Werkgevers

NBBU CAO (Uitzendondernemingen)

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU (Nederlandse Bond Van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). De NBBU biedt haar leden een cao voor uitzendkrachten en een cao voor de vaste medewerkers die werkzaam zijn op de vestiging van het uitzendbureau. Met de cao voor uitzendkrachten bestaat er bijna geen onderscheid meer tussen de voorwaarden van een uitzendkracht en die van een vaste medewerker van de inlener. Als uitzendkracht ben je hiermee ook verzekerd dat je volgens dezelfde voorwaarden werkt als een vaste medewerker van de inlener. Dat is heel transparant en overzichtelijk en goed bij een eventuele indiensttreding bij de inlener. WerkCentrale Nederland uitzendbureau Schiphol, Rotterdam e.o.

De leden van de NBBU worden (half)jaarlijks gecontroleerd op de naleving van de cao’s, wet- en regelgeving, de administratie en de financiële toestand van het uitzendbureau. Als dit in orde is ontvangt het uitzendbureau het SNA-keurmerk. WerkCentrale Nederland is in bezit van dit SNA keurmerk. Hiermee werk je samen met een kwalitatief en betrouwbaar uitzendbureau. Een lid dat niet meer aan de lidmaatschapseisen voldoet, wordt ontzet uit het lidmaatschap. Een exemplaar van ons SNA-certificaat tref je aan bij de downloads op onze website.

De goed opgeleide, professionele intercedenten van WerkCentrale Nederland kennen hun markt als geen ander en hebben vakmanschap hoog in het vaandel staan. De NBBU ondersteunt ons hierbij met onder meer vakinhoudelijke seminars. Specialisten van de NBBU Servicedesk staan ons terzijde bij gespecialiseerde vragen op het gebied van cao’s, arbeidsrecht en (sociale) wet- en regelgeving.

Het is erg belangrijk om te weten dat klanten van WerkCentrale Nederland zij zich geen zorgen hoeven te maken over de afdracht van o.a. belastingen en sociale premies van WerkCentrale Nederland. Je kunt bij een uitzendbureau die haar belastingen en sociale premies niet afdraagt immers aansprakelijk worden gesteld voor de niet afgedragen belastingen en sociale premies. Op onze website kun je de verklaringen van de afgedragen belastingen en sociale premies inzien of downloaden. Deze verklaringen worden iedere maand na afdracht ververst.

Je weet nu dat WerkCentrale Nederland een kwalitatief en betrouwbaar uitzendbureau Schiphol en Rotterdam is.

Zoek jouw vacature:

Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Exportmedewerker Schiphol

Voor deze uitdagende en afwisselende functie zijn wij op zoek naar een Exportmedewerker, Expediteur, in hart en nieren. Je vindt het een uitdaging om logistieke vraagstukken op te lossen en als aanspreekpunt van de klant weet je het juiste advies te geven. En natuurlijk zorg je voor een correcte en tijdige afhandeling van de export luchtvrachtzendingen van A tot Z. Samen met je collega’s lever je kwaliteit en service aan de klant.
Regio Schiphol
Fulltime
In overleg

HR medewerker

Ben je de HR medewerker die uitblinkt in communicatie, nauwkeurigheid hoog in het vaandel heeft staan en een achtergrond heeft in HR-administratie? Als je enthousiast wordt van de precisie die bij HR komt kijken, dan is deze vacature op maat gemaakt voor jou. In de rol van HR-medewerker ben jij verantwoordelijk voor het efficiënt beheren van administratieve taken. Je fungeert als het aanspreekpunt voor collega's binnen de organisatie.
Regio Schiphol
Fulltime

Pharma medewerker

Pharma medewerker Schiphol binnendienst. • Afhandelen van import en export aanvragen voor klanten • Zorgen dat uitgaande en binnenkomende zendingen bekend zijn • Creëren van documentatie volgens de regels • Verzorgen van een representatieve overeenkomst voor nieuwe klanten
Regio Schiphol
Fulltime

Warehouse Administratie

Ben je graag administratief bezig is flexibiliteit voor jou geen probleem en zet je graag een stap extra? Wij zoeken namelijk per direct een warehouse administratie medewerker (meerdere) voor een internationale vracht afhandelaar. Wij bieden een afwisselende functie dichtbij de spanning en dynamiek van Schiphol in een fulltime dienstverband.
Regio Schiphol
Fulltime

Expediteur

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het tijdig, correct en efficiënt afhandelen van de uitbestede logistieke goederenstroom van opdrachtgevers. Om deze uitdagende functie op de Operational Care Aerospace afdeling te kunnen bekleden heb je bij voorkeur werkervaring in een vergelijkbare rol als Expediteur Luchtvracht. Momenteel liggen de werktijden tussen 07.00 uur – 22.00 uur. Er wordt gewerkt in ploegendiensten.
Regio Schiphol
Fulltime

Douane Declarant

Je gaat aan de slag als Luchtvracht douane Declarant Schiphol. • Het verzorgen van alle soorten douane aangiften ten invoer, uitvoer en doorvoer. • Controle op BTW-nummers en klantgegevens. • Onderhouden van contact met opdrachtgevers. • Het zelfstandig opmaken van bezwaarschriften en verzoeken om teruggaaf. • Het berekenen van bedragen zoals Douanewaarde.
Regio Schiphol
Fulltime

Verhuizer Amsterdam

Je gaat werken bij een verhuisbedrijf in Amsterdam. Als verhuizer Amsterdam ben je verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden die te maken hebben met het vervoeren en opslaan van goederen. Het is belangrijk dat je voorzichtig en secuur te werk gaat, je wil namelijk niet dat de goederen beschadigd worden.
Regio Amsterdam
Fulltime / Parttime
1 2 3 54

Open sollicitatie:

Stuur ons jouw CV en wij onderzoeken de mogelijkheden voor jou.

Klik hier voor het sollicitatieformulier


Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top