Werkgevers

Vacature info

Je kunt dit onderdeel van onze website zien als een transport- en logistieke carrièreplanner. Het geeft je een compleet beeld van alle algemene transport en logistieke vacatures. Al onze logistieke kennis en ervaring die wij in de afgelopen 16 jaar hebben opgebouwd zijn verwerkt in deze vacatures. Iedere vacature staat met regelmaat open en geeft informatie over de inhoud van de functie, de salarisrange, de te volgen opleidingen en de doorgroeimogelijkheden naar andere vacatures.

Aircraft On Ground AOG Medewerker

Voor de AOG medewerker heeft WerkCentrale Nederland diverse functies beschikbaar. Zowel voor de binnendienst Aircraft on Ground medewerker als wel voor de buitendienst Aircraft on Ground medewerker. Een vliegtuig moet vliegen en niet stil staan aan de grond. Het komt helaas voor dat ook vliegtuigen storingen vertonen en helaas niet kunnen vliegen. Een stilstaand vliegtuig kost zo’n € 900.000,- per dag! Dus er is heel veel spoed geboden om hetgeen wat defect is te vervangen of te repareren.
Bekijk vacatures zoals deze

Cargo office medewerker

Een cargo officemedewerker is administratief verantwoordelijk voor de aanname en afgifte van luchtvracht, zeevracht en wegvracht. De cargo officemedewerker is het aanspreekpunt voor de leverancier (chauffeur of vrachtwagenchauffeur) en voor personeel die werkzaam is in de loods of het magazijn waar de vracht of goederen liggen opgeslagen. Als iemand verantwoordelijk is voor douanegoederen dan is de functienaam niet cargo officemedewerker maar medewerker CSUM-administratie. Een CSUM is een loods of magazijn (of een gedeelte daarvan) waar douanegoederen liggen opgeslagen.
Bekijk vacatures zoals deze

Crediteurenbeheer

Een medewerker crediteurenadministratie (ook wel crediteurenmedewerker, administratief medewerker crediteuren of financieel medewerker crediteuren) is iemand die de verantwoordelijkheid draagt voor het voorbereiden, verwerken en registreren van de binnenkomende facturen. Op de afdeling crediteurenadministratie worden de betalingen afgehandeld die moeten worden voldaan aan leveranciers of andere schuldeisers.
Bekijk vacatures zoals deze

Customer service medewerker

De functie customer service medewerker is een veelzijdige regelfunctie. De customer service medewerker is verantwoordelijk voor de voorbereiding en de afhandeling van import/export luchtvracht- en/of zeevrachtzendingen. De customer service medewerker heeft hierbij contact met de klant, de vervoerder en diverse afdelingen binnen het bedrijf zoals import, export, facturatie en sales.
Bekijk vacatures zoals deze

De logistieke opleidingen, werken in de logistiek

Bekijk vacatures zoals deze

De specialist in transport en logistieke vacatures

Bekijk vacatures zoals deze

Douane declarant

Een declarant werkt bij een logistieke dienstverlener zoals een expediteur. De declarant verzorgt en begeleidt het gehele administratieve proces van invoer en uitvoer van douanegoederen. Om douanegoederen te mogen vervoeren stelt de declarant de douane in kennis in de vorm van een aangifte. In deze aangifte laat de declarant middels goederencodes weten wat voor goederen het zijn, de hoeveelheid aan goederen, de douanewaarde, invoerheffingen/accijnzen en wat er met de goederen gebeurt. De declarant berekent ook de tarieven van de goederen.
Bekijk vacatures zoals deze

Expediteur

De expediteur is een logistieke allrounder. De expediteur is verantwoordelijk voor de afhandeling van import/export luchtvracht- en/of zeevrachtzendingen. De expediteur heeft hierbij contact met de klant, de vervoerder, leveranciers en diverse afdelingen binnen het bedrijf zoals facturatie, warehousing en sales.
Bekijk vacatures zoals deze

Export agent

Een exportmedewerker werkt bij een logistieke dienstverlener zoals een expediteur. Een verzender in Amsterdam wenst haar goederen te verzenden naar een ontvanger Singapore. De exportmedewerker zorgt ervoor dat de goederen bij de verzender worden opgehaald. Hij/zij regelt het transport en zorgt voor tijdelijke opslag in een magazijn of loods.
Bekijk vacatures zoals deze

