Werkgevers

Branch manager Schiphol

Jij bent de baas.
De branch manager Schiphol is de leidinggevende die toezicht houdt op een divisie of kantoor van een (groot) bedrijf of organisatie.

Wat zijn de werkzaamheden van een branch manager Schiphol?

De branch manager Schiphol houdt zich bezig met:

  • Sales, Marketing & Business Development: De ontwikkeling van een bedrijf en het zorgen voor verdere groei van de luchtvrachttak/zeevrachttak. Je stuurt het kantoor aan (Operations, Financieel, Customer Service en Sales)
  • Operations: Voert alle operaties uit in overeenstemming met de operationele procedures van het bedrijf.
  • Customer Service: Verleent service bij problemen en voert oplossingen uit of laat deze uitvoeren.
  • Financieel: Zorgt ervoor om de winstgevendheid te maximaliseren.
  • People Management: Is verantwoordelijk voor de prestaties van zijn team.
branch manager
  • Vacatures die voldoen aan branchemanager, vind je onderaan deze pagina.
  • Alle logistieke vacatures vind je hier.

Wat wordt van een branch manager Schiphol gevraagd?

De branch manager Schiphol werk eraan om de aanwezigheid van zijn bedrijf uit te breiden en ervoor te zorgen dat zijn bedrijf een belangrijke organisatie is binnen de markt. Is zich er bewust van dat potentiële klanten belangrijk zijn om het bedrijf te ontwikkelen, nieuwe business ontwikkelen door communicatie met potentiële klanten door bezoek of telefonisch.

De branch manager Schiphol zorgt voor effectieve en constante communicatie met klanten en zal uiterst proactief zijn wanneer u met problemen wordt geconfronteerd. Dit is alleen mogelijk doordat de teamactiviteiten het hoge niveau van de perfecte customer service, klantenservice, weet te bereiken.

Voor het werk als branch manager is jouw opleidingsniveau, werkniveau en denkniveau minimaal HBO. Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift. Je kunt in bezit te komen van een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Wat voor salaris wordt geboden aan een branch manager Schiphol?

Het salaris verschilt per werkgever en is afhankelijk van ervaring en de functie. Het salaris ligt gemiddeld op € 7000,00 bruto per maand. Het salaris is exclusief toeslagen voor werk op onregelmatige tijden, overwerk, reiskosten en reserveringen.

Kan ik ook zonder werkervaring als branch manager Schiphol aan de slag?

Dat kan zeker. Echter dan dient er op vele vlakken jaren lange ervaring opgedaan te zijn in de bedrijfstak waar de branch manager Schiphol voor gevraagd wordt.

Hoe kan ik mij verder ontwikkelen?

De logistiek is zeer divers. Een branch manager Schiphol kan doorgroeien naar diverse functies in de logistiek. Denk hierbij aan functies zoals regionaal manager of zelfs internationaal manager.

Kan ik als branch manager Schiphol nog cursussen volgen?

Uiteraard kunnen er nog diverse cursussen en training gevolgd worden. Bijvoorbeeld: Management trainingen of internationaal zaken doen.

Hoe kan ik reageren?

Je kunt op onze website op een specifieke functie reageren door jouw gegevens in te vullen en jouw cv bij te voegen. Je kunt ons ook een e-mail sturen naar info@wcn.nl met een motivatie en cv. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons ook altijd bellen op 020-4059111.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Deze vacatures vind je misschien interessant

Branch Manager

Regio Rotterdam
Fulltime
N.v.t.
€5000,- - €6000,-

Assistant Operations Manager

Regio Rotterdam
Fulltime
N.v.t.
In overleg
Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Warehouse Storekeeper

As a Warehouse Storekeeper at This Company at Schiphol, you fulfill an indispensable role in the logistics Airfreight industry. You work in day, evening, and night shifts. Your colleagues can rely on you, and you are an expert in operating a forklift. Together with your team, you ensure that all processes run smoothly.
Regio Schiphol
Fulltime

Vakantiekracht

Wil jij graag (extra) geld verdienen, werkervaring op doen en ook werken in de leuke en dynamische werkomgeving zoals Schiphol die is dan ben jij de juiste persoon voor de vacature vakantiekracht?
Regio Schiphol
Vakantiewerk
Wanneer jij wilt

Senior Export Medewerker

Voor deze uitdagende en afwisselende functie zijn wij op zoek naar een Export medewerker, Expediteur, in hart en nieren. Je vindt het een uitdaging om logistieke vraagstukken op te lossen en als aanspreekpunt van de klant weet je het juiste advies te geven. En natuurlijk zorg je voor een correcte en tijdige afhandeling van de export luchtvrachtzendingen van A tot Z. Samen met je collega’s lever je kwaliteit en service aan de klant.
Regio Schiphol
Fulltime
In overleg

AOG medewerker

Over de functie als AOG Medewerker is het aan jou de taak (luchtvracht) zendingen te coördineren en ben je zowel verantwoordelijk voor de inbound als de outbound zendingen. In deze zeer diverse functie als AOG Medewerker ben jij de spin in het web en heb je contact met airlines, koeriers, klanten, engineers en andere betrokkenen.
Regio Schiphol
Fulltime

Teamleader Warehouse

Ben jij die Teamleader Warehouse met leidinggevende ervaring die dit team komt versterken? Wij zoeken een Teamleader Warehouse met ruime ervaring in het warehouse, ervaring binnen airfreight, een flexibele instelling, daadkracht en overtuigingskracht. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij geen dag hetzelfde is? Reageer dan snel op deze mooie kans op Schiphol!
Regio Schiphol
Fulltime
In overleg

Studenten bijbaan

Studenten bijbaan. Er zijn op Schiphol heel veel bijbanen te vinden die bijvoorbeeld voor een student ideaal zou kunnen zijn. Afhankelijk van wat voor jou als student ideaal is qua werkdagen en werktijden kan WerkCentrale Nederland op Schiphol aardig wat voor je betekenen.
Regio Schiphol
Bijbaan
1 2 3 63

Open sollicitatie:

Stuur ons jouw CV en wij onderzoeken de mogelijkheden voor jou.

Klik hier voor het sollicitatieformulier


Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top