Werkgevers

Ik zoek personeel

Welkom op het werkgeversdeel van onze website. U bent waarschijnlijk op zoek naar betrouwbaar en vakbekwaam personeel. Zoekt u vooral niet verder. WerkCentrale Nederland is de full-service specialist in het uitzenden van transport en logistiek personeel.

Op dit deel van onze website vindt u informatie over onze dienstverlening, hoe u zich als klant kunt aanmelden en hoe u de beste uitzendkrachten ziet. U kunt ook onze verklaringen downloaden en inzien. Deze verklaringen geven aan dat u niet alleen samenwerkt met een specialist in de transport- en logistieke sector maar ook met een financieel betrouwbaar en vakbekwaam uitzendbureau.

Kandidaat in the spotlight

Kandidaat #0015 Assistent declarant:
M. is enthousiaste en gemotiveerde kandidaat welke per direct zoekende is naar een nieuwe baan. Zij beschikt over werkervaring binnen de logistieke luchtvracht daar zij werkzaam was bij o.a. N, D en N. Bij haar laatste werkgever K Amsterdam zijn beide partijen na 6 maanden uit elkaar gegaan. M, zou graag weer verder willen gaan in de logistieke luchtvracht op Schiphol. Importervaring is aanwezig en daarnaast had zij ook in het verleden met het stukje export te maken. Zij is bekend met luchtvracht, wegtransport en stukje zeevracht. M. beschikt wel over kennis van diverse douane documenten (denk aan T1 documenten, EX-A documenten en een Airwaybill) en het stukje incoterms. Echter heeft zij geen ervaring met het opmaken van deze documenten. Onlangs volgde zij de opleiding assistent declarant via K. en had zij begin maart haar examen afgelegd. Zij is nog in afwachting van haar uitslag. Zij staat dus ook zeker open voor een functie als assistent declarant. Zij is per direct fulltime beschikbaar, kan dag/avond/nacht en weekenddiensten draaien en eigen vervoer is aanwezig. Haar opgegeven salarisindicatie bedraagt € 2350,- bruto per maand.
Bekijk alle spotlight-kandidaten
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top