Werkgevers

Vacature info

Je kunt dit onderdeel van onze website zien als een transport- en logistieke carrière planner. Het geeft je een compleet beeld van alle algemene transport en logistieke vacatures. Al onze logistieke kennis en ervaring die wij in de afgelopen 16 jaar hebben opgebouwd zijn verwerkt in deze vacatures. Iedere vacature staat met regelmaat open en geeft informatie over de inhoud van de functie, de salarisrange, de te volgen opleidingen en de doorgroeimogelijkheden naar andere vacatures.

Branch manager Schiphol

De branch manager Schiphol werk eraan om de aanwezigheid van zijn bedrijf uit te breiden en ervoor te zorgen dat zijn bedrijf een belangrijke organisatie is binnen de markt. Is zich er bewust van dat potentiële klanten belangrijk zijn om het bedrijf te ontwikkelen, nieuwe business ontwikkelen door communicatie met potentiële klanten door bezoek of telefonisch.
Bekijk vacatures zoals deze

Crediteurenbeheer

Een medewerker crediteurenadministratie (ook wel crediteurenmedewerker, administratief medewerker crediteuren of financieel medewerker crediteuren) is iemand die de verantwoordelijkheid draagt voor het voorbereiden, verwerken en registreren van de binnenkomende facturen. Op de afdeling crediteurenadministratie worden de betalingen afgehandeld die moeten worden voldaan aan leveranciers of andere schuldeisers.
Bekijk vacatures zoals deze

Logistieke opleidingen

WerkCentrale Nederland is de specialist in het bemiddelen van logistiek personeel en heeft een breed netwerk aan logistieke opleidingen, uitzendkrachten en opdrachtgevers. De logistieke opleidingen hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan dit netwerk. Veel uitzendkrachten hebben door onze opleidingen een baan gevonden bij één van onze opdrachtgevers. Sommige uitzendkrachten hebben zich verder ontwikkeld naar leidinggevende functies. Dit is wat WerkCentrale Nederland motiveert. Mensen verder helpen in hun logistieke carrière. Onze logistieke opleidingen zijn daar een belangrijk in. Werken in de logistiek is starten met de logistieke opleidingen van WerkCentrale Nederland!
Bekijk vacatures zoals deze

Logistieke vacatures

Logisch dat je wilt werken in de Logistiek. De meeste werkgelegenheid, de logistieke vacatures Schiphol en Rotterdam , zijn nog altijd te vinden in de transport en logistiek. De banenmotor van Nederland is dan te vinden op de luchthaven Schiphol en de havens van Rotterdam. Het vervoer door de lucht (air freight), over het water (ocean freight) en over de weg (road freight) is booming. De logistiek staat nooit stil! Genoeg logistieke vacatures zijn dan ook te vinden bij jouw logistieke uitzendorganisatie, werving en selectie bureau, WerkCentrale Nederland.
Bekijk vacatures zoals deze

Platform chauffeur Schiphol

Als vrachtwagenchauffeur platform Schiphol rij je op een schaarwagen. Een schaarwagen is een vrachtwagen waarvan de bak en cabine omhoog kunnen worden gebracht naar de ingang van het vliegtuig. De catering en overige producten worden door de chauffeur gecontroleerd op juistheid en geladen in de schaarwagen. De catering moet heel goed worden vastgezet zodat beweging niet meer mogelijk is.
Bekijk vacatures zoals deze

Reachtruck vacatures

De reachtruckchauffeur Schiphol zorgt voor het wegzetten van goederen op locaties die moeilijk bereikbaar zijn met de hand of met de heftruck. De reachtruck wordt vaak gebruikt in een magazijn of distributiecentrum met smalle paden tussen de stellingen waarin veel verschillende goederen liggen opgeslagen. De reachtruck maakt geen draaiende beweging zoals de heftruck maar beweegt zich zijwaarts. Hierdoor kan en moet een reachtruckchauffeur goed op de kleine ruimte werken en de goederen op grote hoogten wegzetten en weghalen.
Bekijk vacatures zoals deze