Gateway export

Als medewerker gateway export ben je een belangrijke schakel tussen de luchtvaartmaatschappijen, de import/exportafdeling, de transportplanning en het warehouse. De belangrijkste taken zijn het boeken en onderhandelen van ruimte in het vliegtuig bij luchtvaartmaatschappijen, het goed onderhouden van contacten met de vrachtafhandelaars die de vliegtuigen laden en lossen, het bepalen van de volumes en het gewicht van de vracht t.b.v. het boeken van de juiste ruimte in het vliegtuig of vrachtwagen, het opmaken en verwerken van de documenten (Airwaybill, manifest, douanedocumenten) en overige administratie. Ook de afhandeling van gevaarlijke stoffen behoren bij het takenpakket.
Bekijk vacatures zoals deze

HR medewerker

Een HR-medewerker ondersteunt de HR-adviseur en de HR-manager. Een HR-medewerker is werkzaam binnen het vakgebied van Human Resource Management (HRM). Dit wordt ook wel HR of personeelszaken genoemd. Als HR-medewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor potentiële en huidige werknemers van de organisatie.
Bekijk vacatures zoals deze

Import Schiphol agent

Een importmedewerker werkt bij een logistieke dienstverlener zoals een expediteur. Via luchtvracht, zeevracht of wegtransport komen de goederen Nederland binnen. Een importmedewerker heeft contact met de verzender, de ontvanger, de luchtvaartmaatschappij of rederij, het transportbedrijf en het magazijn.
Bekijk vacatures zoals deze

Logistiek administratief medewerker

Als administratief medewerker verzorg je de logistieke administratie van luchtvracht, zeevracht en/of wegtransport.
Bekijk vacatures zoals deze

Loodsmedewerker

De loodsmedewerker zorgt voor het laden, het lossen en de opslag van goederen. Hierbij is opslag vaak van korte duur. Het laad- en losproces gebeurt handmatig en met interne transportmiddelen zoals de heftruck of de elektrische pallettruck (EPT).
Bekijk vacatures zoals deze

Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker of als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de opslag, transport en distributie van goederen.
Bekijk vacatures zoals deze

Medewerker Debiteurenbeheer

Een medewerker debiteurenbeheer (ook wel: 'debiteurenbeheerder', 'medewerker debiteurenadministratie' of 'medewerker debiteuren') is iemand die ervoor zorgt dat de klanten van een bedrijf voldoen aan hun betalingsverplichting. Het bedrijf waarvoor jij werkt heeft een service verleend bijvoorbeeld goederen geleverd waar nu betaald voor dient te worden. Voor service betaal je. Na het leveren van deze service wordt een factuur ofwel een rekening opgemaakt voor de klant. Deze factuur dient na verloop van tijd, de afgesproken betaaltermijn, betaald te worden. Is de betaling gedaan dan wordt deze verwerkt in het boekhoudsysteem. Is de betaaltermijn overschreden dan zal de debiteurenbeheerder een mail of een belletje moeten gaan doen om te zorgen dat er alsnog betaald gaat worden.
Bekijk vacatures zoals deze

Platform chauffeur Schiphol

Als vrachtwagenchauffeur platform Schiphol rij je op een schaarwagen. Een schaarwagen is een vrachtwagen waarvan de bak en cabine omhoog kunnen worden gebracht naar de ingang van het vliegtuig. De catering en overige producten worden door de chauffeur gecontroleerd op juistheid en geladen in de schaarwagen. De catering moet heel goed worden vastgezet zodat beweging niet meer mogelijk is.
Bekijk vacatures zoals deze

Platform medewerker Schiphol

De platformmedewerker Schiphol werkt in de meest dynamische werkomgeving van Nederland. De platformmedewerker zorgt met name voor het transport van luchtvracht, afhandeling van bagage en het laden en het lossen van de vliegtuigen.
Bekijk vacatures zoals deze

Productiemedewerker

Als productiemedewerker heeft WerkCentrale Nederland diverse functies beschikbaar. Zo bedien je machines en verpak je grondstoffen, scan en sorteer je pakketjes en plaats ze in zakken in rolcontainers, scan je goederen met een X-raymachine, pak je producten in en maak je ze verzendklaar, ben je aan het orderpicken en verplaats je goederen met een pompwagen of EPT. Er zijn dus veel diverse werkzaamheden die je als productiemedewerker kunt doen. De werkzaamheden kunnen per bedrijf verschillen en fysiek zwaar zijn.
Bekijk vacatures zoals deze

