Werkgevers

Ik zoek personeel

Welkom op het werkgeversdeel van onze website. U bent waarschijnlijk op zoek naar betrouwbaar en vakbekwaam personeel. Zoekt u vooral niet verder. WerkCentrale Nederland is de full-service specialist in het uitzenden van transport en logistiek personeel.

Op dit deel van onze website vindt u informatie over onze dienstverlening, hoe u zich als klant kunt aanmelden en hoe u de beste uitzendkrachten ziet. U kunt ook onze verklaringen downloaden en inzien. Deze verklaringen geven aan dat u niet alleen samenwerkt met een specialist in de transport- en logistieke sector maar ook met een financieel betrouwbaar en vakbekwaam uitzendbureau.

Kandidaat in the spotlight

Kandidaat #0016 Export Administratie:
C. is een nette en goed gemotiveerde kandidaat welke per direct zoekende is naar een nieuwe baan. Zij was ruim 29 jaar werkzaam bij het bedrijf D. in de functie van administratief medewerker (facturatie). Wegens reorganisatie werd haar functie boventallig verklaard en zodoende haar contract ontbonden. In haar functie bij D. was C. dagelijks verantwoordelijk voor het factureren van exportzendingen, het onderhouden van klantcontacten om evt. issues op te lossen en het behandelen van mails. Bij D. was zij dagelijks betrokken bij de exportoperatie maar heeft hier verder geen werkervaring in. Wel is zij bereidt om aan de slag te gaan als import/export medewerker en staat dan ook zeker open om hierin werkervaring op te doen. C. is per direct parttime beschikbaar voor 32-36 uur per week, heeft een voorkeur voor werken in dagdiensten en eigen vervoer is aanwezig. Haar opgegeven salarisindicatie bedraagt € 2000,- bruto per maand.
Bekijk alle spotlight-kandidaten
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top