Werkgevers

Vacature Intercedent

Ik ben degene die mensen blij maakt.
De vacature intercedent is een zeer diverse functie. Je werkt bij een uitzendbureau en zoekt de ideale baan voor werkzoekenden. WerkCentrale is altijd geïnteresseerd in geïnteresseerde kandidaten. Aan de andere kant probeer je als intercedent bedrijven te helpen om hun vacatures te vervullen. Werken als intercedent start bij WerkCentrale Nederland.

Wat zijn de werkzaamheden om te werken in de vacature intercedent?

De intercedent ook wel vestigingsmedewerker genoemd werkt bij een uitzendorganisatie, uitzendbureau. De voornaamste taak van een intercedent is vacatures vervullen met kandidaten die opzoek zijn naar een baan of opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Wat is er mooier om een vader of moeder van een gezin met 3 kinderen aan een baan te helpen. Wij kunnen je met zekerheid zeggen dat geeft een heel apart gevoel! Wat dacht je van een student die graag alleen in het weekend zou willen werken op Schiphol of een medewerker die hoofdzakelijk in de nacht wil werken. Maar niet alleen de werkzoekende zal dan blij met je zijn ook de bedrijven waarderen dat enorm. Jij hebt hen geholpen met een nieuwe collega zodat zij weer door kunnen met hun business. Na deze goede bemiddeling zul jij weer een aanvraag krijgen om weer opzoek te gaan naar de juiste kandidaat. Werken als intercedent is dan ook een enorme uitdaging met waardering van alle kanten. Werken bij WerkCentrale Nederland is als thuiskomen bij familie. WerkCentrale Nederland is een erkende uitzendorganisatie en aangesloten bij de NBBU, WerkCentrale Nederland voldoet aan alle voorwaarden om bedrijven en werknemers te beschermen, wij volgen de NBBU CAO. NBBU CAO.

Vacature Intercedent
Werken als intercedent

Als intercedent ben je dus bemiddelaar tussen vraag en aanbod van vacatures en beschikbaar personeel. Zoveel mensen, zoveel wensen waardoor je je kunt voorstellen dat geen dag hetzelfde zal zijn.  Maar hoe kom je nu aan personeel om jouw contactpersoon van het bedrijf blij te kunnen maken met de juiste kandidaat? Daarvoor maken wij gebruik van diverse zoek machines waar kandidaten hun CV achterlaten of op sociale media of op onze eigen website www.werkcentralenederland.nl. Nogmaals, wat is er mooier dat jij een vriend of kennis aangeboden krijgt van een kandidaat die jij in het verleden al aan een baan hebt geholpen. Dat is een grote eer dat jij dat nog een keer mag doen! Jij werd en wordt gewaardeerd.

Je nodigt de werkzoekende dan uit op ons filiaal dat kan face2face of via video bellen. In dit gesprek zul je moeten gaan onderzoeken wat jouw kandidaat wil, hoe en wanneer. Dit verwerk je in onze uitzendsoftware.

Zo ook, een werkzoekende zoekt een baan die jij niet beschikbaar hebt dan ga jij “de boer” op en doet je bel ronde naar al jouw contactpersonen van de bedrijven. Wellicht dat zij net diegene zoeken die jij hebt ingeschreven. Dit is het commerciële stukje. Weer een win-win situatie.

Werken als Intercedent, mail je CV : info@wcn.nl

  • Vacatures die voldoen aan intercedent, vind je onderaan deze pagina.
  • Alle logistieke vacatures vind je hier.


Wat wordt gevraagd om te werken in de vacature intercedent?

Voor het werk als intercedent ben je verantwoordelijk, accuraat, klantvriendelijk, flexibel en oplossingsgericht. Je bezit goede communicatieve vaardigheden. Een medewerker intercedent beheerst ten minste de Nederlandse taal in woord en geschrift. Het gevraagde opleidingsniveau is MBO. Administratieve logistieke werkervaring is een pré. Jij moet in goed Nederlands telefonisch en via de mail jouw kandidaat goed kunnen aanbieden bij de bedrijven. Waarom is jouw ingeschreven kandidaat de juiste match bij de vacature die zij open hebben staan? Ook laat jij weten aan jouw klant voor welk salaris jouw ingeschreven kandidaat wil werken. Past dat in het plaatje bij het bedrijf of moet er wat onderhandeld worden? Je ziet werken als intercedent is niet zomaar iets.

