies te geven. En natuurlijk zorg je voor een correcte en tijdige afhandeling van de export luchtvrachtzendingen van A tot Z. Samen met je collega’s lever je kwaliteit en service aan de klant.
Regio Schiphol
Fulltime
In overleg

Warehouse Administratie

Ben je graag administratief bezig is flexibiliteit voor jou geen probleem en zet je graag een stap extra? Wij zoeken namelijk per direct een warehouse administratie medewerker (meerdere) voor een internationale vracht afhandelaar. Wij bieden een afwisselende functie dichtbij de spanning en dynamiek van Schiphol in een fulltime dienstverband.
Regio Schiphol
Fulltime

Expediteur

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het tijdig, correct en efficiënt afhandelen van de uitbestede logistieke goederenstroom van opdrachtgevers. Om deze uitdagende functie op de Operational Care Aerospace afdeling te kunnen bekleden heb je bij voorkeur werkervaring in een vergelijkbare rol als Expediteur Luchtvracht. Momenteel liggen de werktijden tussen 07.00 uur – 22.00 uur. Er wordt gewerkt in ploegendiensten.
Regio Schiphol
Fulltime

Junior Import Export Medewerker

Junior Import Export Medewerker! Vanwege uitbreiding van het logistieke team in Purmerend zoeken wij een junior Import Export Medewerker die van A t/m Z het vak wil gaan leren.
Regio Purmerend
Fulltime
In overleg
1 2 3 60

Open sollicitatie:

Stuur ons jouw CV en wij onderzoeken de mogelijkheden voor jou.

Klik hier voor het sollicitatieformulier


Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top