Werkgevers

Vacatures oproepkracht

Werken wanneer het jou schikt.
Als oproepkracht Schiphol kun je werken op de dagen dat jij beschikbaar bent. Je hoeft ons alleen maar aan te geven wanneer je beschikbaar bent. Onze oproepkracht Schiphol is hoofdzakelijk een medewerker die niet dagelijks fulltime beschikbaar is vanwege andere verplichtingen zoals school, studie, oppassen, ander parttime werk of welke omstandigheid dan ook. Als oproepkracht Schiphol werk je met name als loods medewerker, productiemedewerker, magazijnmedewerker, heftruckchauffeur, verhuizer of (licht) administratief medewerker. Werken als oproepkracht Schiphol? Lees dan verder!

Wat zijn de werkzaamheden die horen bij vacatures oproepkracht?

In de loods ben je bezig met het laden en lossen van vracht of goederen, het sorteren van de goederen, (licht) fysiek opbouwen en afbouwen van pallets, het rijden van heftruck, reachtruck of EPT. In het magazijn ben je aan het orderpicken (orders verzamelen), het rijden van heftruck, reachtruck of EPT, het verzendklaar maken van goederen. Als bijvoorbeeld verhuizer ga je met een team op pad om goederen te verhuizen. Dit kan bij de mensen thuis zijn (particulieren) of bij bedrijven. Bij licht administratieve werkzaamheden moet je denken dat data-entry, verwerken van documenten en het telefonisch helpen van klanten. Een productiemedewerker verzorgt het uitpakken, inpakken, ompakken en verpakken van goederen. Werken als student kan uiteraard ook dan zul je hoofdzakelijk alleen het weekend komen te werken. Werken als student dat ben jij niet alleen, WerkCentrale Nederland heeft vele Studenten aan het werk. Uiteraard is vakantie werk dan een extra aanvulling want dan zou je ook in die periode FT kunnen werken. Wil je niet langer wachten, mail: info@wcn.nl

WerkCentrale Nederland houdt rekening met jouw dagen en zelfs tijden. Ideaal want jij bepaalt wanneer je wilt werken.

  • Vacatures die voldoen aan oproepkracht, vind je onderaan deze pagina.
  • Alle logistieke vacatures vind je hier.

Wat wordt van een oproepkracht Schiphol gevraagd?

Van een oproepkracht Schiphol vragen wij alleen de beschikbaarheid van jou. Dus ben je student en studeer je nog dan willen wij graag weten welke dagen je zou kunnen werken of vanaf welk tijdstip je beschikbaar bent om te werken in de omgeving van Schiphol (ook Rotterdam is een mogelijkheid). Je kunt dan ook in de schoolvakanties werken. Ben je parttime beschikbaar omdat je met een eigen bedrijf bezig bent of heb je andere verplichtingen ook dan is werken als oproepkracht een mooie oplossing. Het kan ook zo zijn dat je “voorlopig” in Nederland bent en voor die periode zo af en toe zou kunnen werken.

Weet je nog niet wat je wilt worden dan is het werk als oproepkracht Schiphol ook zeer interessant want je gaat dan werken bij diverse bedrijven. Een dagje bij dit bedrijf, een dagje bij dat bedrijf. Naast werk kun je ook opleidingen volgen en wellicht zo een toekomst opbouwen. Velen zijn je voorgegaan en hebben een carrière met vaste baan in de logistiek gevonden.

Voor het werk als oproepkracht Schiphol ben je betrouwbaar, flexibel en fysiek in orde. En bovenal moeten wij op je kunnen rekenen. Afspraak = afspraak! Jij geeft aan dat je morgen beschikbaar bent en aanwezig zult zijn bij onze opdrachtgever. Dan ben je daar ook!

Je dient in bezit te kunnen komen van een VOG (verklaring omtrent gedrag). Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal in woord.

studenten bijbaan Schiphol
werken als oproepkracht

Wat voor salaris wordt geboden aan een oproepkracht Schiphol?

Het salaris van een oproepkracht Schiphol verschilt per werkgever en is afhankelijk van ervaring en het takenpakket. Het salaris start vaak tussen de € 11,00 en € 13,00 bruto per uur. Het salaris is exclusief toeslagen voor onregelmatig werk, overwerk, reiskosten en reserveringen. Deze komen er nog bij!

Hoe kan ik mij verder ontwikkelen?