Daar WerkCentrale Nederland bemiddelt naar vaste banen in de logistiek, is het een voordeel dat je hier zelf ook mee te maken hebt gehad (wellicht heb jij ooit een keer gewerkt op Schiphol). Als intercedent werk je in dagdiensten van maandag t/m vrijdag. Werken als intercedent voor WerkCentrale Nederland in de transport en logistiek doe je met een lach op je gezicht.

Wat voor salaris wordt geboden aan een intercedent?

Het salaris verschilt en is afhankelijk van jouw studie en ervaring. Werken in dit beroep, is werken aan je toekomst. Jouw salaris staat niet stil!

Kan ik ook zonder werkervaring als intercedent aan de slag?

Dat kan zeker maar dan moet je wel een enorme drive hebben, je moet lekker en makkelijk kunnen praten. Bij WerkCentrale Nederland is de sfeer en humor erg belangrijk daar moet je tussen passen en leuk vinden. Let wel te veel praten en je collega’s van het werk afhouden is weer niet de juiste weg 😉.

Kan ik als intercedent nog cursussen volgen?

Jij zal na verloop van tijd de basis cursus intercedent gaan volgen, mocht deze nog niet in het bezit zijn. Tevens om onze logistieke markt te leren kennen zal onze exclusieve basiscursus luchtvracht expediënt naar voren komen. Hierbij leer je de basisbegrippen van de logistieke keten, logistieke documenten, douaneaangifte en incoterms (leveringsvoorwaarden). Dat praat weer makkelijker met werkzoekenden.

Hoe kan ik reageren?

Je kunt op onze website op een specifieke functie reageren door jouw gegevens in te vullen en jouw cv bij te voegen. Je kunt ons ook een e-mail sturen naar info@wcn.nl met een motivatie en cv. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons ook altijd bellen. Werken op een uitzendbureau is dat wat voor jou. Je kunt altijd reageren!

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Deze vacatures vind je misschien interessant

Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Warehouse Storekeeper

As a Warehouse Storekeeper at This Company at Schiphol, you fulfill an indispensable role in the logistics Airfreight industry. You work in day, evening, and night shifts. Your colleagues can rely on you, and you are an expert in operating a forklift. Together with your team, you ensure that all processes run smoothly.
Regio Schiphol
Fulltime

Vakantiekracht

Wil jij graag (extra) geld verdienen, werkervaring op doen en ook werken in de leuke en dynamische werkomgeving zoals Schiphol die is dan ben jij de juiste persoon voor de vacature vakantiekracht?
Regio Schiphol
Vakantiewerk
Wanneer jij wilt

Senior Export Medewerker

Voor deze uitdagende en afwisselende functie zijn wij op zoek naar een Export medewerker, Expediteur, in hart en nieren. Je vindt het een uitdaging om logistieke vraagstukken op te lossen en als aanspreekpunt van de klant weet je het juiste advies te geven. En natuurlijk zorg je voor een correcte en tijdige afhandeling van de export luchtvrachtzendingen van A tot Z. Samen met je collega’s lever je kwaliteit en service aan de klant.
Regio Schiphol
Fulltime
In overleg

AOG medewerker

Over de functie als AOG Medewerker is het aan jou de taak (luchtvracht) zendingen te coördineren en ben je zowel verantwoordelijk voor de inbound als de outbound zendingen. In deze zeer diverse functie als AOG Medewerker ben jij de spin in het web en heb je contact met airlines, koeriers, klanten, engineers en andere betrokkenen.
Regio Schiphol
Fulltime

Teamleader Warehouse

Ben jij die Teamleader Warehouse met leidinggevende ervaring die dit team komt versterken? Wij zoeken een Teamleader Warehouse met ruime ervaring in het warehouse, ervaring binnen airfreight, een flexibele instelling, daadkracht en overtuigingskracht. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij geen dag hetzelfde is? Reageer dan snel op deze mooie kans op Schiphol!
Regio Schiphol
Fulltime
In overleg

Expediteur Rotterdam

Als expediteur Rotterdam ben je werkzaam op kantoor waarbij jij de opdrachten van jouw klanten van A t/m Z verzorgt (zowel op gebied van de import, douane, opslag en de export).
Regio Rotterdam
Fulltime
1 2 3 63

Open sollicitatie:

Stuur ons jouw CV en wij onderzoeken de mogelijkheden voor jou.

Klik hier voor het sollicitatieformulier


Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top