Transport en logistieke vacatures

Als logistiek specialist is WerkCentrale Nederland gevestigd op Schiphol en in Rotterdam. Vanuit het logistieke hart van Nederland bieden wij diverse transport en logistieke vacatures aan en bemiddelen wij transport en logistiek personeel naar een baan. Op Schiphol is WerkCentrale Nederland gevestigd op twee locaties. Onze hoofdvestiging ligt naast het centrum van Schiphol. Bij onze vrachtafhandelaar zijn wij inhouse gevestigd. Naast Rotterdam The Hague Airport op industrieterrein Noord West ligt onze vestiging Rotterdam.
Bekijk vacatures zoals deze

Vacature Assistent Declarant

Een assistent declarant luchtvracht zeevracht verzorgt de aangifte van douanegoederen die het land binnenkomen of het land gaan verlaten. Het gehele administratieve aangifteproces valt onder de verantwoordelijkheid van de declarant.
Bekijk vacatures zoals deze

Vacature Breakbulk medewerker

De afdeling breakbulk import is verantwoordelijk voor de afhandeling van de vracht kort na import in Nederland. De afdeling breakbulk import is hiermee de eerste schakel in de logistieke keten bij binnenkomst van de vracht in Nederland. De afdeling breakbulk import is met name een 24/7 operatie. Vracht staat nooit stil en verplaatst zich over de hele wereld. Vandaar dat er vaak in wisseldiensten (dag/avond of dag/avond/nacht) wordt gewerkt.
Bekijk vacatures zoals deze

Vacature Cargo office medewerker

Een cargo officemedewerker is administratief verantwoordelijk voor de aanname en afgifte van luchtvracht, zeevracht en wegvracht. De cargo officemedewerker is het aanspreekpunt voor de leverancier (chauffeur of vrachtwagenchauffeur) en voor personeel die werkzaam is in de loods of het magazijn waar de vracht of goederen liggen opgeslagen. Als iemand verantwoordelijk is voor douanegoederen dan is de functienaam niet cargo officemedewerker maar medewerker CSUM-administratie. Een CSUM is een loods of magazijn (of een gedeelte daarvan) waar douanegoederen liggen opgeslagen.
Bekijk vacatures zoals deze

Vacature customer service medewerker

De vacature customer service medewerker is een veelzijdige regelfunctie. De customer service medewerker is verantwoordelijk voor de voorbereiding en de afhandeling van import/export luchtvracht- en/of zeevrachtzendingen. De customer service medewerker heeft hierbij contact met de klant, de vervoerder en diverse afdelingen binnen het bedrijf zoals import, export, facturatie en sales.
Bekijk vacatures zoals deze

Vacature heftruckchauffeur Schiphol

De heftruckchauffeur zorgt voor de aanname van goederen die worden geleverd. Deze goederen worden los, op pallets, op vliegtuigplaten of in containers aangeleverd. De goederen worden met de heftruck uit de vrachtwagen gereden en gecontroleerd op aantal, nummer en schade. Als dit niet juist is wordt er een aantekening gemaakt op de bon of het transportdocument. Hiermee wordt aansprakelijkheidstelling voorkomen en dit is heel belangrijk. De heftruckchauffeur zet de goederen weg op locatie. Dit kan op hoogte in een stelling of op een locatie op de vloer.
Bekijk vacatures zoals deze

Vacature Intercedent

De intercedent ook wel vestigingsmedewerker genoemd werkt bij een uitzendorganisatie, uitzendbureau. De voornaamste taak van een intercedent is vacatures vervullen met kandidaten die opzoek zijn naar een baan of opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Wat is er mooier om een vader of moeder van een gezin met 3 kinderen aan een baan te helpen. Wij kunnen je met zekerheid zeggen dat geeft een heel apart gevoel! Wat dacht je van een student die graag alleen in het weekend zou willen werken op Schiphol of een medewerker die hoofdzakelijk in de nacht wil werken. Maar niet alleen de werkzoekende zal dan blij met je zijn ook de bedrijven waarderen dat enorm. Jij hebt hen geholpen met een nieuwe collega zodat zij weer door kunnen met hun business. Na deze goede bemiddeling zul jij weer een aanvraag krijgen om weer opzoek te gaan naar de juiste kandidaat
Bekijk vacatures zoals deze