Een oproepkracht Schiphol is in principe geen doorgroeibaan. Je bent immers niet fulltime beschikbaar en niet opzoek naar een vaste aanstelling.

Kan ik als oproepkracht Schiphol nog cursussen volgen?

Voor het transport van goederen in een loods of magazijn wordt gereden met elektrische pallet truck (EPT), heftruck en soms reachtruck. Voor het rijden van deze transportmiddelen dien je wel gecertificeerd te zijn. WerkCentrale Nederland biedt cursussen om deze certificaten te behalen.

Hoe kan ik reageren?

Je kunt op onze website op een specifieke functie reageren door jouw gegevens in te vullen en jouw cv bij te voegen. Je kunt ons ook een e-mail sturen naar info@wcn.nl met een motivatie en cv. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons ook altijd bellen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Deze vacatures vind je misschien interessant

Oproepmedewerker op Schiphol

Regio Schiphol
Bijbaan
Vandaag
vanaf €2300,00
Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Starter Import Schiphol

Wij zijn voor een internationaal logistiek bedrijf gevestigd op Schiphol opzoek naar een Starter Import Schiphol. Training on the job, een unieke kans. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde starter import om ons team te versterken. Van A t/m Z, alles zul je hier gaan leren!
Regio Schiphol
Fulltime

Freight Forwarder Import

Je behandelt als Freight Forwarder Import importdossiers (zowel LCL als FCL) voor onze klanten zelfstandig, tijdig en volledig van A tot Z, inclusief facturering. Hierbij zorg je voor een correcte en volledige administratie in de daarvoor bestemde systemen. Door je proactieve communicatie, sterke vakkennis en servicegerichte instelling bouw je goede relaties op met klanten, leveranciers en het bedrijf-netwerk. Daarnaast werk je nauw samen met de
Regio Rotterdam
Fulltime

Assistent Freight Forwarder Zeevracht

Als Assistent Freight Forwarder Zeevracht ondersteun je bij de operationele uitvoering van import- en exportwerkzaamheden (shipspares, resupply, zeevracht en luchtvrachtlading, etc.) volgens de richtlijnen van dit bedrijf en de wensen van de toegewijde klant.
Regio Rotterdam
Fulltime

Warehousemedewerker ploegendienst

Stap in de Schiphol wereld van logistiek en dynamiek met een boeiende kans om te werken in een warehouse als warehousemedewerker ploegendienst 24/7. Als onderdeel van het gepassioneerde team ben je de spil in het proces van efficiënte goederenstroom. In een omgeving die nooit stilstaat, bieden wij jou de mogelijkheid om jouw talenten te benutten in een uitdagende ploegendienst. Samen zorgen we voor een soepele operatie waarbij snelheid, precisie
Regio Schiphol
Fulltime

Warehouse Medewerker Luchtvracht

De Warehouse Medewerker Luchtvracht houdt zich bezig met luchtvracht werkzaamheden in het warehouse. Lossen van vrachtwagens en controleren of alle meegeleverde documentatie overeenkomt met wat geleverd is. Nadat goederen zijn gelost moeten deze worden weggezet in het Warehouse. De goederen die geleverd zijn worden geïnspecteerd op hoeveelheid en schades.
Regio Schiphol
Fulltime

Exportmedewerker Schiphol

Voor deze uitdagende en afwisselende functie zijn wij op zoek naar een Exportmedewerker, Expediteur, in hart en nieren. Je vindt het een uitdaging om logistieke vraagstukken op te lossen en als aanspreekpunt van de klant weet je het juiste advies te geven. En natuurlijk zorg je voor een correcte en tijdige afhandeling van de export luchtvrachtzendingen van A tot Z. Samen met je collega’s lever je kwaliteit en service aan de klant.
Regio Schiphol
Fulltime
In overleg

Back office medewerker

Als back office medewerker ben je klantgericht en medeverantwoordelijk voor de registratie, planning en administratie van opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt voor klanten bij de afhandeling van diverse opleidingsaanvragen. Daarnaast voer je secretariële en administratieve werkzaamheden uit in verschillende systemen. Dit doe je samen met een klant- en servicegericht team van professionele en enthousiaste collega’s. Geen dag is hetzelfde en
Regio Schiphol
Fulltime / Parttime
1 2 3 67

Open sollicitatie:

Stuur ons jouw CV en wij onderzoeken de mogelijkheden voor jou.

Klik hier voor het sollicitatieformulier


Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top