Werkgevers

Vacature Sales buitendienst

Jouw benadering is goud waard
In de vacature Sales buitendienst medewerker, verkoop buitendienst, zorg je ervoor dat je nieuwe omzet genereert dat kan door het binnen halen van nieuwe klanten maar kan ook door het uitbouwen van je huidige klanten portefeuille. 

Wat zijn de werkzaamheden in de vacature Sales buitendienst medewerker?

Als sales medewerker Schiphol, verkoop buitendienst, ben je actief betrokken bij de verkoop van vrachtcapaciteit, het benaderen van bestaande en nieuwe relaties en weet deze commercieel aan je te binden. Door je ervaring en marktkennis weet je in te spelen op de ontwikkelingen. Jij zet de wensen van de klant om in diensten die onze organisatie aanbiedt. Jij bent de motor van de Sales afdeling. Dit geoliede team is verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van bestaande accounts en genereren van nieuwe accounts. Net als deze afdeling ben je ambitieus en resultaat gericht.

Targets behaal je niet, die overtref je. Zo bouw je aan jouw bedrijf en aan jezelf.

Vacature Sales buitendienst
Werken als sales medewerker
  • Vacatures die voldoen aan bovenstaand, vind je onderaan deze pagina.
  • Alle logistieke vacatures vind je hier.

Wat wordt er in de vacature Sales buitendienst medewerker gevraagd?

Doortastend opvolgen van sales aanvragen en een actieve bijdrage leveren aan het succes van het bedrijf staat hoog op je ‘todo’ lijst. Je bent een collega die betrokken is bij zijn/haar vak, een ondernemend type, die kan en durft te denken in mogelijkheden. Je bent het type man/vrouw waar graag mee samen gewerkt wordt en aan wie de business wordt gegund. Jij hebt de gun factor! Door je positieve werkhouding en je plan van aanpak, motiveer je anderen om te streven naar de beste resultaten. Wanneer je ook nog enige ervaring hebt in airfreight en/of oceanfreight (luchtvracht en of zeevracht) dan is dat een pre en heb je een streepje voor als sales medewerker!

Uiteraard ervaring in een commerciële functie geniet altijd de voorkeur. Echter aangeboren talenten zoals ijs verkopen aan Eskimo’s of zand aan Arabieren zal ook gewaardeerd worden. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Gevorderde MS Office vaardigheden zoals Excel zal ook waardering oogsten.

Wat voor salaris wordt geboden aan een Sales buitendienst medewerker?

Het salaris verschilt per werkgever en is afhankelijk van ervaring en het takenpakket. Het salaris start vaak bij € 3500,00 bruto per maand en loopt tot € 5500,00 bruto per maand. Het salaris kan in veel gevallen ook veel hoger zijn en is soms ook nog afhankelijk van bonussen. Werken als sales buitendienst medewerker is zeer rendabel!

Hoe kan ik mij verder ontwikkelen?

Een Sales medewerker kan doorgroeien naar de functie van Sales Manager.

Hoe kan ik reageren?
Je kunt op onze website op een specifieke functie reageren door jouw gegevens in te vullen en jouw cv bij te voegen. Je kunt ons ook een e-mail sturen naar info@wcn.nl met een motivatie en cv. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons ook altijd bellen.

WerkCentrale Nederland is aangesloten bij de NBBU CAO. De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. We behartigen de belangen van ruim 1.300 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Meer info.

Deze vacatures vind je misschien interessant

Inside sales agents

Regio Schiphol
Fulltime
wanneer jij wilt
boven de markt

Inside sales specialist

Regio Rotterdam
Fulltime
N.v.t.
€ 3500,00 - € 3950,00

Sales Support Medewerker

Regio Amsterdam
Fulltime
N.v.t.
In overleg
Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Back office support services

Wij zijn zoekende naar een back office support services medewerker. Werk jij graag in een dynamisch verkoopteam binnen een internationale organisatie? Heb je een afgeronde HBO-opleiding (commercieel of technisch), ben je commercieel en proactief ingesteld, spreek je vloeiend Engels en ook Nederlands? Vind je het leuk om de backoffice op te zetten en samen te werken met onze internationale collega’s? Ben je zelfstandig, goed in accountmanagement
Regio Amsterdam
Fulltime
1 2 3 53

Open sollicitatie:

Stuur ons jouw CV en wij onderzoeken de mogelijkheden voor jou.

Klik hier voor het sollicitatieformulier


Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top