Vacature logistiek administratief medewerker

De vacature logistiek administratief medewerker houdt in dat je de logistieke administratie van luchtvracht, zeevracht en/of wegtransport verzorgd. werkt bij een logistiek bedrijf zoals een expediteur, een afhandelingsbedrijf, een cargadoor, een rederij, een transportbedrijf of distributiebedrijf. De functie administratief medewerker is erg algemeen. Afhankelijk van de werkzaamheden is de functienaam niet logistiek administratief medewerker maar bijvoorbeeld importmedewerker, exportmedewerker, customer servicemedewerker, declarant, facturatiemedewerker, data-entrymedewerker, gatewaymedewerker, cargo officemedewerker, cargadoor, logistiek coördinator, etc. Al deze functies staan op onze website.
Bekijk vacatures zoals deze

Vacature Magazijnmedewerker

Bij binnenkomst controleer je als magazijnmedewerker de goederen op schade, nummer en hoeveelheid. Als de goederen juist zijn ontvangen, zet je ze weg op locatie. Je verwerkt de locatie van de ontvangen goederen in het logistieke voorraadbeheersysteem. Dit gebeurt vaak met handscanners of door handmatige invoer in de computer.
Bekijk vacatures zoals deze

Vacature Platformmedewerker

De platformmedewerker Schiphol werkt in de meest dynamische werkomgeving van Nederland. De platformmedewerker zorgt met name voor het transport van luchtvracht, afhandeling van bagage en het laden en het lossen van de vliegtuigen.
Bekijk vacatures zoals deze

Vacature Pricing Analyst

Ik maak het verschil bij groei. Een pricing analyst is verantwoordelijk voor het analyseren van de kostprijzen van de leveranciers en de interne organisatie, het maken van prijsafspraken met de leveranciers en doet voorstellen voor de bepaling van de prijzen of tarieven naar de klant.
Bekijk vacatures zoals deze

Vacature productiemedewerker

Voor de vacature productiemedewerker heeft WerkCentrale Nederland diverse functies beschikbaar. Zo bedien je machines en verpak je grondstoffen, scan en sorteer je pakketjes en plaats ze in zakken in rolcontainers, scan je goederen met een X-raymachine, pak je producten in en maak je ze verzendklaar, ben je aan het orderpicken en verplaats je goederen met een pompwagen of EPT. Er zijn dus veel diverse werkzaamheden die je als productiemedewerker kunt doen. De werkzaamheden kunnen per bedrijf verschillen en fysiek zwaar zijn.
Bekijk vacatures zoals deze

Vacature Quality Health Safety Environment

In deze rol als Quality Health Safety Environment medewerker ben jij verantwoordelijk voor het implementeren en onderhouden van het kwaliteits- en gezondheids- en veiligheidsbeheersysteem van het bedrijf. Jij zorgt voor de juiste uitvoering van processen en ervoor te zorgen dat de kwaliteitsnormen die vereist zijn door de klanten ons worden nageleefd.
Bekijk vacatures zoals deze

Vacature Sales buitendienst

Als Sales buitendienst medewerker zorg je ervoor dat je nieuwe omzet genereert dat kan door het binnen halen van nieuwe klanten maar kan ook door het uitbouwen van je huidige klanten portefeuille.
Bekijk vacatures zoals deze

Vacature verhuizer

De verhuizer (ook wel bijrijder of verhuismedewerker) houdt zich bezig met het gehele verhuizingsproces van een particulier of bedrijf; zowel het uit het huis sjouwen van de dozen, het inladen of stuwen van de te vervoeren goederen in de vrachtwagen als het lossen hiervan. Van tevoren moeten ook voorbereidende taken verricht worden: zo moeten meubels dikwijls ook uit elkaar gehaald worden, gedemonteerd en spullen in dozen gepakt - dit kan echter natuurlijk ook al gedaan zijn door de klant zelf. Wanneer het grotere (bedrijfs)verhuizingen betreft, is dit meestal nog niet gebeurd.
Bekijk vacatures zoals deze

