Werkgevers

NBBU CAO (Uitzendondernemingen)

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU (Nederlandse Bond Van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). De NBBU biedt haar leden een cao voor uitzendkrachten en een cao voor de vaste medewerkers die werkzaam zijn op de vestiging van het uitzendbureau. Met de cao voor uitzendkrachten bestaat er bijna geen onderscheid meer tussen de voorwaarden van een uitzendkracht en die van een vaste medewerker van de inlener. Als uitzendkracht ben je hiermee ook verzekerd dat je volgens dezelfde voorwaarden werkt als een vaste medewerker van de inlener. Dat is heel transparant en overzichtelijk en goed bij een eventuele indiensttreding bij de inlener. WerkCentrale Nederland uitzendbureau Schiphol, Rotterdam e.o.

De leden van de NBBU worden (half)jaarlijks gecontroleerd op de naleving van de cao’s, wet- en regelgeving, de administratie en de financiële toestand van het uitzendbureau. Als dit in orde is ontvangt het uitzendbureau het SNA-keurmerk. WerkCentrale Nederland is in bezit van dit SNA keurmerk. Hiermee werk je samen met een kwalitatief en betrouwbaar uitzendbureau. Een lid dat niet meer aan de lidmaatschapseisen voldoet, wordt ontzet uit het lidmaatschap. Een exemplaar van ons SNA-certificaat tref je aan bij de downloads op onze website.

De goed opgeleide, professionele intercedenten van WerkCentrale Nederland kennen hun markt als geen ander en hebben vakmanschap hoog in het vaandel staan. De NBBU ondersteunt ons hierbij met onder meer vakinhoudelijke seminars. Specialisten van de NBBU Servicedesk staan ons terzijde bij gespecialiseerde vragen op het gebied van cao’s, arbeidsrecht en (sociale) wet- en regelgeving.

Het is erg belangrijk om te weten dat klanten van WerkCentrale Nederland zij zich geen zorgen hoeven te maken over de afdracht van o.a. belastingen en sociale premies van WerkCentrale Nederland. Je kunt bij een uitzendbureau die haar belastingen en sociale premies niet afdraagt immers aansprakelijk worden gesteld voor de niet afgedragen belastingen en sociale premies. Op onze website kun je de verklaringen van de afgedragen belastingen en sociale premies inzien of downloaden. Deze verklaringen worden iedere maand na afdracht ververst.

Je weet nu dat WerkCentrale Nederland een kwalitatief en betrouwbaar uitzendbureau Schiphol en Rotterdam is.

Zoek jouw vacature:

Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Junior Warehouse Employee

As a junior warehouse employee you will work on everything related to the physical cargo handling. Together with your team you are responsible for the correct execution of the accurate construction / breakdown of the air cargo. In addition, you ensure that everything is prepared in time before the air freight is transported.
Regio Schiphol
Fulltime
As soon as possible
1 2 3 53

Open sollicitatie:

Stuur ons jouw CV en wij onderzoeken de mogelijkheden voor jou.

Klik hier voor het sollicitatieformulier


Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top