Reachtruck chauffeur

De reachtruckchauffeur zorgt voor het wegzetten van goederen op locaties die moeilijk bereikbaar zijn met de hand of met de heftruck. De reachtruck wordt vaak gebruikt in een magazijn of distributiecentrum met smalle paden tussen de stellingen waarin veel verschillende goederen liggen opgeslagen. De reachtruck maakt geen draaiende beweging zoals de heftruck maar beweegt zich zijwaarts. Hierdoor kan en moet een reachtruckchauffeur goed op de kleine ruimte werken en de goederen op grote hoogten wegzetten en weghalen.
Bekijk vacatures zoals deze

Sales medewerker

Als Sales medewerker zorg je ervoor dat je nieuwe omzet genereert dat kan door het binnen halen van nieuwe klanten maar kan ook door het uitbouwen van je huidige klanten portefeuille.
Bekijk vacatures zoals deze

Sales medewerker inside

Een medewerker inside sales wordt ook wel medewerker verkoop binnendienst genoemd. Veel internationaal opererende bedrijven gebruiken inside sales als afdelingsnaam. De medewerker inside sales is medeverantwoordelijk voor de acquisitie en de afhandeling van nieuwe opdrachten en/of offerteaanvragen. Met jouw team ben je verantwoordelijk voor gestelde commerciële targets.
Bekijk vacatures zoals deze

Transportplanner

Als transportplanner ben je verantwoordelijk voor de planning van het transport voor luchtvracht, zeevracht, nationaal transport en/of internationaal transport.
Bekijk vacatures zoals deze

Verhuismedewerker

De verhuizer (ook wel bijrijder of verhuismedewerker) houdt zich bezig met het gehele verhuizingsproces van een particulier of bedrijf; zowel het uit het huis sjouwen van de dozen, het inladen of stuwen van de te vervoeren goederen in de vrachtwagen als het lossen hiervan. Van tevoren moeten ook voorbereidende taken verricht worden: zo moeten meubels dikwijls ook uit elkaar gehaald worden, gedemonteerd en spullen in dozen gepakt - dit kan echter natuurlijk ook al gedaan zijn door de klant zelf. Wanneer het grotere (bedrijfs)verhuizingen betreft, is dit meestal nog niet gebeurd.
Bekijk vacatures zoals deze

VorkHeftruck chauffeur

De heftruckchauffeur zorgt voor de aanname van goederen die worden geleverd. Deze goederen worden los, op pallets, op vliegtuigplaten of in containers aangeleverd. De goederen worden met de heftruck uit de vrachtwagen gereden en gecontroleerd op aantal, nummer en schade. Als dit niet juist is wordt er een aantekening gemaakt op de bon of het transportdocument. Hiermee wordt aansprakelijkheidstelling voorkomen en dit is heel belangrijk. De heftruckchauffeur zet de goederen weg op locatie. Dit kan op hoogte in een stelling of op een locatie op de vloer.
Bekijk vacatures zoals deze

Vrachtwagenchauffeur

Zonder mij staat alles stil. De vrachtwagenchauffeur is verantwoordelijk voor het vervoeren van goederen. Wat zijn de werkzaamheden van een vrachtwagenchauffeur? De vrachtwagenchauffeur heeft drie belangrijke taken. De eerste taak is de ontvangst en controle van de goederen op aantal, nummer en schade met behulp van de meegekregen transportdocumenten. Hierna worden de goederen geladen en goed vastgezet. De tweede taak is het rijden van de goederen naar de klant of ontvanger. De derde taak is het lossen van de goederen bij de klant.
Bekijk vacatures zoals deze

Zoek jouw vacature:

Zoek vacatures
Generic filters
Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Verhuizer Amsterdam

Je gaat werken bij een verhuisbedrijf in Amsterdam. Als verhuizer Amsterdam ben je verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden die te maken hebben met het vervoeren en opslaan van goederen. Het is belangrijk dat je voorzichtig en secuur te werk gaat, je wil namelijk niet dat de goederen beschadigd worden.
Regio Amsterdam
Fulltime / Parttime
December 2020
1 2 3 17
Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top