Vacature Vrachtwagenchauffeur

Zonder mij staat alles stil. De vrachtwagenchauffeur is verantwoordelijk voor het vervoeren van goederen. Wat zijn de werkzaamheden van een vrachtwagenchauffeur? De vrachtwagenchauffeur heeft drie belangrijke taken. De eerste taak is de ontvangst en controle van de goederen op aantal, nummer en schade met behulp van de meegekregen transportdocumenten. Hierna worden de goederen geladen en goed vastgezet. De tweede taak is het rijden van de goederen naar de klant of ontvanger. De derde taak is het lossen van de goederen bij de klant.
Bekijk vacatures zoals deze

Vacatures oproepkracht

Werken wanneer het jou schikt. De oproepkracht Schiphol is hoofdzakelijk een medewerker die niet dagelijks FT beschikbaar is vanwege omstandigheden als school, studie, oppassen af welke omstandigheid dan ook. De werkzaamheden die een oproepkracht kan uitoefenen zijn: loods medewerker, productie medewerker, verhuismedewerker en soms ook voor de lichte administratieve werkzaamheden.
Bekijk vacatures zoals deze

Warehouse Employee

The warehouse employee takes care of the loading, unloading and storage of goods. Storage is often short-lived. The loading and unloading process is done manually and with internal means of transport such as the forklift or electric pallet truck (EPT).
Bekijk vacatures zoals deze

Werken als AOG medewerker

Voor de AOG Schiphol medewerker heeft WerkCentrale Nederland diverse functies beschikbaar. Zowel voor de binnendienst Aircraft on Ground medewerker als wel voor de buitendienst Aircraft on Ground medewerker. Een vliegtuig moet vliegen en niet stil staan aan de grond. Het komt helaas voor dat ook vliegtuigen storingen vertonen en helaas niet kunnen vliegen. Een stilstaand vliegtuig kost zo’n € 900.000,- per dag! Dus er is heel veel spoed geboden om hetgeen wat defect is te vervangen of te repareren.
Bekijk vacatures zoals deze

Werken als Debiteurenbeheerder

Een medewerker debiteurenbeheer (ook wel: 'debiteurenbeheerder', 'medewerker debiteurenadministratie' of 'medewerker debiteuren') is iemand die ervoor zorgt dat de klanten van een bedrijf voldoen aan hun betalingsverplichting. Het bedrijf waarvoor jij werkt heeft een service verleend bijvoorbeeld goederen geleverd waar nu betaald voor dient te worden. Voor service betaal je. Na het leveren van deze service wordt een factuur ofwel een rekening opgemaakt voor de klant. Deze factuur dient na verloop van tijd, de afgesproken betaaltermijn, betaald te worden. Is de betaling gedaan dan wordt deze verwerkt in het boekhoudsysteem. Is de betaaltermijn overschreden dan zal de debiteurenbeheerder een mail of een belletje moeten gaan doen om te zorgen dat er alsnog betaald gaat worden.
Bekijk vacatures zoals deze

Werken als declarant

Een veelzijdige administratieve duizendpoot Werken als declarant. Een douane declarant Schiphol luchtvracht of Rotterdam zeevracht verzorgt de aangifte van douanegoederen die het land binnenkomen of het land gaan verlaten. Het gehele administratieve aangifteproces valt onder de verantwoordelijkheid van de declarant.
Bekijk vacatures zoals deze

Werken als Expediteur

De werken als expediteur is een logistieke allrounder. De expediteur is verantwoordelijk voor de afhandeling van import/export luchtvracht- en/of zeevrachtzendingen. De expediteur heeft hierbij contact met de klant, de vervoerder, leveranciers en diverse afdelingen binnen het bedrijf zoals facturatie, warehousing en sales.
Bekijk vacatures zoals deze

Werken als exportmedewerker

Een exportmedewerker werkt bij een logistieke dienstverlener zoals een expediteur. Een verzender in Amsterdam wenst haar goederen te verzenden naar een ontvanger Singapore. De exportmedewerker zorgt ervoor dat de goederen bij de verzender worden opgehaald. Hij/zij regelt het transport en zorgt voor tijdelijke opslag in een magazijn of loods.
Bekijk vacatures zoals deze

