Werkgevers

NBBU CAO (Uitzendondernemingen)

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU (Nederlandse Bond Van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). De NBBU biedt haar leden een cao voor uitzendkrachten en een cao voor de vaste medewerkers die werkzaam zijn op de vestiging van het uitzendbureau. Met de cao voor uitzendkrachten bestaat er bijna geen onderscheid meer tussen de voorwaarden van een uitzendkracht en die van een vaste medewerker van de inlener. Als uitzendkracht ben je hiermee ook verzekerd dat je volgens dezelfde voorwaarden werkt als een vaste medewerker van de inlener. Dat is heel transparant en overzichtelijk en goed bij een eventuele indiensttreding bij de inlener. WerkCentrale Nederland uitzendbureau Schiphol, Rotterdam e.o.

De leden van de NBBU worden (half)jaarlijks gecontroleerd op de naleving van de cao’s, wet- en regelgeving, de administratie en de financiële toestand van het uitzendbureau. Als dit in orde is ontvangt het uitzendbureau het SNA-keurmerk. WerkCentrale Nederland is in bezit van dit SNA keurmerk. Hiermee werk je samen met een kwalitatief en betrouwbaar uitzendbureau. Een lid dat niet meer aan de lidmaatschapseisen voldoet, wordt ontzet uit het lidmaatschap. Een exemplaar van ons SNA-certificaat tref je aan bij de downloads op onze website.

De goed opgeleide, professionele intercedenten van WerkCentrale Nederland kennen hun markt als geen ander en hebben vakmanschap hoog in het vaandel staan. De NBBU ondersteunt ons hierbij met onder meer vakinhoudelijke seminars. Specialisten van de NBBU Servicedesk staan ons terzijde bij gespecialiseerde vragen op het gebied van cao’s, arbeidsrecht en (sociale) wet- en regelgeving.

Het is erg belangrijk om te weten dat klanten van WerkCentrale Nederland zij zich geen zorgen hoeven te maken over de afdracht van o.a. belastingen en sociale premies van WerkCentrale Nederland. Je kunt bij een uitzendbureau die haar belastingen en sociale premies niet afdraagt immers aansprakelijk worden gesteld voor de niet afgedragen belastingen en sociale premies. Op onze website kun je de verklaringen van de afgedragen belastingen en sociale premies inzien of downloaden. Deze verklaringen worden iedere maand na afdracht ververst.

Je weet nu dat WerkCentrale Nederland een kwalitatief en betrouwbaar uitzendbureau Schiphol en Rotterdam is.

Zoek jouw vacature:

Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Starter Import Schiphol

Wij zijn voor een internationaal logistiek bedrijf gevestigd op Schiphol opzoek naar een Starter Import Schiphol. Training on the job, een unieke kans. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde starter import om ons team te versterken. Van A t/m Z, alles zul je hier gaan leren!
Regio Schiphol
Fulltime

Freight Forwarder Import

Je behandelt als Freight Forwarder Import importdossiers (zowel LCL als FCL) voor onze klanten zelfstandig, tijdig en volledig van A tot Z, inclusief facturering. Hierbij zorg je voor een correcte en volledige administratie in de daarvoor bestemde systemen. Door je proactieve communicatie, sterke vakkennis en servicegerichte instelling bouw je goede relaties op met klanten, leveranciers en het bedrijf-netwerk. Daarnaast werk je nauw samen met de
Regio Rotterdam
Fulltime

Assistent Freight Forwarder Zeevracht

Als Assistent Freight Forwarder Zeevracht ondersteun je bij de operationele uitvoering van import- en exportwerkzaamheden (shipspares, resupply, zeevracht en luchtvrachtlading, etc.) volgens de richtlijnen van dit bedrijf en de wensen van de toegewijde klant.
Regio Rotterdam
Fulltime

Warehousemedewerker ploegendienst

Stap in de Schiphol wereld van logistiek en dynamiek met een boeiende kans om te werken in een warehouse als warehousemedewerker ploegendienst 24/7. Als onderdeel van het gepassioneerde team ben je de spil in het proces van efficiënte goederenstroom. In een omgeving die nooit stilstaat, bieden wij jou de mogelijkheid om jouw talenten te benutten in een uitdagende ploegendienst. Samen zorgen we voor een soepele operatie waarbij snelheid, precisie
Regio Schiphol
Fulltime

Warehouse Medewerker Luchtvracht

De Warehouse Medewerker Luchtvracht houdt zich bezig met luchtvracht werkzaamheden in het warehouse. Lossen van vrachtwagens en controleren of alle meegeleverde documentatie overeenkomt met wat geleverd is. Nadat goederen zijn gelost moeten deze worden weggezet in het Warehouse. De goederen die geleverd zijn worden geïnspecteerd op hoeveelheid en schades.
Regio Schiphol
Fulltime

Exportmedewerker Schiphol

Voor deze uitdagende en afwisselende functie zijn wij op zoek naar een Exportmedewerker, Expediteur, in hart en nieren. Je vindt het een uitdaging om logistieke vraagstukken op te lossen en als aanspreekpunt van de klant weet je het juiste advies te geven. En natuurlijk zorg je voor een correcte en tijdige afhandeling van de export luchtvrachtzendingen van A tot Z. Samen met je collega’s lever je kwaliteit en service aan de klant.
Regio Schiphol
Fulltime
In overleg

Ocean Freight Expediteur

Boekingen aannemen en onderbrengen bij carriers (sea + air), transporteurs en principalen; Innovatief en klantvriendelijk zijn; Zelfstandig goede oplossingen aandragen voor de dagelijkse problemen; Marge verhogend werken.
Regio Rotterdam
Fulltime
1 2 3 67

Open sollicitatie:

Stuur ons jouw CV en wij onderzoeken de mogelijkheden voor jou.

Klik hier voor het sollicitatieformulier


Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top