Werkgevers

Branch manager Schiphol

Jij bent de baas.
De branch manager Schiphol is de leidinggevende die toezicht houdt op een divisie of kantoor van een (groot) bedrijf of organisatie.

Wat zijn de werkzaamheden van een branch manager Schiphol?

De branch manager Schiphol houdt zich bezig met:

  • Sales, Marketing & Business Development: De ontwikkeling van een bedrijf en het zorgen voor verdere groei van de luchtvrachttak/zeevrachttak. Je stuurt het kantoor aan (Operations, Financieel, Customer Service en Sales)
  • Operations: Voert alle operaties uit in overeenstemming met de operationele procedures van het bedrijf.
  • Customer Service: Verleent service bij problemen en voert oplossingen uit of laat deze uitvoeren.
  • Financieel: Zorgt ervoor om de winstgevendheid te maximaliseren.
  • People Management: Is verantwoordelijk voor de prestaties van zijn team.
branch manager
Shot of a group of businesspeople having a meeting in an office

Wat wordt van een branch manager Schiphol gevraagd?

De branch manager Schiphol werk eraan om de aanwezigheid van zijn bedrijf uit te breiden en ervoor te zorgen dat zijn bedrijf een belangrijke organisatie is binnen de markt. Is zich er bewust van dat potentiële klanten belangrijk zijn om het bedrijf te ontwikkelen, nieuwe business ontwikkelen door communicatie met potentiële klanten door bezoek of telefonisch.

De branch manager Schiphol zorgt voor effectieve en constante communicatie met klanten en zal uiterst proactief zijn wanneer u met problemen wordt geconfronteerd. Dit is alleen mogelijk doordat de teamactiviteiten het hoge niveau van de perfecte customer service, klantenservice, weet te bereiken.

Voor het werk als branch manager is jouw opleidingsniveau, werkniveau en denkniveau minimaal HBO. Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift. Je kunt in bezit te komen van een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Wat voor salaris wordt geboden aan een branch manager Schiphol?

Het salaris verschilt per werkgever en is afhankelijk van ervaring en de functie. Het salaris ligt gemiddeld op € 7000,00 bruto per maand. Het salaris is exclusief toeslagen voor werk op onregelmatige tijden, overwerk, reiskosten en reserveringen.

Kan ik ook zonder werkervaring als branch manager Schiphol aan de slag?

Dat kan zeker. Echter dan dient er op vele vlakken jaren lange ervaring opgedaan te zijn in de bedrijfstak waar de branch manager Schiphol voor gevraagd wordt.

Hoe kan ik mij verder ontwikkelen?

De logistiek is zeer divers. Een branch manager Schiphol kan doorgroeien naar diverse functies in de logistiek. Denk hierbij aan functies zoals regionaal manager of zelfs internationaal manager.

Kan ik als branch manager Schiphol nog cursussen volgen?

Uiteraard kunnen er nog diverse cursussen en training gevolgd worden. Bijvoorbeeld: Management trainingen of internationaal zaken doen.

Hoe kan ik reageren?

Je kunt op onze website op een specifieke functie reageren door jouw gegevens in te vullen en jouw cv bij te voegen. Je kunt ons ook een e-mail sturen naar info@wcn.nl met een motivatie en cv. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons ook altijd bellen.

Deze vacatures vind je misschien interessant

WerkCentrale Nederland erkend en gecertificeerd

De NBBU-cao en ABU-cao zien erop toe dat haar leden betrouwbare, professioneel opererende ondernemingen zijn die de wet- en regelgeving, hoe complex ook, in acht nemen. WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU-cao en confirmeert zich hieraan.

Zij houden cao-controles om te zorgen dat de NBBU-cao voor o.a. uitzendkrachten in de uitzendbranche op een correcte manier worden gehanteerd. Deze controle wordt uitbesteed aan een gerenommeerd accountantskantoor die ter plekke 1 à 2 keer per jaar controles uitvoert. Hierbij wordt naar de wet- en regelgeving gekeken en of de cao juist gehanteerd wordt. Hieruit komt een NEN-certificering 4400-1 naar voren.

NBBU-leden moeten beschikken over het SNA-Keurmerk (stichting normering arbeid). Deze certificering is een waarborg dat de bij de NBBU aangesloten bureaus voldoen aan de wet- en regelgeving, voortvloeiend uit het ter beschikking stellen van flexkrachten. Het voorkomen van fraude en illegaliteit in de uitzendbranche is het idee daarachter.

Om nog meer vertrouwen uit te stralen plaatst WerkCentrale Nederland elke maand op haar site een WKA-verklaring (wet keten aansprakelijkheid). De WKA is een regelgeving vanuit de overheid waarmee men zich verzekert van betaling van de verschuldigde loonheffingen alsmede omzetbelastingen.

Kortom, flex-organisaties worden niet zómaar lid bij de NBBU!

Tevens is WerkCentrale Nederland lid van ACN de brancheorganisatie voor de luchtvrachtindustrie in Nederland. De hoofddoelstelling van ACN is het ontwikkelen van de Nederlandse luchtvrachtindustrie in de ruimste zin van het woord.

Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Platformmedewerker

Platformmedewerker Het laden en lossen van vliegtuigen is jou als platformmedewerker niet onbekend, jij kent de diversiteit aan voertuigen waarmee de import- en exportluchtvracht vervoerd wordt van vliegtuig naar loods en van loods naar vliegtuig. Jij weet wat er allemaal voor nodig is om het platform gereed te krijgen voor verdere afhandeling. Je staat oog in oog met de mooiste vrachtvliegtuigen, het mooiste wat er is.
Regio Schiphol
Fulltime
Februari 2021
1 2 3 32
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top