Werken als Gateway medewerker

Als medewerker gateway export ben je een belangrijke schakel tussen de luchtvaartmaatschappijen, de import/exportafdeling, de transportplanning en het warehouse. De belangrijkste taken zijn het boeken en onderhandelen van ruimte in het vliegtuig bij luchtvaartmaatschappijen, het goed onderhouden van contacten met de vrachtafhandelaars die de vliegtuigen laden en lossen, het bepalen van de volumes en het gewicht van de vracht t.b.v. het boeken van de juiste ruimte in het vliegtuig of vrachtwagen, het opmaken en verwerken van de documenten (Airwaybill, manifest, douanedocumenten) en overige administratie. Ook de afhandeling van gevaarlijke stoffen behoren bij het takenpakket.
Bekijk vacatures zoals deze

Werken als heftruckchauffeur

De heftruckchauffeur zorgt voor de aanname van goederen die worden geleverd. Deze goederen worden los, op pallets, op vliegtuigplaten of in containers aangeleverd. De goederen worden met de heftruck uit de vrachtwagen gereden en gecontroleerd op aantal, nummer en schade. Als dit niet juist is wordt er een aantekening gemaakt op de bon of het transportdocument. Hiermee wordt aansprakelijkheidstelling voorkomen en dit is heel belangrijk. De heftruckchauffeur zet de goederen weg op locatie. Dit kan op hoogte in een stelling of op een locatie op de vloer. De locatie wordt ingevoerd in het voorraadbeheersysteem. Als de goederen weer worden opgehaald dan krijgen de goederen afhankelijk van transport een extra etiket. De heftruckchauffeur laadt de goederen in de vrachtwagen. Welke goederen hij eerst laadt is afhankelijk van de route die de vrachtwagenchauffeur moet rijden. Na de controle van de documenten (transportdocumenten en eventueel douanedocumenten) mag de vrachtwagenchauffeur met de goederen gaan rijden. De heftruckchauffeur zal in sommige situaties ook fysiek werk moeten verrichten. Bijvoorbeeld bij het opbouwen en afbreken van pallets.
Bekijk vacatures zoals deze

Werken als HR medewerker

Een HR-medewerker ondersteunt de HR-adviseur en de HR-manager. Een HR-medewerker is werkzaam binnen het vakgebied van Human Resource Management (HRM). Dit wordt ook wel HR of personeelszaken genoemd. Als HR-medewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor potentiële en huidige werknemers van de organisatie.
Bekijk vacatures zoals deze

Werken als Importmedewerker

Een importmedewerker werkt bij een logistieke dienstverlener zoals een expediteur. Via luchtvracht, zeevracht of wegtransport komen de goederen Nederland binnen. Een importmedewerker heeft contact met de verzender, de ontvanger, de luchtvaartmaatschappij of rederij, het transportbedrijf en het magazijn.
Bekijk vacatures zoals deze

Werken als Loodsmedewerker

De loodsmedewerker ook wel warehouse medewerker zorgt voor het laden, het lossen en de opslag van goederen. Hierbij is opslag vaak van korte duur. Het laad- en losproces gebeurt handmatig en met interne transportmiddelen zoals de heftruck of de elektrische pallettruck (EPT).
Bekijk vacatures zoals deze

Werken als magazijnmedewerker Schiphol

Als magazijnmedewerker of als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de opslag, transport en distributie van goederen.
Bekijk vacatures zoals deze

Werken als Sales medewerker binnendienst

Een medewerker sales binnendienst wordt ook wel medewerker verkoop binnendienst genoemd. Veel internationaal opererende bedrijven gebruiken inside sales als afdelingsnaam. De medewerker inside sales is medeverantwoordelijk voor de acquisitie en de afhandeling van nieuwe opdrachten en/of offerteaanvragen. Met jouw team ben je verantwoordelijk voor gestelde commerciële targets.
Bekijk vacatures zoals deze

Werken als Transportplanner

Als transportplanner ben je verantwoordelijk voor de planning van het transport voor luchtvracht, zeevracht, nationaal transport en/of internationaal transport.
Bekijk vacatures zoals deze

Werken als warehouse medewerker

De warehouse medewerker ook wel loods medewerker genoemd, zorgt voor het laden, het lossen en de opslag van goederen. Hierbij is opslag vaak van korte duur. Het laadproces en losproces gebeurt handmatig en met interne transportmiddelen zoals de heftruck of de elektrische pallettruck (EPT). Werken als warehouse medewerker start hier bij WerkCentrale Nederland!
Bekijk vacatures zoals deze

