Werkgevers

Ik zoek personeel

Welkom op het werkgeversdeel van onze website. U bent waarschijnlijk op zoek naar betrouwbaar en vakbekwaam personeel. Zoekt u vooral niet verder. WerkCentrale Nederland is de full-service specialist in het uitzenden van transport en logistiek personeel.

Op dit deel van onze website vindt u informatie over onze dienstverlening, hoe u zich als klant kunt aanmelden en hoe u de beste uitzendkrachten ziet. U kunt ook onze verklaringen downloaden en inzien. Deze verklaringen geven aan dat u niet alleen samenwerkt met een specialist in de transport- en logistieke sector maar ook met een financieel betrouwbaar en vakbekwaam uitzendbureau.

Kandidaat in the spotlight

Kandidaat #0005 IMPORT KANDIDAAT ROTTERDAM:
Deze ervaren IMPORT Kandidaat is een spontane man. Hij heeft verschillende opleidingen afgerond in de administratie en is hier ook werkzaam in geweest. Hij wilde graag in de transport en logistiek gaan werken en is begonnen bij XX Logistics als goederenverzamelaar. Omdat hij graag een kantoor baan wilde hebben is hij gaan werken bij YY als medewerker import. Al het import werk heeft hij zich eigen gemaakt omdat zijn collega die hem inwerkte weg ging. Deze Kandidaat is hier weggegaan omdat hij graag verder wilde leren wat bij YY niet meer mogelijk was. Deze Kandidaat is gaan werken bij ZZ als Freight Forwarder en is verantwoordelijk voor alle in-/uitgaande zeecontainers. Helaas heeft hij onlangs te horen gekregen dat hij weg moet ivm Corona (eind januari). Zijn salarisindicatie is € 2950,- bruto per maand.
Bekijk alle spotlight-kandidaten
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top