Werkgevers

Personeel nodig?

U zoekt een uitzendkracht voor een paar uur, een dag een week, voor overname na de uitzendtermijn, voor onbepaalde tijd of op werving en selectiebasis. Iedere vacature is welkom bij WerkCentrale Nederland en zal serieus worden ingevuld. Bij werving en selectie kunt u de medewerker direct een contract aanbieden. Personeel nodig is WerkCentrale Nederland bellen!

Onze vestigingsmedewerkers kennen de markt als geen ander en werken gemiddeld 6 tot 10 jaar bij WerkCentrale Nederland. Met hun kennis van de markt en de contacten binnen ons grote netwerk aan transport en logistiek medewerkers zullen zij de juiste medewerker selecteren voor de vacature.

WerkCentrale Nederland Werkt Zeker. Wij doen er alles aan om risico’s van no-show of een mismatch uit te sluiten.

Werkt Zeker

  • Wij voeren meerdere persoonlijke gesprekken met de uitzendkracht.
  • Wij kennen de uitzendkracht, uw bedrijf en de markt.
  • Alle informatie over uw bedrijf die wij mogen delen wordt gedeeld.
  • Referenties worden gecheckt.
  • De uitzendkracht wordt intensief begeleid tijdens de eerste periode van werken.
  • Waar nodig wordt de uitzendkracht naar uw bedrijf gebracht.
  • Onze administratie is foutloos. De uitzendkracht ontvangt op tijd zijn of haar salaris. U ontvangt een foutloze factuur.
  • Een VOG/VGB, certificaten, opleidingen worden door WerkCentrale Nederland verzorgd.

Neem contact met ons op voor plaatsing van uw vacature.

Kandidaat in the spotlight

Kandidaat #0005 IMPORT KANDIDAAT ROTTERDAM:
Deze ervaren IMPORT Kandidaat is een spontane man. Hij heeft verschillende opleidingen afgerond in de administratie en is hier ook werkzaam in geweest. Hij wilde graag in de transport en logistiek gaan werken en is begonnen bij XX Logistics als goederenverzamelaar. Omdat hij graag een kantoor baan wilde hebben is hij gaan werken bij YY als medewerker import. Al het import werk heeft hij zich eigen gemaakt omdat zijn collega die hem inwerkte weg ging. Deze Kandidaat is hier weggegaan omdat hij graag verder wilde leren wat bij YY niet meer mogelijk was. Deze Kandidaat is gaan werken bij ZZ als Freight Forwarder en is verantwoordelijk voor alle in-/uitgaande zeecontainers. Helaas heeft hij onlangs te horen gekregen dat hij weg moet ivm Corona (eind januari). Zijn salarisindicatie is € 2950,- bruto per maand.
Bekijk alle spotlight-kandidaten
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top