Werken op Schiphol

Werken op Schiphol. De mooiste logistieke banen, Gratis Cursussen. Op Schiphol worden jaarlijks veel goederen door de lucht vervoerd. Schiphol is met haar logistieke positie in Europa zeer interessant om goederen te importeren en te exporteren. Veel internationale bedrijven zijn op Schiphol gevestigd met een groot kantoor en/of distributiecentrum. Dit betekent ook dat veel toeleveranciers, expediteurs, dienstverlenende bedrijven en transportbedrijven ook gevestigd zijn op en rond Schiphol. Dit alles zorgt voor een grote werkgelegenheid. Schiphol staat nooit stil en het werk is daarom ook nooit saai en eentonig.
Bekijk vacatures zoals deze

Zoek jouw vacature:

Vacatures per e-mail

Ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox!

Na aanmelden ontvang je een bevestigingsmail waar je kunt aangeven naar welke vacatures je op zoek bent.

Vacature in the spotlight:

Warehouse Storekeeper

As a Warehouse Storekeeper at This Company at Schiphol, you fulfill an indispensable role in the logistics Airfreight industry. You work in day, evening, and night shifts. Your colleagues can rely on you, and you are an expert in operating a forklift. Together with your team, you ensure that all processes run smoothly.
Regio Schiphol
Fulltime

Vakantiekracht

Wil jij graag (extra) geld verdienen, werkervaring op doen en ook werken in de leuke en dynamische werkomgeving zoals Schiphol die is dan ben jij de juiste persoon voor de vacature vakantiekracht?
Regio Schiphol
Vakantiewerk
Wanneer jij wilt

Senior Export Medewerker

Voor deze uitdagende en afwisselende functie zijn wij op zoek naar een Export medewerker, Expediteur, in hart en nieren. Je vindt het een uitdaging om logistieke vraagstukken op te lossen en als aanspreekpunt van de klant weet je het juiste advies te geven. En natuurlijk zorg je voor een correcte en tijdige afhandeling van de export luchtvrachtzendingen van A tot Z. Samen met je collega’s lever je kwaliteit en service aan de klant.
Regio Schiphol
Fulltime
In overleg

AOG medewerker

Over de functie als AOG Medewerker is het aan jou de taak (luchtvracht) zendingen te coördineren en ben je zowel verantwoordelijk voor de inbound als de outbound zendingen. In deze zeer diverse functie als AOG Medewerker ben jij de spin in het web en heb je contact met airlines, koeriers, klanten, engineers en andere betrokkenen.
Regio Schiphol
Fulltime

Teamleader Warehouse

Ben jij die Teamleader Warehouse met leidinggevende ervaring die dit team komt versterken? Wij zoeken een Teamleader Warehouse met ruime ervaring in het warehouse, ervaring binnen airfreight, een flexibele instelling, daadkracht en overtuigingskracht. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij geen dag hetzelfde is? Reageer dan snel op deze mooie kans op Schiphol!
Regio Schiphol
Fulltime
In overleg

Elektromonteur

In het Havengebied te Amsterdam, zoeken wij een elektomonteur voor een gerenommeerd bedrijf op de internationale markt. Dit bedrijf beschikt over een eigen Technische Dienst die verantwoordelijk is voor het onderhoud aan machinepark en gebouwen en storingen verhelpt. De Technische Dienst werkt in dagdienst. Voor deze Technische Dienst zijn wij op zoek naar een elektromonteur, eerste monteur industrieel onderhoud, die zelfstandig kan werken.
Regio Amsterdam
Fulltime
1 2 3 63

Open sollicitatie:

Stuur ons jouw CV en wij onderzoeken de mogelijkheden voor jou.

Klik hier voor het sollicitatieformulier


Je vindt onze vacatures ook op social media:
Certificeringen &
keurmerken:
Logo NEN4400-1
Logo Stichting Normering Arbeid
WerkCentrale
is lid van:
Logo ACN
Logo NBBU
© WerkCentrale Nederland | Privacy Statement | Algemene Voorwaarden
Top