Werkgevers

Personeel nodig?

U zoekt een uitzendkracht voor een paar uur, een dag een week, voor overname na de uitzendtermijn, voor onbepaalde tijd of op werving en selectie basis. Iedere vacature is welkom bij WerkCentrale Nederland en zal serieus worden ingevuld. Bij werving en selectie kunt u de medewerker direct een contract aanbieden. Personeel nodig is WerkCentrale Nederland bellen!

Onze vestigingsmedewerkers kennen de markt als geen ander en werken gemiddeld 7 tot 10 jaar bij WerkCentrale Nederland. Met hun kennis van de markt en de contacten binnen ons grote netwerk aan transport en logistiek medewerkers zullen zij de juiste medewerker selecteren voor de vacature.

WerkCentrale Nederland Werkt Zeker. Wij doen er alles aan om risico’s van no-show of een mismatch uit te sluiten.

Personeel nodig

Werkt Zeker!

  • Wij voeren meerdere persoonlijke gesprekken met de uitzendkracht.
  • Wij kennen de uitzendkracht, uw bedrijf en de markt.
  • Alle informatie over uw bedrijf die wij mogen delen wordt gedeeld.
  • Referenties worden gecheckt.
  • De uitzendkracht wordt intensief begeleid tijdens de eerste periode van werken.
  • Waar nodig wordt de uitzendkracht naar uw bedrijf gebracht.
  • Onze administratie is foutloos. De uitzendkracht ontvangt op tijd zijn of haar salaris. U ontvangt een foutloze factuur.
  • Een VOG/VGB, certificaten, opleidingen worden door WerkCentrale Nederland verzorgd.

Neem contact met ons op voor plaatsing van uw vacature.

Kandidaat in the spotlight

Kandidaat #0016 Export Administratie:
C. is een nette en goed gemotiveerde kandidaat welke per direct zoekende is naar een nieuwe baan. Zij was ruim 29 jaar werkzaam bij het bedrijf D. in de functie van administratief medewerker (facturatie). Wegens reorganisatie werd haar functie boventallig verklaard en zodoende haar contract ontbonden. In haar functie bij D. was C. dagelijks verantwoordelijk voor het factureren van exportzendingen, het onderhouden van klantcontacten om evt. issues op te lossen en het behandelen van mails. Bij D. was zij dagelijks betrokken bij de exportoperatie maar heeft hier verder geen werkervaring in. Wel is zij bereidt om aan de slag te gaan als import/export medewerker en staat dan ook zeker open om hierin werkervaring op te doen. C. is per direct parttime beschikbaar voor 32-36 uur per week, heeft een voorkeur voor werken in dagdiensten en eigen vervoer is aanwezig. Haar opgegeven salarisindicatie bedraagt € 2000,- bruto per maand.
Bekijk alle spotlight-kandidaten
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top